Oda doğru gerçi o zaman en güzeli 10. Günden itibaren 2 günde bir ilişki ama işte biz sabırsızlanıyorum çatlıyoruzTest yapmayı bıraktım doktorum bunlarla yapıp cok stres oluyosun bırak diyince bende artık ovu testi yapmıyorum şimdide kafam karıştı
Labquick markası testingörüntü kalitesi biraz düşük ama yarım saat sonra fln böyle oldu
Yarın ilk işin test yapmak olsun buraya da yaz. Sevinelim birilerine en azındangörüntü kalitesi biraz düşük ama yarım saat sonra fln böyle oldu
Evet zaten 2 günde bir deniyoruz iyicee sıkıldım ama napiyim bebek için uğraşıyoruz bende sabırsızlanıyorumOda doğru gerçi o zaman en güzeli 10. Günden itibaren 2 günde bir ilişki ama işte biz sabırsızlanıyorum çatlıyoruz
İnşallah fakülteyim zaten hemen çıkar sonucu buraya da yazarım mutlakaYarın ilk işin test yapmak olsun buraya da yaz. Sevinelim birilerine en azından
Yeter canımNormalde iğne ile 1.5 gün içinde çatlıyor. Ben 10 unda gittim doktoruma. Kistlerime bakacak tı. Bi baktı Kistler gitmiş ve bi yumurta oluşmuştu. Büyüklüğü iyiydi. Çatlatma iğnesini öğleden sonra yap dedi. Hemen akşamına o belirtiler olunca yazdım doktora. Yumurta mı çatladı acaba dedim Olabilir dedi. 11 inde test yaptım poztifti. 12 sinde koyuydu ama C kadar değil. Yarın saat sonra falan baktığımda aynı renk olmuştular. Bekledikten sonraki sonuçları dikkate almayın diyor ama testlerde. 9 undan 13 üne kadar değerlendirdim. Yetmez mi yaaa
Bu hafta sonuna doğru kan testi yapayım diyordum şimdi sen böyle diyince biraz daha beklemem gerek sanki :))Yeter canım
Canim ayni testle suan 4 gundur hayali silik cizgi goruyordum ama dunki daha netti bende bugun gidil kan verdim ve 5 cikti o testler ya cok hassas 2 oldugunda gostermeye baslamis olmasi lazim benim durumda yada yanlis anlayamadim benimde kan testi tekrarlancak bakalm nolcakLabquick markası testin
Daha önce yaptıklarımda hiç çizgi yoktu hamilelikten sonra ne zaman sıfırlanır hcg diye bakmıştım
Daha var canım ya adetine 12 13 gün en azından haftaya çarşambaya kadar bekle olsa da çıkmaz en son şüpheli ilişkinin üzerinden 10 12 gün geçmesi lazım çünküBu hafta sonuna doğru kan testi yapayım diyordum şimdi sen böyle diyince biraz daha beklemem gerek sanki :))
Görev gibi geliyo ama ben bu ay isteyerek yaptım :)Evet zaten 2 günde bir deniyoruz iyicee sıkıldım ama napiyim bebek için uğraşıyoruz bende sabırsızlanıyorum
Pkolu olmama rağmen Geçen ay 25. Günde adet oldum. Bu ay 28 günde bir desem 10 gün var.Daha var canım ya adetine 12 13 gün en azından haftaya çarşambaya kadar bekle olsa da çıkmaz en son şüpheli ilişkinin üzerinden 10 12 gün geçmesi lazım çünkü
Görev gibi evet ama bu ay bizde isteyerek olsun diye işte bütün çabamız herkesin olur inşallah :)Görev gibi geliyo ama ben bu ay isteyerek yaptım :)
İnşallah aminnnn :)Görev gibi evet ama bu ay bizde isteyerek olsun diye işte bütün çabamız herkesin olur inşallah :)
Aynıyız hemen hemen haftaya cuma cumartesi adet olmam lazım salı çarşamba veririm belkiPkolu olmama rağmen Geçen ay 25. Günde adet oldum. Bu ay 28 günde bir desem 10 gün var.
Kaç günde bir adet olursun? 28 eylülde en son adet oldum ben. 26 sı perşembe olmam lazım tekrar benim.Aynıyız hemen hemen haftaya cuma cumartesi adet olmam lazım salı çarşamba veririm belki
Dayanamadim az once bir test daha yaptim :) bu Sefer daha koyu ciktiCanim ayni testle suan 4 gundur hayali silik cizgi goruyordum ama dunki daha netti bende bugun gidil kan verdim ve 5 cikti o testler ya cok hassas 2 oldugunda gostermeye baslamis olmasi lazim benim durumda yada yanlis anlayamadim benimde kan testi tekrarlancak bakalm nolcak
Biz de bakalım. Heyecanlı oluyor :)))Dayanamadim az once bir test daha yaptim :) bu Sefer daha koyu cikti
Bence yarin seninkide yukselcek
Bat ne zamandi senin?
Testin pozitif duruyor canım inşallah vardır :)Kızlar selam 2.5 ay önce dış gebelik geçirmiştim ve sağ tüpüm alınmıştı belki hatırlarsınız. Ayrıca bende polikistik var o yüzden bat ya yarın ya da 21 Ekimde..bi süredir midem bulanıyor ama hep birşeylere bağladım mesela tekne turundaydım hafta sonu ondan dedim ya da yolculuktan fln diye düşündüm. Ama bir haftadır iştahım çok açık 2 kilo aldım hatta arada kasık batmalarım oluyor ve canım bişeyler çektiyse ağzım sulanıyor o derece .. Dayanamadım az önce hem hcg hemde lh testi yaptım. Üzerinde tarih yazan yumurtlama yani lh testi ikiside ekte rengi 2dkda fln aldı. Sizce hamile olabilir miyim
Benim 27 günde bir döngüm 29 eylülde oldum bat 26 ekim cuma günüKaç günde bir adet olursun? 28 eylülde en son adet oldum ben. 26 sı perşembe olmam lazım tekrar benim.
Bence kesin hamilesin suan çok heycanlandım sanki kendim hamileymişim gibi :)görüntü kalitesi biraz düşük ama yarım saat sonra fln böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?