- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
10 dksinra cikmadi zaten canim basindan beri vardi cizgi bakalm nasip gecen ay benimde basima geldi ama o saatler sonra cikmisti o yuzden dikkate almadimVe testlerin hepsi 10 dk dan sonraki sonuçlar için geçerliliği yok der. Saatler sonra bakmanın bi anlamı yok yani. Ben de sabırla beklemeye çalışanlardanım.grçen ay hassas testlerden yaptım. Gölge gibi vardı. Çok çok silikti seninki gibi. Negatif ti haliyle. Bi kaç gün sonra kan testi yapmıştım orda da negatif çıkmıştı. Şimdi bu ayı bekliyorum tekrar. Çarşamba akşam yumurtlama günümdü. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Amin canim hepimiz insallah bakalm nasip ne olucak merak ediyorum bendeSonuçları paylaşırsın burdan :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Allah gönlüne göre versin
Gönlüne göre olur inşallah :)Amin canim hepimiz insallah bakalm nasip ne olucak merak ediyorum bende
Bu ay için kulağıma küpe olsun o zaman :) ama adet öncesi o testler pozitif sonuç verebiliyor mu gerçekten. O testlerde silikse negatif tir diyor.Ayrica canim parani o hassas testlere yazik etme
Bence ben iki gebelik gecirdim ikisindede o hassas testler negatif cikti ama
Hamileydim guzel sonuclanmadi ama bi surec yasadim 5 tllik idrar testi direk pozitif verdi
Benimkinde 10 dk icinde cikan silik cizgiler gebelik belirtebilir testi tekrarlayin yaziyo canim google bi yaz bak gor neler varBu ay için kulağıma küpe olsun o zaman :) ama adet öncesi o testler pozitif sonuç verebiliyor mu gerçekten. O testlerde silikse negatif tir diyor.
Gönlüne göre olur inşallah :)
Çok baktım geçen ay. Herkeste her şeyde çok farklı şeyler. Bu ay rahat bırakmak istedim çünkü okudukça içinde kayboluyor insan ve daha çok stres yapıyor.Benimkinde 10 dk icinde cikan silik cizgiler gebelik belirtebilir testi tekrarlayin yaziyo canim google bi yaz bak gor neler var
Iyiymiş yaaa. Ben de bakayım netten. Bulunsun madem :)Bide ben ezcanee gitmeyede artik yoruldum netten 20 tanesini 25 tlye aldim dusun artik
Ben bu grubu bastan sona okudum dusunsene 2000 kusur sayfa insan gercekten icinde kayboluyor aynen evde olunce ve bu kadar ucuz olunce hergun tesr yapiyosun ama bunuda soylimIyiymiş yaaa. Ben de bakayım netten. Bulunsun madem :)
Senin öğrenmene az kaldı. Benim 10 gün daha beklemem lazım. İnşallah ikimizde gebeyizdirBen bu grubu bastan sona okudum dusunsene 2000 kusur sayfa insan gercekten icinde kayboluyor aynen evde olunce ve bu kadar ucuz olunce hergun tesr yapiyosun ama bunuda soylim
Evde yapılan karbonat, limon, şeker, tuz testleri var. Denedin mi hiç?Ben bu grubu bastan sona okudum dusunsene 2000 kusur sayfa insan gercekten icinde kayboluyor aynen evde olunce ve bu kadar ucuz olunce hergun tesr yapiyosun ama bunuda soylim
İnsallah canim ya ben sanki gebeyim hissediyorum cunku hic bi adet oncesi boyle olmamistim ben pazar gunu igne batmalari hissettim baya belirgin orda ilk hissettim insallah yanilmam piskolojik degildirSenin öğrenmene az kaldı. Benim 10 gün daha beklemem lazım. İnşallah ikimizde gebeyizdir
10 Ekim yumurtlama tarihim. Yani öyle olduğunu düşünüyorum. Çatlatma iğnesini yaptım 10 unda. Akşamına pembe akıntım ve ağrım oldu. Doktoruma sordum yumurta çatlamış olabilir dedi. Normalde iğneden bi kaç gün sonra çatlar ama yeteri büyüklüğe gelmişti sanırım ki erken çatladı.10 gun adetine varsa 5 gun onceden baslayanilirsin yumurtlama tarigini biliyosan 7 8 gun gecince sansini deneyebilirsin canim
gorebilirsin sende belki insallah gorursun10 Ekim yumurtlama tarihim. Yani öyle olduğunu düşünüyorum. Çatlatma iğnesini yaptım 10 unda. Akşamına pembe akıntım ve ağrım oldu. Doktoruma sordum yumurta çatlamış olabilir dedi. Normalde iğneden bi kaç gün sonra çatlar ama yeteri büyüklüğe gelmişti sanırım ki erken çatladı.
Benimde persmbe yumurtam catlamak uzereydi pazar igne batmalari oldu 10 kereden fazla orda bi his girdi icimeDaha çok yeni yani. Ama kasıklarımda belli belirsiz ağrılar oluyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?