Bencede hamilesin canım inşallah kimyasal olmasın git Kan ver durma bence :)Dayanamadim az once bir test daha yaptim :) bu Sefer daha koyu cikti
Bence yarin seninkide yukselcek
Bat ne zamandi senin?
Onunda fotosunu koyar msn canm :)Dayanamadim az once bir test daha yaptim :) bu Sefer daha koyu cikti
Bat ne zamandi senin?
Canim bendeki testler bitti malesef o yuzden gittim kan verdim ama kan degeri 5 cikti ya me bilim 5 gibi bi degeri nasil gosterdiler anlamiyorumDayanamadim az once bir test daha yaptim :) bu Sefer daha koyu cikti
Bat ne zamandi senin?
Canim senin bat ne zaman benimki yumurtlama tarihimden 9 gun gec yumurtlama oldu insallah o yuzdendir bu kadar dusuk deger gec dollenme olcak demisti doktorDayanamadim az once bir test daha yaptim :) bu Sefer daha koyu cikti
Bat ne zamandi senin?
28 günde bir olursam eğer 26 Ekim Cuma benim de bat. 11 in de pozitifi gördüm ben. Adetten tam 14 gün sonra. Hadi hayırlısı. İnşallah aynı zamanda güzel haberler alırız. Belirtilerin falan bi şey olursa gelişmelerden haberdar eder misin. Süreçlerimiz aynı seninle.Benim 27 günde bir döngüm 29 eylülde oldum bat 26 ekim cuma günü
Ederim canım tabiki şuanlık iğne batması gibi bişey hissediyorum ama hep olur bide yoğun kıvamlı akıntı bu sefer kararlıyım gecikmeden sonra vericem sonra üzülüyorum28 günde bir olursam eğer 26 Ekim Cuma benim de bat. 11 in de pozitifi gördüm ben. Adetten tam 14 gün sonra. Hadi hayırlısı. İnşallah aynı zamanda güzel haberler alırız. Belirtilerin falan bi şey olursa gelişmelerden haberdar eder misin. Süreçlerimiz aynı seninle.
Insallah Allah isteyen herkese versin cok Zor gunler gecirdim hem ameliyat psikolojisi hemde ikizlerimi kaybetmem umarim yarin kan testinde de cikar bu Sefer saglikli bi gebelik olurBence kesin hamilesin suan çok heycanlandım sanki kendim hamileymişim gibi :)
CAnim valla ben belirtileri ayirt edemiyorum cunku vajinal jel kullaniyorum oda ayni belirtileri yapiyor ama en basta igme batmalarini hissettim eger hamileysem en buyuk belirti girip cikan igne batmalariydi28 günde bir olursam eğer 26 Ekim Cuma benim de bat. 11 in de pozitifi gördüm ben. Adetten tam 14 gün sonra. Hadi hayırlısı. İnşallah aynı zamanda güzel haberler alırız. Belirtilerin falan bi şey olursa gelişmelerden haberdar eder misin. Süreçlerimiz aynı seninle.
Ah canim zaten bence o yuzden takiyoruz bu kadar ya bende bi dis gebelik ameliyat sonra kurtaj sonra perde ameliyati artik bi hamile kalsam bi iyi bisi duysam diye gun sayiyorumInsallah Allah isteyen herkese versin cok Zor gunler gecirdim hem ameliyat psikolojisi hemde ikizlerimi kaybetmem umarim yarin kan testinde de cikar bu Sefer saglikli bi gebelik olur
Benim özellikle sağ kasığımda ağrılar oluyordu. Dünden beri yok. Ama bugün solda batmalar başladı. Başka da bi şey yok bende de. Göğüsler hele tık yok :))))Ederim canım tabiki şuanlık iğne batması gibi bişey hissediyorum ama hep olur bide yoğun kıvamlı akıntı bu sefer kararlıyım gecikmeden sonra vericem sonra üzülüyorum
İnşallah güzel haberler alırsın. Allah yardımcın olsun.Insallah Allah isteyen herkese versin cok Zor gunler gecirdim hem ameliyat psikolojisi hemde ikizlerimi kaybetmem umarim yarin kan testinde de cikar bu Sefer saglikli bi gebelik olur
Valla Canim tam bilmiyorum bende pco oldugu icin ama biz korunuyorduk doktor 3 aydan Sonra gebelik dusunebilirsin demisti 2 ekimde ovulasyon testi yapmistim poztifti o gun bi kaza oldu :)) Sonra ki gunde silik cizgi cikti yani yumurta catladi.. Sonra ki gunlerde ovulasyon testi negatif cikinca korunmayi biraktikCanim senin bat ne zaman benimki yumurtlama tarihimden 9 gun gec yumurtlama oldu insallah o yuzdendir bu kadar dusuk deger gec dollenme olcak demisti doktor
Insallah Allah isteyen herkese versin cok Zor gunler gecirdim hem ameliyat psikolojisi hemde ikizlerimi kaybetmem umarim yarin kan testinde de cikar bu Sefer saglikli bi gebelik olur
Ah canim zaten bence o yuzden takiyoruz bu kadar ya bende bi dis gebelik ameliyat sonra kurtaj sonra perde ameliyati artik bi hamile kalsam bi iyi bisi duysam diye gun sayiyorum
Yarini beklemek cok Zor esime soylemedim umutlanmasin diye ama icim icimi yiyor simdi acile gitsem nereye gidiyosun diyecek:) bu arada yarin bizim evlilik yil donumumuz ona surpriz yapmak isitiyorum Allah nasip ederseBencede hamilesin canım inşallah kimyasal olmasın git Kan ver durma bence :)
AminnnAllah Başta sizin sonra hepimizin yüzünü güldürür inşallah
İnsallah canim ya insallah cok istiyorum bakalm nasil olcak carmsba kan testini tekrar vericem o zaman cikar herseye ama simdi acaba vajinal jel mi geciktirdi adeti diyorum yada o mu 5 cikardi beta hcg yiValla Canim tam bilmiyorum bende pco oldugu icin ama biz korunuyorduk doktor 3 aydan Sonra gebelik dusunebilirsin demisti 2 ekimde ovulasyon testi yapmistim poztifti o gun bi kaza oldu :)) Sonra ki gunde silik cizgi cikti yani yumurta catladi.. Sonra ki gunlerde ovulasyon testi negatif cikinca korunmayi biraktik
2 ekim ovulasyon gunu ise arti 14 bat yarin oluyor
Hamile demek icin hcg de en az 5 olmali zaten bence sende geç dollenme oldugu icin oyle cikti yarin yukselir insallah
Ay canim insallah ya yarin kan testi yaptir isterse.Yarini beklemek cok Zor esime soylemedim umutlanmasin diye ama icim icimi yiyor simdi acile gitsem nereye gidiyosun diyecek:) bu arada yarin bizim evlilik yil donumumuz ona surpriz yapmak isitiyorum Allah nasip ederse
Canim ilk test yanlis olabilir mi diye yapmistim sonra attim ama kan test sonuclarini yarin yazicam mutlakaOnunda fotosunu koyar msn canm :)
Nefes aliyorsak Umutt vardir canim tek degiliz bunu unutma ve guzel seyler beklenmedik anda gelirAh canim zaten bence o yuzden takiyoruz bu kadar ya bende bi dis gebelik ameliyat sonra kurtaj sonra perde ameliyati artik bi hamile kalsam bi iyi bisi duysam diye gun sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?