İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Test yapmayı bıraktım doktorum bunlarla yapıp cok stres oluyosun bırak diyince bende artık ovu testi yapmıyorum şimdide kafam karıştı
Oda doğru gerçi o zaman en güzeli 10. Günden itibaren 2 günde bir ilişki ama işte biz sabırsızlanıyorum çatlıyoruz

Yeter canım

Labquick markası testin
Daha önce yaptıklarımda hiç çizgi yoktu hamilelikten sonra ne zaman sıfırlanır hcg diye bakmıştım
Canim ayni testle suan 4 gundur hayali silik cizgi goruyordum ama dunki daha netti bende bugun gidil kan verdim ve 5 cikti o testler ya cok hassas 2 oldugunda gostermeye baslamis olmasi lazim benim durumda yada yanlis anlayamadim benimde kan testi tekrarlancak bakalm nolcak

Bu hafta sonuna doğru kan testi yapayım diyordum şimdi sen böyle diyince biraz daha beklemem gerek sanki :))
Daha var canım ya adetine 12 13 gün en azından haftaya çarşambaya kadar bekle olsa da çıkmaz en son şüpheli ilişkinin üzerinden 10 12 gün geçmesi lazım çünkü

Daha var canım ya adetine 12 13 gün en azından haftaya çarşambaya kadar bekle olsa da çıkmaz en son şüpheli ilişkinin üzerinden 10 12 gün geçmesi lazım çünkü
Pkolu olmama rağmen Geçen ay 25. Günde adet oldum. Bu ay 28 günde bir desem 10 gün var.

Dayanamadim az once bir test daha yaptim :) bu Sefer daha koyu cikti
Bence yarin seninkide yukselcek
Bat ne zamandi senin?

Testin pozitif duruyor canım inşallah vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…