- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
İste normal yumurtlasam belki daha belirgin olurdu ama gec dollenme olcak dedi doktor bakalm insallah vardir ya hala emin olamiyorum kan testi icinde beklemek istiyorum adetin gecmesiniBenim de 4 gün kala öyle çıkmıştı canım
Canım aklında kalmasın istersen kan ver idrar da çıkan kanda zaten kesin çıkar. Benim 28 çıkmıştı:)İste normal yumurtlasam belki daha belirgin olurdu ama gec dollenme olcak dedi doktor bakalm insallah vardir ya hala emin olamiyorum kan testi icinde beklemek istiyorum adetin gecmesini
Canim keseyi sonra ne kadar surdu gormenCanım aklında kalmasın istersen kan ver idrar da çıkan kanda zaten kesin çıkar. Benim 28 çıkmıştı:)
Canım 5. Haftada keseyi gördük 7. Haftada kalp atışı duyduk çok şükürCanim keseyi sonra ne kadar surdu gormen
Cok sukur canim saglikla dogsun insallah Ya sana birsey daha sorucam ben ilk testi dun yaptim o kurudu ve hala yeri belli hatta daha belirgin ama bugun yaptigim hemen cikti ama sanki daha belirsiz kuruyunca kotuye isaret olabilirmi buCanım 5. Haftada keseyi gördük 7. Haftada kalp atışı duyduk çok şükür
Canım bu testler çok kişiyi yanılttı burda o yüzden bilemiyorum ama durdukça koyulaşır genelde. Test varsa elinde yap bi tane dahaCok sukur canim saglikla dogsun insallah Ya sana birsey daha sorucam ben ilk testi dun yaptim o kurudu ve hala yeri belli hatta daha belirgin ama bugun yaptigim hemen cikti ama sanki daha belirsiz kuruyunca kotuye isaret olabilirmi bu
Canim sanirim benide yaniltiyo tekrar cunku testler koyulascagna aciliyo hemen gorebiliyorum ama o kadar belirsiz ki anlatamam kimyasal yasiyo olabilirim yarin adet gunum olmazsam pazrtesi kan baktiririmCanım bu testler çok kişiyi yanılttı burda o yüzden bilemiyorum ama durdukça koyulaşır genelde. Test varsa elinde yap bi tane daha
Hakkında hayırlısı olsun canım haber verirsin burdanCanim sanirim benide yaniltiyo tekrar cunku testler koyulascagna aciliyo hemen gorebiliyorum ama o kadar belirsiz ki anlatamam kimyasal yasiyo olabilirim yarin adet gunum olmazsam pazrtesi kan baktiririm
Öncekileri pek takip edemedim. Adetin kaçıncı günü?Kizlar cokaz dun gece kahve leke geldi bugun bu saat oldu gelen giden yok yerlesmr kanamsi olabilirmi ya
Yarın adet günüm demişsin. Belirtilerin var mı hiç? Moralini bozmak istemem ama Adetin düzenliyse ve geç döllenme değilse yerleşmenin daha önce olması gerekirdi diye düşünüyorum.Kizlar cokaz dun gece kahve leke geldi bugun bu saat oldu gelen giden yok yerlesmr kanamsi olabilirmi ya
Canim adetim yarin iste ama kahverengi akinti devam etmedi gebelik testide hala silik pozitif 5 testin 5 ide yanlis olmaz herhaldrÖncekileri pek takip edemedim. Adetin kaçıncı günü?
Canin iste gec dollenme 4 ekimdendoktora gittim daha cAtlamak uzereydi 5 yada 6 si yani 7 hun yerlesme surse tamda bu zamanlara denk geliyo o yuzden umutluyumYarın adet günüm demişsin. Belirtilerin var mı hiç? Moralini bozmak istemem ama Adetin düzenliyse ve geç döllenme değilse yerleşmenin daha önce olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Düzenli adet görüyor isen pazartesi kan testinde kesin çıkar bence. Bu arada kullandığın idrar testleri adet öncesi kullanılan hassas testlerden mi?Canin iste gec dollenme 4 ekimdendoktora gittim daha cAtlamak uzereydi 5 yada 6 si yani 7 hun yerlesme surse tamda bu zamanlara denk geliyo o yuzden umutluyum
Yok canim o erken gebelik testleri dusuk yaptigim gebeligimde bana yanlis gosterdi bunu netten aldim 20 li normal gebelik testi ama 5 tane yaptim 5 indede cok silik cizgi gorunuyo bu kadar erken gorunmesi bile mucize sanki gec dollenme olcagini dusunursekDüzenli adet görüyor isen pazartesi kan testinde kesin çıkar bence. Bu arada kullandığın idrar testleri adet öncesi kullanılan hassas testlerden mi?
Sonuçları paylaşırsın burdan :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Allah gönlüne göre versinBu sekilde silik cikip hamile olanlar dolu canim ya bu kulub ama nasip bakalm hic cikmiyordu bisiler cikiyo olmasi umut veriyo tabiki bide su yerlesme kanamasi gibi olan sey onu diger gebeligimdede yasadim yarin zaten adet olmazsam pazrtesi kan vericem insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?