İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Eki Görüntüle 2197772 ben bununla öğrendim ve çok şükür hamileyim. Neden silik olunca negatif diyorsunuz?
Aldığım testlerin üzerinde yazıyor. C çizgisinden daha açık renkse negatif tir diyor. Ya aynı renkte ya da daha koyu çıkmalı T. Ve 10 dk dan sonraki sonuçlar geçerli değildir diye yazıyor. Bugüne kadar gölge gibi çıktı hep. Belli belirsiz. Ve hep negatifti haliyle. Ama adet öncesi testler daha hassas testler olduğu için C den daha açık renkse de Pozitif tir der. Bence silik olması var olan ama zorla görünen çizgiler demek değil.

Yerleşme adetten çok önce olmaz. Adet günü yada sonrası. Umarım testler bozuk değildir ve bebiş gelmiştir :)
Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:
- Ovulasyon yani yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta hücresinin tüp içerisine geçmesi 2-3 dakika alır.
- Zigot (sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan hücre) tüp içerisinde ortalama 3 gün kalır, bu esnada rahim (uterus) içeirisne doğru ilerler. Yani yumurtlama olayından 3 gün sonra zigot (artık adı blastokist'tir) rahim içerisinde olur.
- Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.

Geç döllenme değil ise olay budur bence.

Markasına göre değişiyor. Adetten 1 hafta önce yaptım ben.

Ben adet günümden 1 hafta önce kasık ağrısı yaşıyordum. Adet günü kan verdim ve kesinleşti. Ondan 3 gün sonrada kasığımdan alt karın kısmına geçti o ağru. Ve peçeteye kahverengi akıntı geldi. Kasık ağrım geçti. Doktorumda yerleşmedir o dedi. Ayrıca yerleşmeyi herkes yaşamaz.
Her hamilelik aynı değildir.insandan insana değişir kesin konuşmamak gerek.

Tabii ki. Ne demişler hastalık yoktur hasta vardır. Bu da aynı şey. Sizin de adetleriniz düzenliyse geç döllenmedir bence. Adet günü kanda kaç çıkmıştı sonucunuz?

Tabii ki. Ne demişler hastalık yoktur hasta vardır. Bu da aynı şey. Sizin de adetleriniz düzenliyse geç döllenmedir bence. Adet günü kanda kaç çıkmıştı sonucunuz?
17. Gün yumurtladım ben.
34 çıktı

17. Gün yumurtladım ben.
34 çıktı
9 aylık süreçte bile hamileler normal adet zamanları geldiğinde adet belirtileri gibi şeyler yaşayabiliyormuş. Herkes değil tabii ki. Bence sizin yerleşme adet gününden önce oldu. Yaşadığınız o şeyler adet dönemi olduğu için yaşananlar. Çünkü yerleşme olmadan 34 değeri çıkmaz daha az çıkar bence. Ben böyle düşünüyorum yani. Kızmayın lütfen sadece kendi düşüncemi dile getiriyorum. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hamilelerin duası kabul olur derler. Bizlere de dua edin lütfen

Kızmıyorum ben 4 yıldır neredeyse uğraşıyordum hamile kalmak için. O kadar çok doktpra gittim ve o kadar çok yazı makale okudum ki.
Adet olduğumda bile test yapar hale geldim. Bundan önce mayısta dış gebelik geçirdim ondada belirtilerim vardı ama farkedemedim. Hatta 8 gün kanamam oldu adet oldum sandım ama çok sancılıydı. Ve o kanamaya rağmen test yaptım bhcg 425 çıktı rahme yerleşmemişti ama bu kadar yükselmişti. Sizde duyduklarınızı okuduklarınızı söylüyorsunuz da ben yaşadım yani.
Bhcg önce düştü aşağıya sonra tekrar yükseldi.
En son 735 oldu ve kürtaj oldum. Yerleşme sadece leke oluyor. Bu hamileliğimde İkinci adet dönemimden öncede lekelenme kanama yaşadım adet dönemi geçti lekelerde geçti. Bu üstüne görmeydi ama önceki yerleşmeydi. Yerleşmeyi yaşadığım gün kan vermiştim ve 225ti.
Ben herkese dua ediyorum etrafımda da çok hamile kalmak için uğraşan.
Allah ım en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende sağ salim kucağıma alayım sizdende dua bekliyorum uzın oldu ama kusura bakma

Es
Estağfurullah, zevkle okuyorum. Haklısınız, ben sadece okuyorum doktor arkadaşıma bazen sormak dışında. Okuduklarımdan kendime göre şeyler çıkarıyorum tabii. Sabrınıza hayranım. Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin. Gelin görün ki ben hamile kalmaya çalışıyorum ama etrafımda bir sürü hamile arkadaşım var. 10 civarı yani. Böyle de zor geliyor insana.

Valla her hamilelik başka oluyor bir kadın için bile şu anda bu 4. Gebeliğim olacak eğer varsa
1.Gebelik geç döllenme oldu 27.gün yumurtladım adeti 1 hafta geçe ancak testte çıktı. Erken belirti gaz sık idrar ishal adet öncesi göğüs ağrısı olmadı. Sonrası 5 ay kustum ve bir kızım oldu elhamdulillah 8.03.2016
2. Gebelik geç döllenme yine adetliyken acabamı deyip test yaptım hamile olduğumu öğrendim adetim bitti bir kaç gün sonra yeniden bir kanama ve kimyasal gebelik
3.Gebelik 16.gün ovulasyon oldu yani normal bir döllenme 6. Gün testte çok silik çizgi gördüm adeti 5 gün geçene kadar 2 günde bir test yaptım koyulaştı Erken belirti göğüs ağrısı kabızlık şişkinlik sonrası hiç kusma olmadı ağız tadı kötüydü 9 ay ne yesem geçmedi 6.1.2018 bir oğlum oldu şimdi yeniden hamileyim sanırım 3 günüm geçti adet günü test yaptım çizgi silik yüksek ihtimal geç döllenme erken belirti bel ağrısı kasık ağrısı aralıklı sürekli deil göğüs ucu sızlaması falan Allah nasip ederse kucağıma alırsam 20.06.2019 gibi bir tahmini tarih
Araları neden bu kadar kısa diye sorarsanız tamamen isteğe bağlı çok sabırlı bir yapım var peşpeşe bakabileceğime inanıyorum ki iki tanesine bakıyorum da zaten :)
Sadede gelirsek her gebelik farklı belirti verir. Hepinizi öpüyorum:)

Allah bağışlasın :) inşallah gebesinizdir şimdi de. Siz de biz de :)) peşpeşe olması birlikte büyütmek güzel oluyor bence de. Ben şimdilik 1 tane olsun da diyorum tabii :)) ben 13. Gün de yumurtladım sanırım. 17. Günüm hala kasıklarımda ağrı oluyor. Başka da hiç bi şey yok şimdilik :)

Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın :) isteyen her anneye nasip etsin. Annelik dünyanın en zor en çok sabır gerektiren mesleği bazen oturup onlarla ağlıyosunuz bazen çileden çıkıyorsunuz ama iyiki var elhamdulillah diyosunuz. Bana kalırsa belirtilere çok takılmayın döllenmeyi biliyosanız 10.gün test yapın. Rabbim gönlünüze göre versin :)

Neler neler yaşadık. Bu günümüze çok şükür midem bulandıkça şükrediyorum iki çeşit iğne kullanıyorum onları vurdukça dua ediyorum.
Bende de pko var.
Benimde etrafımda çok vardı hatta nispet yapan bile sürekli herkes soruyor neden yok neden yok.
Çok sıkılıyordum üzülüyordum ağlıyordum hatta doktorlar tüp bebek bile olsa tutmaz dedi ama Rabbim o kadar büyük ki verdi çok şükür. Sende üzülme sabret dua et ve iyi bir doktor bul kendine.
Benim şimdiki doktorum çok iyi ve ilgili kendisi de pkolu olduğu için halimden anlıyor.

Kanda 34 çıkan sonuç önceki Adetin izin kaçıncı günüydü? Ben de ona göre kan testi yapayım. Çıkar belki bana da
Adet olacağım gündü işte. O güne kadar idrar testi yaptım bir kaç tane ve bekledim. Adet günü sağlık ocağında kan verdim ve öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…