- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Testin aralığı nasıl? Kaçtan küçükse gebelik yok diyor. Ben test yapınca hep 0 küsürler çıkıyorKizlar ben kan testi yaptirdim 5 cikti doktor zaten gec dollenmeydi olabilir dedi ama ben umudumu kaybettim sanirim kimyasal oldu
Adetin kaçıncı gününde yaptırdıne gecikmen oldu mu yani5 in alti negatif ama doktor 4 ve uzerine pozitif bakiyorum ya gec dollenmeden biyle olur yada kimyasal gebelikten dedi iki gun sonra tekrarlayalm dedi o umitliydi ama ben umudumu kaybettim ya
Yapma hocam. Bence hamilesin. İnşallah güzel haberlerini paylaşırsın burdan.5 in alti negatif ama doktor 4 ve uzerine pozitif bakiyorum ya gec dollenmeden biyle olur yada kimyasal gebelikten dedi iki gun sonra tekrarlayalm dedi o umitliydi ama ben umudumu kaybettim ya
Test yapsanız? Kanda belli olur bu zamandabenim de adetime 4 gün var. ben de pek umutlu değilim. bugun biraz adet belirtileri başladi. her an regl olacakmış gibiyim.
Ben de heyecanla bekliyorum. Hiç bi belirti yok. Döllenmenin 6. Günü. Haftasonuna doğru test yapıp iyi ya da kötü bu heyecana son vereyim artık :)benim de adetime 4 gün var. ben de pek umutlu değilim. bugun biraz adet belirtileri başladi. her an regl olacakmış gibiyim.
Aynen benim deBende ovulasyonu yakaladım adetime 11 gün var meraktan simdiden ölebilirim
Bat ne zamanAynen benim de
Kötü düşünme hocam. 2 güncük daha sabır. İnşallah güzel olur.Adet gunum dundu ama gec yumurtladigimi biliyorum 4 ekimde daha yumurtam catlamamisti bir iki gune catlar demisti persmbeydi cumrtesi catlamia olsa suan onun uzerinden 9 gun gecti deger belkide normaldir bilmiyorum ama daha yuksek cikmaliydi bence kimyasal olabilir
28 Eylül. 10 ekimde yumurta çatladı. Senin?Bat ne zaman
Şöyle söylim bir gebelik kaybım var ve adet günüm 1 gün gecikmeyle 22 çıkmıştı normal yumurtlama olduğuna bende Eminim çünkü kese falan zamanında görünmüştü yani demem o ki o değerlere bakmamak lazım 2 gün sonra 2 katına çıkar inşallah pozitif olur değerin ki kimyasal yaşadım onda adete 3 gün vardı değer 50 çıkmıştı takılma yani inşallah seninledir bebeğinAdet gunum dundu ama gec yumurtladigimi biliyorum 4 ekimde daha yumurtam catlamamisti bir iki gune catlar demisti persmbeydi cumrtesi catlamia olsa suan onun uzerinden 9 gun gecti deger belkide normaldir bilmiyorum ama daha yuksek cikmaliydi bence kimyasal olabilir
26 eylül benimde 13ünde ovülasyonda pozitifi gördüm 14ünde cuma günü de silik çizgiyi yakaladım28 Eylül. 10 ekimde yumurta çatladı. Senin?
O genelde yumurtalamadan sonra gelen akıntı kaç günde bir adet oluyorsunBenimde adetime 10gün var bu akşam kremsi beyaz akıntım geldi acaba yumurtluyomuyum kızlar
Ama hemen ertesi günü çıkması mümkün değil sanki.döllenmenin ardından rahme yerleşmesi bile 6 gün sürüyor26 eylül benimde 13ünde ovülasyonda pozitifi gördüm 14ünde cuma günü de silik çizgiyi yakaladım
Ben 10 unda akşama doğru çatlatma iğnesini yaptım. Sonrasında ağrım başladı ve akşam pembe akıntım vardı. 11 inde ovulasyon testi yaptım poztifti 12 sinde daha silikti. 10 unda çatladı diye düşünüyorum. Doktorumda mümkün dedi. Öncesini sonrasını değerlendirdim zaten.26 eylül benimde 13ünde ovülasyonda pozitifi gördüm 14ünde cuma günü de silik çizgiyi yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?