İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İste normal yumurtlasam belki daha belirgin olurdu ama gec dollenme olcak dedi doktor bakalm insallah vardir ya hala emin olamiyorum kan testi icinde beklemek istiyorum adetin gecmesini
Canım aklında kalmasın istersen kan ver idrar da çıkan kanda zaten kesin çıkar. Benim 28 çıkmıştı:)

Canım 5. Haftada keseyi gördük 7. Haftada kalp atışı duyduk çok şükür
Cok sukur canim saglikla dogsun insallah Ya sana birsey daha sorucam ben ilk testi dun yaptim o kurudu ve hala yeri belli hatta daha belirgin ama bugun yaptigim hemen cikti ama sanki daha belirsiz kuruyunca kotuye isaret olabilirmi bu

Cok sukur canim saglikla dogsun insallah Ya sana birsey daha sorucam ben ilk testi dun yaptim o kurudu ve hala yeri belli hatta daha belirgin ama bugun yaptigim hemen cikti ama sanki daha belirsiz kuruyunca kotuye isaret olabilirmi bu
Canım bu testler çok kişiyi yanılttı burda o yüzden bilemiyorum ama durdukça koyulaşır genelde. Test varsa elinde yap bi tane daha

Canım bu testler çok kişiyi yanılttı burda o yüzden bilemiyorum ama durdukça koyulaşır genelde. Test varsa elinde yap bi tane daha
Canim sanirim benide yaniltiyo tekrar cunku testler koyulascagna aciliyo hemen gorebiliyorum ama o kadar belirsiz ki anlatamam kimyasal yasiyo olabilirim yarin adet gunum olmazsam pazrtesi kan baktiririm

Kizlar cokaz dun gece kahve leke geldi bugun bu saat oldu gelen giden yok yerlesmr kanamsi olabilirmi ya
Yarın adet günüm demişsin. Belirtilerin var mı hiç? Moralini bozmak istemem ama Adetin düzenliyse ve geç döllenme değilse yerleşmenin daha önce olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Yarın adet günüm demişsin. Belirtilerin var mı hiç? Moralini bozmak istemem ama Adetin düzenliyse ve geç döllenme değilse yerleşmenin daha önce olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Canin iste gec dollenme 4 ekimdendoktora gittim daha cAtlamak uzereydi 5 yada 6 si yani 7 hun yerlesme surse tamda bu zamanlara denk geliyo o yuzden umutluyum

Canin iste gec dollenme 4 ekimdendoktora gittim daha cAtlamak uzereydi 5 yada 6 si yani 7 hun yerlesme surse tamda bu zamanlara denk geliyo o yuzden umutluyum
Düzenli adet görüyor isen pazartesi kan testinde kesin çıkar bence. Bu arada kullandığın idrar testleri adet öncesi kullanılan hassas testlerden mi?

Düzenli adet görüyor isen pazartesi kan testinde kesin çıkar bence. Bu arada kullandığın idrar testleri adet öncesi kullanılan hassas testlerden mi?
Yok canim o erken gebelik testleri dusuk yaptigim gebeligimde bana yanlis gosterdi bunu netten aldim 20 li normal gebelik testi ama 5 tane yaptim 5 indede cok silik cizgi gorunuyo bu kadar erken gorunmesi bile mucize sanki gec dollenme olcagini dusunursek

Laboquick diye bi marka yorumlara baktim cok memnun olanda var yaniltti diyende ama ben 5 tanr yaptim ilk yapmaya carsmba basladim bembeyazdi hic bisi cikmadi saatler sonra bile sonr persmbe cuma derken sonuc vermeye basladi

Yalnız o testler adet öncesi gibi hassas ölçümler yapmaz diye biliyorum. Onlar da silik çizgi varsa negatif demektir. Eş ya da daha koyu çıkmalı. Ama adet öncesi hassas testler de silikse pozitif der. Istersen onlardan al. Ya da pazartesi kan testi yap canım.

Bu sekilde silik cikip hamile olanlar dolu canim ya bu kulub ama nasip bakalm hic cikmiyordu bisiler cikiyo olmasi umut veriyo tabiki bide su yerlesme kanamasi gibi olan sey onu diger gebeligimdede yasadim yarin zaten adet olmazsam pazrtesi kan vericem insallah canim

Ve testlerin hepsi 10 dk dan sonraki sonuçlar için geçerliliği yok der. Saatler sonra bakmanın bi anlamı yok yani. Ben de sabırla beklemeye çalışanlardanım.grçen ay hassas testlerden yaptım. Gölge gibi vardı. Çok çok silikti seninki gibi. Negatif ti haliyle. Bi kaç gün sonra kan testi yapmıştım orda da negatif çıkmıştı. Şimdi bu ayı bekliyorum tekrar. Çarşamba akşam yumurtlama günümdü. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Sonuçları paylaşırsın burdan :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…