İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ama hemen ertesi günü çıkması mümkün değil sanki.döllenmenin ardından rahme yerleşmesi bile 6 gün sürüyor
Hayır canım ovülasyon testinden bahsediyorum ben gebelik değil testte pozitifi görünce 24-48 saat içinde yumurtan çatlamış oluyo yani silik çıkınca çatladığı anlamına geliyo

Kızlar selam 2.5 ay önce dış gebelik geçirmiştim ve sağ tüpüm alınmıştı belki hatırlarsınız. Ayrıca bende polikistik var o yüzden bat ya yarın ya da 21 Ekimde..bi süredir midem bulanıyor ama hep birşeylere bağladım mesela tekne turundaydım hafta sonu ondan dedim ya da yolculuktan fln diye düşündüm. Ama bir haftadır iştahım çok açık 2 kilo aldım hatta arada kasık batmalarım oluyor ve canım bişeyler çektiyse ağzım sulanıyor o derece .. Dayanamadım az önce hem hcg hemde lh testi yaptım. Üzerinde tarih yazan yumurtlama yani lh testi ikiside ekte rengi 2dkda fln aldı. Sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 0EE13696-8482-4267-B38A-F81CCAAE6FE0.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 48
  • FA201161-11CF-44D4-8E54-DE662E9B3447.webp
    4 KB · Görüntüleme: 41
  • D8479E6A-1289-4F9C-8877-17D1C878228D.webp
    4 KB · Görüntüleme: 46
  • 14BD3DC8-D765-4D3F-8E03-80FAB81A12BF.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 54
İşte o silikleştiği zaman çatlamış oluyo pozitif olunca da çatlicak anlamına geliyo pozitifin arkasından siliği görmen önemli

Hayır canım ovülasyon testinden bahsediyorum ben gebelik değil testte pozitifi görünce 24-48 saat içinde yumurtan çatlamış oluyo yani silik çıkınca çatladığı anlamına geliyo
Çok pardon. Sonradan anladım onu kastettiğini. 10 unda pembe akıntım ve ağrım oldu. O zaman çatlamamış mıdır sence?

İdrar testiniz pozitif gorunuyor silik cizgi pozitif deniyor ama bende 6 tNe test yaptim hepsi silik cizgi gorunuyor ama beta 5 cikti o yuzden size bos yere umut vermek istemem bi kan testi yaptirin mutlaka

Çok pardon. Sonradan anladım onu kastettiğini. 10 unda pembe akıntım ve ağrım oldu. O zaman çatlamamış mıdır sence?
En koyu ne zaman gördün 10unda çatlamış olsa 11inde pozitif çıkmaz lh yumurtlayınca azalıyo yumurtlamadan önce çok yükseliyo

Silik çıksa bile pozitif diyorlar ama benim aldığım testlerde T, C den silikse negatiftir diyordu.. Kullanıcı yorumlarını dikkate almak daha iyi belkide. Senin yerinde olsam yarın sabah erkenden gidip kan testi veririm

En koyu ne zaman gördün 10unda çatlamış olsa 11inde pozitif çıkmaz lh yumurtlayınca azalıyo yumurtlamadan önce çok yükseliyo
11 inde. Şu an çok şaşkınım. Ama doktoruma söyledim. Çatlatma dan sonra ağrım oldu ve akşam pembe akıntım vardı. Yumurta mı çatladı acaba dedim. Olabilir dedi değerlendirin dedi.

Silik çıksa bile pozitif diyorlar ama benim aldığım testlerde T, C den silikse negatiftir diyordu.. Kullanıcı yorumlarını dikkate almak daha iyi belkide. Senin yerinde olsam yarın sabah erkenden gidip kan testi veririm
Aynen sabah hemen kan vericem ama durdukça koyulaştı

11 inde. Şu an çok şaşkınım. Ama doktoruma söyledim. Çatlatma dan sonra ağrım oldu ve akşam pembe akıntım vardı. Yumurta mı çatladı acaba dedim. Olabilir dedi değerlendirin dedi.
Tamam zaten yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve sonrası önemli yani 10 11 12 çok önemliydi inşallah kaçırmamışsındır. Canım ovülasyon testinin mantığı odur zaten yumurtlamayı önceden yakalamak mesela benim perşembe pozitif oldu ve cuma çatladı silikleşti çünkü ama belki çatlama iğnesi farklıdır onu bilemem tabiki yinede doktorunu dinle

İdrar testiniz pozitif gorunuyor silik cizgi pozitif deniyor ama bende 6 tNe test yaptim hepsi silik cizgi gorunuyor ama beta 5 cikti o yuzden size bos yere umut vermek istemem bi kan testi yaptirin mutlaka
Teşekkür ederim beni umutlandıran birazd lh testi çıktı onda baya koyu çizgi

31-32-33 günde falan oluyorum zaten 2 günde bir değerlendirdikde bu aksam o kremsi beyaz hafif uzayan bi akıntı görünce acaba mı dedim
Yani bende daha inçe yapılı oluyo yumurtlamadan sonra kalınlaşıp kremimsi oluyo sen akıntıya çok güvenme yinede test en güzeli

Normalde iğne ile 1.5 gün içinde çatlıyor. Ben 10 unda gittim doktoruma. Kistlerime bakacak tı. Bi baktı Kistler gitmiş ve bi yumurta oluşmuştu. Büyüklüğü iyiydi. Çatlatma iğnesini öğleden sonra yap dedi. Hemen akşamına o belirtiler olunca yazdım doktora. Yumurta mı çatladı acaba dedim Olabilir dedi. 11 inde test yaptım poztifti. 12 sinde koyuydu ama C kadar değil. Yarın saat sonra falan baktığımda aynı renk olmuştular. Bekledikten sonraki sonuçları dikkate almayın diyor ama testlerde. 9 undan 13 üne kadar değerlendirdim. Yetmez mi yaaa

Yani bende daha inçe yapılı oluyo yumurtlamadan sonra kalınlaşıp kremimsi oluyo sen akıntıya çok güvenme yinede test en güzeli
Test yapmayı bıraktım doktorum bunlarla yapıp cok stres oluyosun bırak diyince bende artık ovu testi yapmıyorum şimdide kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…