İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende bugun yapcaktim yapmadim cuma sabaha kadar sabretmek istiyorum ama yarin
Ben testi yaptim yine negatif tabiki canim zorlasam bile gozlerim orda cizgi gormuyo o kadar negatif
benim reglime 8 gun kaldi 3 gundur test yapmaya karar verip sonra vazgeciyorum. yarin yapacaktim ama bu sefer üşütmüşüm.yine vazgectim. diger hafta ixi bir gun yapacagim.

Oğlumda aynı adet öncesi olan göğüs ağrım vardı. Hamileydim. Kızımda hiç göğüs ağrım olmadı. Hamileydim.

Kizlar saat 4 de test yaptim ben isiga tuttugmda icinde bi cizgi goruyordum ama emin degildim evden ciktim geldim ki boyle persmbe yumurtlamistim daha tam 1 hafta sizce normalmi

Eklentiler

• B1CE261D-6E81-4A2F-B6F1-2950A3C3B98D.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar benimde adetim biteli iki gün oldu bugün akıntım geldi ama afedersiniz kılcal kılcal kan vardı rahim filminden sonra böyle olmuştu birde sağ yumurtalığımda hafif baskı var sizce neden

Kizlar saat 4 de test yaptim ben isiga tuttugmda icinde bi cizgi goruyordum ama emin degildim evden ciktim geldim ki boyle persmbe yumurtlamistim daha tam 1 hafta sizce normalmi
Çok erken yapmışsın canım 1 haftada idrara geçmez hemen üzülme biraz daha bekle en azından 10gün bir geçsin

Bende gördüm canım çizgiyi ama beklediği içinde çıkmış olabilir çok streslisin anlıyorum. Adete kadar bu şiddetteki stres seni yıpratır. Eğer imkanın varsa yarın kan ver idrar testleri böyle önceden yapınca strese sokuyor insanı.. Ben 1 sene boyunca adete 10 gün kaladan itibaren test yapardım çıkmazdı bu ay kendimi rahat bıraktım hatta yumurtlama günü ilişki olmadı ama stres olmadım hiç bir baktım 2 gün geçti adetim :) çok zor ve çok saçma biliyorum ama kafadan atmadan gelmiyor bu sıpalar:)) çok uzun yazdım inşallah okursun

Canim okumam mi cok sagol gecen ay sonradan cikan cizgiler yaniltti beni zTen ama bu testi yaapr yapmaz cikti sadece ben goruyordum amacok cok velirsiz isiga tutunca golge gibiydi bekledikce belirmis sadece gozle gorulur duruma gelmis iki gun once yapmistim o hala duruyo bembeyaz dusun inslalah bebisler geliyordur ikimizede

Canim ben cizgi goruyorum o yuzden sizde goruyormusunz diye merak ettim
Ben bir çizgi görüyorum ama kuruduğunda çıkan çizgiyede benziyo emin olamadım canım ondam biraz daha beklemeni tavsiye ettim biliyorum zor ama en doğrusu bu kadar stres seni çok yorar

İnşallah canım :)) elinde testin varsa tekrarla koyulaşma olur mutlaka eğer varsa güzel haberler ver :))

Ben bir çizgi görüyorum ama kuruduğunda çıkan çizgiyede benziyo emin olamadım canım ondam biraz daha beklemeni tavsiye ettim biliyorum zor ama en doğrusu bu kadar stres seni çok yorar
Canim iste ben onu yapinca da gordum ne kadar esim gormesede kuruyunca belirgin olmus o yuzden bi umutlandim yoksa saateler sonra cikan cizgiler beni gecen ay yaniltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…