İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kanda 34 çıkan sonuç önceki Adetin izin kaçıncı günüydü? Ben de ona göre kan testi yapayım. Çıkar belki bana da
Belirtilerin varsa 4 5 gün kala ver birde adet günü verirsin. Hayırlısı olsun inşaallah

Belirtilerin varsa 4 5 gün kala ver birde adet günü verirsin. Hayırlısı olsun inşaallah
Ben de pkoluyum. O yüzden adetlerim düzensiz. Ne zaman adet olurum bilmiyorum yani. Hatta ben hep ilaçla adet oldum. Sadece geçen ay iğne tedavisine başladık. Olmadı. 25. Gün adet oldum ve sonrasında bi yumurtamın olgunlaştığını gördük. Nasip işte. Bakalım olur belki bu. Bi hafta sonra yaparım kan ve idrar testini. Ağrılarım devam ediyor hala. Onun dışında belirti yok. Gebe değilsem adet olmayı bekleyeceğim. Adet olmazsam 50. Gün ilaç alıp adet olacağım. Doktorum iyi çok şükür. Pkolu olduğum için çok doktor değiştirdim. 2 yıldır aynı şimdi.

Bende dış gebelikten önce 6 ay adet olmadım.ilaç kullanmaktan bıktım diye söktürücüde kullanmadım. Aşılama denemiştik geçen yıl kasımda oda tutmadı.
Bende ikidir ilaçla hamile kalıyorum.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin.

Bende dış gebelikten önce 6 ay adet olmadım.ilaç kullanmaktan bıktım diye söktürücüde kullanmadım. Aşılama denemiştik geçen yıl kasımda oda tutmadı.
Bende ikidir ilaçla hamile kalıyorum.
Ben de sıkıldım sürekli ilaç kullanmaktan. İlaç kullanmazsam adet olmuyorum. Allah daha kötü durumda olanlara şifa versin. Şükür yine.

Bu arada kaçıncı haftan??

Yaparım inşallah güzel sonuçlar çıkar. Amin. Cümlemizin inşallah

ÇOK şükür benim etrafımda hamile olanlar öyle değil. Allah isteyen herkese nasip etsin. Zor süreçler.

Ben de sıkıldım sürekli ilaç kullanmaktan. İlaç kullanmazsam adet olmuyorum. Allah daha kötü durumda olanlara şifa versin. Şükür yine.

Bu arada kaçıncı haftan??
Bugün 9+0 olduk yumurtlama geç olduğu için bir hafta geride

Maşallah size. Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin amin inşaallah. Başlarda kanamam lekelenmem oldu bu bir haftadır iyiyim inşaallah bebeğimde iyidir. Allah sizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Mrblar kızlar adete son 7 gün bi rahatlık var bende nedense heyecanim gitti snrm test yapip negatifi gördüm die mi bilmiorum

Canim bende dis gebelik arti dusuk yasadim suanda sanirim hamileyim baska marka testlede silik cizgi cikti ve zaten adetimin 20. Gunu yumurtma catladi kanamam oldugunda 7 8 gunluk surecti ve bence yerlesmeydi cok azdi aynisini yasadim dis gevelik cok zordu benm 6000 kusurdu deggerim ameliyat oldun yarin kan vericem bakalm

Geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar ben kan testi yaptirdim 5 cikti doktor zaten gec dollenmeydi olabilir dedi ama ben umudumu kaybettim sanirim kimyasal oldu

Kizlar ben kan testi yaptirdim 5 cikti doktor zaten gec dollenmeydi olabilir dedi ama ben umudumu kaybettim sanirim kimyasal oldu
Olabilir derken? Bence yarın bi daha yaptır Daha sonraki gün. Benim 5 çıksa umudumu kaybetmem tam tersi yarın olsun da bi daha yapayım derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…