Hayır canım ovülasyon testinden bahsediyorum ben gebelik değil testte pozitifi görünce 24-48 saat içinde yumurtan çatlamış oluyo yani silik çıkınca çatladığı anlamına geliyoAma hemen ertesi günü çıkması mümkün değil sanki.döllenmenin ardından rahme yerleşmesi bile 6 gün sürüyor
Pozitif ol hocam. İnşallah Çarşamba güzel haberlerini alacağızKizlar insallah dediginiz gibidir doktorda olumlu konustu ama ben bi heveslenmistim sanirim insallah iki gun sonra size guzel haber veririm
Benimde adetime 10gün var bu akşam kremsi beyaz akıntım geldi acaba yumurtluyomuyum kızlar
İşte o silikleştiği zaman çatlamış oluyo pozitif olunca da çatlicak anlamına geliyo pozitifin arkasından siliği görmen önemliBen 10 unda akşama doğru çatlatma iğnesini yaptım. Sonrasında ağrım başladı ve akşam pembe akıntım vardı. 11 inde ovulasyon testi yaptım poztifti 12 sinde daha silikti. 10 unda çatladı diye düşünüyorum. Doktorumda mümkün dedi. Öncesini sonrasını değerlendirdim zaten.
Çok pardon. Sonradan anladım onu kastettiğini. 10 unda pembe akıntım ve ağrım oldu. O zaman çatlamamış mıdır sence?Hayır canım ovülasyon testinden bahsediyorum ben gebelik değil testte pozitifi görünce 24-48 saat içinde yumurtan çatlamış oluyo yani silik çıkınca çatladığı anlamına geliyo
İdrar testiniz pozitif gorunuyor silik cizgi pozitif deniyor ama bende 6 tNe test yaptim hepsi silik cizgi gorunuyor ama beta 5 cikti o yuzden size bos yere umut vermek istemem bi kan testi yaptirin mutlakaKızlar selam 2.5 ay önce dış gebelik geçirmiştim ve sağ tüpüm alınmıştı belki hatırlarsınız. Ayrıca bende polikistik var o yüzden bat ya yarın ya da 21 Ekimde..bi süredir midem bulanıyor ama hep birşeylere bağladım mesela tekne turundaydım hafta sonu ondan dedim ya da yolculuktan fln diye düşündüm. Ama bir haftadır iştahım çok açık 2 kilo aldım hatta arada kasık batmalarım oluyor ve canım bişeyler çektiyse ağzım sulanıyor o derece .. Dayanamadım az önce hem hcg hemde lh testi yaptım. Üzerinde tarih yazan yumurtlama yani lh testi ikiside ekte rengi 2dkda fln aldı. Sizce hamile olabilir miyim
En koyu ne zaman gördün 10unda çatlamış olsa 11inde pozitif çıkmaz lh yumurtlayınca azalıyo yumurtlamadan önce çok yükseliyoÇok pardon. Sonradan anladım onu kastettiğini. 10 unda pembe akıntım ve ağrım oldu. O zaman çatlamamış mıdır sence?
Silik çıksa bile pozitif diyorlar ama benim aldığım testlerde T, C den silikse negatiftir diyordu.. Kullanıcı yorumlarını dikkate almak daha iyi belkide. Senin yerinde olsam yarın sabah erkenden gidip kan testi veririmKızlar selam 2.5 ay önce dış gebelik geçirmiştim ve sağ tüpüm alınmıştı belki hatırlarsınız. Ayrıca bende polikistik var o yüzden bat ya yarın ya da 21 Ekimde..bi süredir midem bulanıyor ama hep birşeylere bağladım mesela tekne turundaydım hafta sonu ondan dedim ya da yolculuktan fln diye düşündüm. Ama bir haftadır iştahım çok açık 2 kilo aldım hatta arada kasık batmalarım oluyor ve canım bişeyler çektiyse ağzım sulanıyor o derece .. Dayanamadım az önce hem hcg hemde lh testi yaptım. Üzerinde tarih yazan yumurtlama yani lh testi ikiside ekte rengi 2dkda fln aldı. Sizce hamile olabilir miyim
11 inde. Şu an çok şaşkınım. Ama doktoruma söyledim. Çatlatma dan sonra ağrım oldu ve akşam pembe akıntım vardı. Yumurta mı çatladı acaba dedim. Olabilir dedi değerlendirin dedi.En koyu ne zaman gördün 10unda çatlamış olsa 11inde pozitif çıkmaz lh yumurtlayınca azalıyo yumurtlamadan önce çok yükseliyo
31-32-33 günde falan oluyorum zaten 2 günde bir değerlendirdikde bu aksam o kremsi beyaz hafif uzayan bi akıntı görünce acaba mı dedimO genelde yumurtalamadan sonra gelen akıntı kaç günde bir adet oluyorsun
Aynen sabah hemen kan vericem ama durdukça koyulaştıSilik çıksa bile pozitif diyorlar ama benim aldığım testlerde T, C den silikse negatiftir diyordu.. Kullanıcı yorumlarını dikkate almak daha iyi belkide. Senin yerinde olsam yarın sabah erkenden gidip kan testi veririm
Tamam zaten yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve sonrası önemli yani 10 11 12 çok önemliydi inşallah kaçırmamışsındır. Canım ovülasyon testinin mantığı odur zaten yumurtlamayı önceden yakalamak mesela benim perşembe pozitif oldu ve cuma çatladı silikleşti çünkü ama belki çatlama iğnesi farklıdır onu bilemem tabiki yinede doktorunu dinle11 inde. Şu an çok şaşkınım. Ama doktoruma söyledim. Çatlatma dan sonra ağrım oldu ve akşam pembe akıntım vardı. Yumurta mı çatladı acaba dedim. Olabilir dedi değerlendirin dedi.
Ne kadar durdu? Atsana biAynen sabah hemen kan vericem ama durdukça koyulaştı
Teşekkür ederim beni umutlandıran birazd lh testi çıktı onda baya koyu çizgiİdrar testiniz pozitif gorunuyor silik cizgi pozitif deniyor ama bende 6 tNe test yaptim hepsi silik cizgi gorunuyor ama beta 5 cikti o yuzden size bos yere umut vermek istemem bi kan testi yaptirin mutlaka
Yani bende daha inçe yapılı oluyo yumurtlamadan sonra kalınlaşıp kremimsi oluyo sen akıntıya çok güvenme yinede test en güzeli31-32-33 günde falan oluyorum zaten 2 günde bir değerlendirdikde bu aksam o kremsi beyaz hafif uzayan bi akıntı görünce acaba mı dedim
görüntü kalitesi biraz düşük ama yarım saat sonra fln böyle olduNe kadar durdu? Atsana bi
Normalde iğne ile 1.5 gün içinde çatlıyor. Ben 10 unda gittim doktoruma. Kistlerime bakacak tı. Bi baktı Kistler gitmiş ve bi yumurta oluşmuştu. Büyüklüğü iyiydi. Çatlatma iğnesini öğleden sonra yap dedi. Hemen akşamına o belirtiler olunca yazdım doktora. Yumurta mı çatladı acaba dedim Olabilir dedi. 11 inde test yaptım poztifti. 12 sinde koyuydu ama C kadar değil. Yarın saat sonra falan baktığımda aynı renk olmuştular. Bekledikten sonraki sonuçları dikkate almayın diyor ama testlerde. 9 undan 13 üne kadar değerlendirdim. Yetmez mi yaaaTamam zaten yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve sonrası önemli yani 10 11 12 çok önemliydi inşallah kaçırmamışsındır. Canım ovülasyon testinin mantığı odur zaten yumurtlamayı önceden yakalamak mesela benim perşembe pozitif oldu ve cuma çatladı silikleşti çünkü ama belki çatlama iğnesi farklıdır onu bilemem tabiki yinede doktorunu dinle
Test yapmayı bıraktım doktorum bunlarla yapıp cok stres oluyosun bırak diyince bende artık ovu testi yapmıyorum şimdide kafam karıştıYani bende daha inçe yapılı oluyo yumurtlamadan sonra kalınlaşıp kremimsi oluyo sen akıntıya çok güvenme yinede test en güzeli
İnşallah vardır canım git kan ver var gibi duruyo çünkügörüntü kalitesi biraz düşük ama yarım saat sonra fln böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?