- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Amin canim cok zor inan ki ben iki kayip yasadim Allah 3.yu nasip eder insallahKeşke canım ama bilmiyorum Rabb'im isteyen herkese versin
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah insallai içimiz bahar olurAmin canim cok zor inan ki ben iki kayip yasadim Allah 3.yu nasip eder insallah
canim yaptiktan sonra sonucu paylasir misin? benim de adetime 1 hafta var. ben de yapacagim sanirim bugun.Var canim internetten toplu aldim ama bari 24 saat gecsin siye yarin okuldan gelince yaparim dedim
Paylasirim canim sende yapinca benimle paylasirsan sevinirimcanim yaptiktan sonra sonucu paylasir misin? benim de adetime 1 hafta var. ben de yapacagim sanirim bugun.
ben de okul cıkişi yapicam. tabiki paylasirim.Paylasirim canim sende yapinca benimle paylasirsan sevinirim
CANim ben yaptim hayali golgem ords duruyo yapar yapma 2 dkda cikti ama cok hayali ama belirginlescekmi bakalmben de okul cıkişi yapicam. tabiki paylasirim.
canim ben de yaptim ben de ikinci cizgi hicbir sekilde cikmadi. yani sen de silik de olsa varmis yine de. artik adet gunumu bekliycem.CANim ben yaptim hayali golgem ords duruyo yapar yapma 2 dkda cikti ama cok hayali ama belirginlescekmi bakalm
canim bir de erken gebelik testi mi yaptin yoksa normal mi? ben erken gebelik testi yaptigim halde cikmadi.CANim ben yaptim hayali golgem ords duruyo yapar yapma 2 dkda cikti ama cok hayali ama belirginlescekmi bakalm
canim bir de erken gebelik testi mi yaptin yoksa normal mi? ben erken gebelik testi yaptigim halde cikmadi.[/QUOTE
Canım çizgi görünüyor inşallah vardır:)İki dk surmeden bu sekilde zaman gectikce belirginlescekmk bakalm burda gorunmeye bilir gerce ben bile zor goruyorum
Canim hele elde daha net ama cok derinden gelen bi golge gibi gecen ayda yaniltti ama onlar saatler sonra cikmisti bu iki dk bile surmedi gordum insallah dogrudur felaket karnim agriyoCanım çizgi görünüyor inşallah vardır:)
Canim erken gebelik testlerine ben guvenmiyorm gecen hamileligimde gostermedi ama vardi umudunu kaybetmecanim bir de erken gebelik testi mi yaptin yoksa normal mi? ben erken gebelik testi yaptigim halde cikmadi.
insallah canim. mesajin icimi rahatlatti. insallah benim de vardir.Canim erken gebelik testlerine ben guvenmiyorm gecen hamileligimde gostermedi ama vardi umudunu kaybetme
Benim de çok silikti ama hemen çıkmıştı ve baya adet ağrısı çekmiştim. Kaç gün var canım bataCanim hele elde daha net ama cok derinden gelen bi golge gibi gecen ayda yaniltti ama onlar saatler sonra cikmisti bu iki dk bile surmedi gordum insallah dogrudur felaket karnim agriyo
Canim uc gun var ama gec yumurtladim gecen persmbe cuma iste anca bu kadar cikar zTen dimi cikmasi mucize sankiBenim de çok silikti ama hemen çıkmıştı ve baya adet ağrısı çekmiştim. Kaç gün var canım bata
İnsallah cAnim insallah benimkide dogrudur bilmiyoruz ki adeti beklicezinsallah canim. mesajin icimi rahatlatti. insallah benim de vardir.
Benim de 4 gün kala öyle çıkmıştı canımCanim uc gun var ama gec yumurtladim gecen persmbe cuma iste anca bu kadar cikar zTen dimi cikmasi mucize sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?