İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benimde persmbe yumurtam catlamak uzereydi pazar igne batmalari oldu 10 kereden fazla orda bi his girdi icime
Ben geçen ay kesin hamileyim dedim. Göğüslerim şiş ve çok hassastır. Ağrılar, batmalar falan. Şişkinlik vardı. Polikistik over hastasıyım. Iğne tedavisi gördüm. Hatta 20 yumurta falan oluştu. Kesin dedik yani. 20 yumurtadan biri elbet olur demiştik. Ve o belirtilerle tamam dedim. 13
. Gününde bi kanamam oldu. Adetime 4 gün kala. Kan testi yaptım..negatif. Şok olduk tabii. Doktor yumurtalar birbirini engellemiş dedi. Üstelik kalan yumurtalar kiste dönüşmüştü. Şükür ki adetle Kistler gitti. Bu ay hislere belirtilere takılmak istemiyorum ben yani. Düşünmek de istemiyorum. Sonra çok üzülüyor insan. A

Kısmetten öteye köy yok derler ya. Kısmette ne zaman varsa o zaman olacak inşallah. Ama işte yine de insan hep umut ediyor olmayınca üzülüyor

Bende nisan ayinda kesin hamileydim o kadar dusundum ki adetim 10 gun gectikti test doktor hic bisi yok adet sokturucuyle adet oldum kontorle gttim tek yumurtan var dedi bende hic onemsemedim ramazandi oruc okul kosturma bi baktim hamileyim hic belli olmuyo bu isler canim gercekten hakkimizda hayirlisi olaun insallah bizde hamile kaliriz

Kısmetten öteye köy yok derler ya. Kısmette ne zaman varsa o zaman olacak inşallah. Ama işte yine de insan hep umut ediyor olmayınca üzülüyor
Aynen oyle ben bu testlere ragmen devamli adet oldummu kontorl ediyorun oh diyorum umut iste ya onemsemesende insanin akli hep kaliyo

Ben yumurtlama gunumu takip ettirdigim ay hamile kaldim benim yumurtlamam duzensizmis bir ilk hafta yumurtlyorum bi ortada bu sefer son hafta insan bilemiyo bu ayda doktor kontrolune baska bisi icin gitmistim yumurtlamam gecti bitti sanirken bi baktik catlamak uzere yumurta oyle degerlendirik bakalm

Ben de Kistler gitmiş mi diye baktırmaya gittim. Hatta doktor 3-4 ayda anca gider demişti. Genelde olanı söylüyor tabii. Bi baktı Kistler gitmiş bi yumurta oluşmuş. Yeterli büyüklüğe de gelmiş. Hemen çatlatma iğnesi yaptık değerlendirdik biz de. İnşallah olmuştur yani

İnsallah canim iliskiden sonra yerinden kalkmamak belinin altina bisiker koymak falan da onemli olabilir onlarids ihmal etme

Canim adetim yarin iste ama kahverengi akinti devam etmedi gebelik testide hala silik pozitif 5 testin 5 ide yanlis olmaz herhaldr
Yerleşme adetten çok önce olmaz. Adet günü yada sonrası. Umarım testler bozuk değildir ve bebiş gelmiştir :)

Laboquick diye bi marka yorumlara baktim cok memnun olanda var yaniltti diyende ama ben 5 tanr yaptim ilk yapmaya carsmba basladim bembeyazdi hic bisi cikmadi saatler sonra bile sonr persmbe cuma derken sonuc vermeye basladi
Bende laboquickle öğrendim saatler sonra çıkan çizgiyle. Normalde 24 saat geçse yinede çizgi çıkmazdı.

ben bununla öğrendim ve çok şükür hamileyim. Neden silik olunca negatif diyorsunuz?

buda 6 haftalıkken ki testim.
Geçenlerde biri daha silik olunca negatşf dedi. Lütfen herkesin vücudu farklıdır. Güvenilir testler yoksa bembeyaz kalıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…