- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Ben geçen ay kesin hamileyim dedim. Göğüslerim şiş ve çok hassastır. Ağrılar, batmalar falan. Şişkinlik vardı. Polikistik over hastasıyım. Iğne tedavisi gördüm. Hatta 20 yumurta falan oluştu. Kesin dedik yani. 20 yumurtadan biri elbet olur demiştik. Ve o belirtilerle tamam dedim. 13Benimde persmbe yumurtam catlamak uzereydi pazar igne batmalari oldu 10 kereden fazla orda bi his girdi icime
Aynen oyle ben bu testlere ragmen devamli adet oldummu kontorl ediyorun oh diyorum umut iste ya onemsemesende insanin akli hep kaliyoKısmetten öteye köy yok derler ya. Kısmette ne zaman varsa o zaman olacak inşallah. Ama işte yine de insan hep umut ediyor olmayınca üzülüyor
Aynen öyle. :) öğretmen misiniz??Aynen oyle ben bu testlere ragmen devamli adet oldummu kontorl ediyorun oh diyorum umut iste ya onemsemesende insanin akli hep kaliyo
EvetAy
Aynen öyle. :) öğretmen misiniz??
Ben de Kistler gitmiş mi diye baktırmaya gittim. Hatta doktor 3-4 ayda anca gider demişti. Genelde olanı söylüyor tabii. Bi baktı Kistler gitmiş bi yumurta oluşmuş. Yeterli büyüklüğe de gelmiş. Hemen çatlatma iğnesi yaptık değerlendirdik biz de. İnşallah olmuştur yaniBen yumurtlama gunumu takip ettirdigim ay hamile kaldim benim yumurtlamam duzensizmis bir ilk hafta yumurtlyorum bi ortada bu sefer son hafta insan bilemiyo bu ayda doktor kontrolune baska bisi icin gitmistim yumurtlamam gecti bitti sanirken bi baktik catlamak uzere yumurta oyle degerlendirik bakalm
Branşınız ne? Ben de matematik öğretmeniyim :)
İnsallah canim iliskiden sonra yerinden kalkmamak belinin altina bisiker koymak falan da onemli olabilir onlarids ihmal etmeBen de Kistler gitmiş mi diye baktırmaya gittim. Hatta doktor 3-4 ayda anca gider demişti. Genelde olanı söylüyor tabii. Bi baktı Kistler gitmiş bi yumurta oluşmuş. Yeterli büyüklüğe de gelmiş. Hemen çatlatma iğnesi yaptık değerlendirdik biz de. İnşallah olmuştur yani
Bende ilkogrtm matBranşınız ne? Ben de matematik öğretmeniyim :)
Valla bu defa yaptım ben de öyle şeyler.İnsallah canim iliskiden sonra yerinden kalkmamak belinin altina bisiker koymak falan da onemli olabilir onlarids ihmal etme
Ben de :) nerde hocamBende ilkogrtm mat
Samsunda calisiyorm siz hocamBen de :) nerde hocam
İstanbuldayım benSamsunda calisiyorm siz hocam
Yerleşme adetten çok önce olmaz. Adet günü yada sonrası. Umarım testler bozuk değildir ve bebiş gelmiştir :)Canim adetim yarin iste ama kahverengi akinti devam etmedi gebelik testide hala silik pozitif 5 testin 5 ide yanlis olmaz herhaldr
Bende laboquickle öğrendim saatler sonra çıkan çizgiyle. Normalde 24 saat geçse yinede çizgi çıkmazdı.Laboquick diye bi marka yorumlara baktim cok memnun olanda var yaniltti diyende ama ben 5 tanr yaptim ilk yapmaya carsmba basladim bembeyazdi hic bisi cikmadi saatler sonra bile sonr persmbe cuma derken sonuc vermeye basladi
Yalnız o testler adet öncesi gibi hassas ölçümler yapmaz diye biliyorum. Onlar da silik çizgi varsa negatif demektir. Eş ya da daha koyu çıkmalı. Ama adet öncesi hassas testler de silikse pozitif der. Istersen onlardan al. Ya da pazartesi kan testi yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?