Belirtilerin varsa 4 5 gün kala ver birde adet günü verirsin. Hayırlısı olsun inşaallahKanda 34 çıkan sonuç önceki Adetin izin kaçıncı günüydü? Ben de ona göre kan testi yapayım. Çıkar belki bana da
Ben de pkoluyum. O yüzden adetlerim düzensiz. Ne zaman adet olurum bilmiyorum yani. Hatta ben hep ilaçla adet oldum. Sadece geçen ay iğne tedavisine başladık. Olmadı. 25. Gün adet oldum ve sonrasında bi yumurtamın olgunlaştığını gördük. Nasip işte. Bakalım olur belki bu. Bi hafta sonra yaparım kan ve idrar testini. Ağrılarım devam ediyor hala. Onun dışında belirti yok. Gebe değilsem adet olmayı bekleyeceğim. Adet olmazsam 50. Gün ilaç alıp adet olacağım. Doktorum iyi çok şükür. Pkolu olduğum için çok doktor değiştirdim. 2 yıldır aynı şimdi.Belirtilerin varsa 4 5 gün kala ver birde adet günü verirsin. Hayırlısı olsun inşaallah
Bende dış gebelikten önce 6 ay adet olmadım.ilaç kullanmaktan bıktım diye söktürücüde kullanmadım. Aşılama denemiştik geçen yıl kasımda oda tutmadı.Ben de pkoluyum. O yüzden adetlerim düzensiz. Hatta ben hep ilaçla adet oldum. Sadece geçen ay iğne tedavisine başladık. Olmadı. 25. Gün adet oldum ve sonrasında bi yumurtamın olgunlaştığını gördük. Nasip işte. Bakalım olur belki bu. Bi hafta sonra yaparım kan ve idrar testini. Ağrılarım devam ediyor hala. Onun dışında belirti yok.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin.Ben de pkoluyum. O yüzden adetlerim düzensiz. Ne zaman adet olurum bilmiyorum yani. Hatta ben hep ilaçla adet oldum. Sadece geçen ay iğne tedavisine başladık. Olmadı. 25. Gün adet oldum ve sonrasında bi yumurtamın olgunlaştığını gördük. Nasip işte. Bakalım olur belki bu. Bi hafta sonra yaparım kan ve idrar testini. Ağrılarım devam ediyor hala. Onun dışında belirti yok. Gebe değilsem adet olmayı bekleyeceğim. Adet olmazsam 50. Gün ilaç alıp adet olacağım. Doktorum iyi çok şükür. Pkolu olduğum için çok doktor değiştirdim. 2 yıldır aynı şimdi.
Amin inşallah. CümlemizinHakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin.
Ben de sıkıldım sürekli ilaç kullanmaktan. İlaç kullanmazsam adet olmuyorum. Allah daha kötü durumda olanlara şifa versin. Şükür yine.Bende dış gebelikten önce 6 ay adet olmadım.ilaç kullanmaktan bıktım diye söktürücüde kullanmadım. Aşılama denemiştik geçen yıl kasımda oda tutmadı.
Bende ikidir ilaçla hamile kalıyorum.
Yaparım inşallah güzel sonuçlar çıkar. Amin. Cümlemizin inşallahRabbim kucaklarınızı boş bırakmasın :) isteyen her anneye nasip etsin. Annelik dünyanın en zor en çok sabır gerektiren mesleği bazen oturup onlarla ağlıyosunuz bazen çileden çıkıyorsunuz ama iyiki var elhamdulillah diyosunuz. Bana kalırsa belirtilere çok takılmayın döllenmeyi biliyosanız 10.gün test yapın. Rabbim gönlünüze göre versin :)
ÇOK şükür benim etrafımda hamile olanlar öyle değil. Allah isteyen herkese nasip etsin. Zor süreçler.Neler neler yaşadık. Bu günümüze çok şükür midem bulandıkça şükrediyorum iki çeşit iğne kullanıyorum onları vurdukça dua ediyorum.
Bende de pko var.
Benimde etrafımda çok vardı hatta nispet yapan bilesürekli herkes soruyor neden yok neden yok.
Çok sıkılıyordum üzülüyordum ağlıyordum hatta doktorlar tüp bebek bile olsa tutmaz dediama Rabbim o kadar büyük ki verdi çok şükür. Sende üzülme sabret dua et ve iyi bir doktor bul kendine.
Benim şimdiki doktorum çok iyi ve ilgili kendisi de pkolu olduğu için halimden anlıyor.
Bugün 9+0 olduk yumurtlama geç olduğu için bir hafta gerideBen de sıkıldım sürekli ilaç kullanmaktan. İlaç kullanmazsam adet olmuyorum. Allah daha kötü durumda olanlara şifa versin. Şükür yine.
Bu arada kaçıncı haftan??
Maşallah size. Allah tamamına erdirsin inşallahBugün 9+0 olduk yumurtlama geç olduğu için bir hafta geride
Amin amin inşaallah. Başlarda kanamam lekelenmem oldu bu bir haftadır iyiyim inşaallah bebeğimde iyidir. Allah sizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıylaMaşallah size. Allah tamamına erdirsin inşallah
Bundan sonrası rahat olur inşallah. Allah isteyen herkese nasip eder umarımAmin amin inşaallah. Başlarda kanamam lekelenmem oldu bu bir haftadır iyiyim inşaallah bebeğimde iyidir. Allah sizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Ne zaman yaptınız testi? Erken bence. Az daha sabredinMrblar kızlar adete son 7 gün bi rahatlık var bende nedense heyecanim gitti snrm test yapip negatifi gördüm die mi bilmiorum
Kızmıyorum ben 4 yıldır neredeyse uğraşıyordum hamile kalmak için. O kadar çok doktpra gittim ve o kadar çok yazı makale okudum ki.
Adet olduğumda bile test yapar hale geldim. Bundan önce mayısta dış gebelik geçirdim ondada belirtilerim vardı ama farkedemedim. Hatta 8 gün kanamam oldu adet oldum sandım ama çok sancılıydı. Ve o kanamaya rağmen test yaptım bhcg 425 çıktı rahme yerleşmemişti ama bu kadar yükselmişti. Sizde duyduklarınızı okuduklarınızı söylüyorsunuz da ben yaşadım yani.
Bhcg önce düştü aşağıya sonra tekrar yükseldi.
En son 735 oldu ve kürtaj oldum. Yerleşme sadece leke oluyor. Bu hamileliğimde İkinci adet dönemimden öncede lekelenme kanama yaşadım adet dönemi geçti lekelerde geçti. Bu üstüne görmeydi ama önceki yerleşmeydi. Yerleşmeyi yaşadığım gün kan vermiştim ve 225ti.
Ben herkese dua ediyorum etrafımda da çok hamile kalmak için uğraşan.
Allah ım en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende sağ salim kucağıma alayım sizdende dua bekliyorum uzın oldu ama kusura bakma
Canim bende dis gebelik arti dusuk yasadim suanda sanirim hamileyim baska marka testlede silik cizgi cikti ve zaten adetimin 20. Gunu yumurtma catladi kanamam oldugunda 7 8 gunluk surecti ve bence yerlesmeydi cok azdi aynisini yasadim dis gevelik cok zordu benm 6000 kusurdu deggerim ameliyat oldun yarin kan vericem bakalmKızmıyorum ben 4 yıldır neredeyse uğraşıyordum hamile kalmak için. O kadar çok doktpra gittim ve o kadar çok yazı makale okudum ki.
Adet olduğumda bile test yapar hale geldim. Bundan önce mayısta dış gebelik geçirdim ondada belirtilerim vardı ama farkedemedim. Hatta 8 gün kanamam oldu adet oldum sandım ama çok sancılıydı. Ve o kanamaya rağmen test yaptım bhcg 425 çıktı rahme yerleşmemişti ama bu kadar yükselmişti. Sizde duyduklarınızı okuduklarınızı söylüyorsunuz da ben yaşadım yani.
Bhcg önce düştü aşağıya sonra tekrar yükseldi.
En son 735 oldu ve kürtaj oldum. Yerleşme sadece leke oluyor. Bu hamileliğimde İkinci adet dönemimden öncede lekelenme kanama yaşadım adet dönemi geçti lekelerde geçti. Bu üstüne görmeydi ama önceki yerleşmeydi. Yerleşmeyi yaşadığım gün kan vermiştim ve 225ti.
Ben herkese dua ediyorum etrafımda da çok hamile kalmak için uğraşan.
Allah ım en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende sağ salim kucağıma alayım sizdende dua bekliyorum uzın oldu ama kusura bakma
Geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanim bende dis gebelik arti dusuk yasadim suanda sanirim hamileyim baska marka testlede silik cizgi cikti ve zaten adetimin 20. Gunu yumurtma catladi kanamam oldugunda 7 8 gunluk surecti ve bence yerlesmeydi cok azdi aynisini yasadim dis gevelik cok zordu benm 6000 kusurdu deggerim ameliyat oldun yarin kan vericem bakalm
10 gun varken yapmıştım erkendi evet bekliyorum bklmNe zaman yaptınız testi? Erken bence. Az daha sabredin
Olabilir derken? Bence yarın bi daha yaptır Daha sonraki gün. Benim 5 çıksa umudumu kaybetmem tam tersi yarın olsun da bi daha yapayım derim.Kizlar ben kan testi yaptirdim 5 cikti doktor zaten gec dollenmeydi olabilir dedi ama ben umudumu kaybettim sanirim kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?