İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

5 in alti negatif ama doktor 4 ve uzerine pozitif bakiyorum ya gec dollenmeden biyle olur yada kimyasal gebelikten dedi iki gun sonra tekrarlayalm dedi o umitliydi ama ben umudumu kaybettim ya

5 in alti negatif ama doktor 4 ve uzerine pozitif bakiyorum ya gec dollenmeden biyle olur yada kimyasal gebelikten dedi iki gun sonra tekrarlayalm dedi o umitliydi ama ben umudumu kaybettim ya
Adetin kaçıncı gününde yaptırdıne gecikmen oldu mu yani

benim de adetime 4 gün var. ben de pek umutlu değilim. bugun biraz adet belirtileri başladi. her an regl olacakmış gibiyim.

benim de adetime 4 gün var. ben de pek umutlu değilim. bugun biraz adet belirtileri başladi. her an regl olacakmış gibiyim.
Ben de heyecanla bekliyorum. Hiç bi belirti yok. Döllenmenin 6. Günü. Haftasonuna doğru test yapıp iyi ya da kötü bu heyecana son vereyim artık :)

Adet gunum dundu ama gec yumurtladigimi biliyorum 4 ekimde daha yumurtam catlamamisti bir iki gune catlar demisti persmbeydi cumrtesi catlamia olsa suan onun uzerinden 9 gun gecti deger belkide normaldir bilmiyorum ama daha yuksek cikmaliydi bence kimyasal olabilir

Kötü düşünme hocam. 2 güncük daha sabır. İnşallah güzel olur.

Şöyle söylim bir gebelik kaybım var ve adet günüm 1 gün gecikmeyle 22 çıkmıştı normal yumurtlama olduğuna bende Eminim çünkü kese falan zamanında görünmüştü yani demem o ki o değerlere bakmamak lazım 2 gün sonra 2 katına çıkar inşallah pozitif olur değerin ki kimyasal yaşadım onda adete 3 gün vardı değer 50 çıkmıştı takılma yani inşallah seninledir bebeğin

Benimde adetime 10gün var bu akşam kremsi beyaz akıntım geldi acaba yumurtluyomuyum kızlar

26 eylül benimde 13ünde ovülasyonda pozitifi gördüm 14ünde cuma günü de silik çizgiyi yakaladım
Ben 10 unda akşama doğru çatlatma iğnesini yaptım. Sonrasında ağrım başladı ve akşam pembe akıntım vardı. 11 inde ovulasyon testi yaptım poztifti 12 sinde daha silikti. 10 unda çatladı diye düşünüyorum. Doktorumda mümkün dedi. Öncesini sonrasını değerlendirdim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…