İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

CANim ben yaptim hayali golgem ords duruyo yapar yapma 2 dkda cikti ama cok hayali ama belirginlescekmi bakalm
canim ben de yaptim ben de ikinci cizgi hicbir sekilde cikmadi. yani sen de silik de olsa varmis yine de. artik adet gunumu bekliycem.

İki dk surmeden bu sekilde zaman gectikce belirginlescekmk bakalm burda gorunmeye bilir gerce ben bile zor goruyorum

Eklentiler

• 4D15615A-38E0-40BE-BFD3-EB57440C9442.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 70
kızlar merhaba döngüm 27 günde bir adetimin 13. günündeyim muhtemelen yarın ovülasyon günüm koyu cizgiyi yakaladım. martta kürtaj olmuştum 6+5te kalp durması sonucu 2 aydır korunmuyorum bu günleri değerlendiriyorum çarşamba perşembe felaket kasık ağrılarım oldu bugün batmalar var kalırsam belirtileri yazıcam. İnşallah yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize

Canim hele elde daha net ama cok derinden gelen bi golge gibi gecen ayda yaniltti ama onlar saatler sonra cikmisti bu iki dk bile surmedi gordum insallah dogrudur felaket karnim agriyo
Benim de çok silikti ama hemen çıkmıştı ve baya adet ağrısı çekmiştim. Kaç gün var canım bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…