İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim 27 günde bir döngüm 29 eylülde oldum bat 26 ekim cuma günü
28 günde bir olursam eğer 26 Ekim Cuma benim de bat. 11 in de pozitifi gördüm ben. Adetten tam 14 gün sonra. Hadi hayırlısı. İnşallah aynı zamanda güzel haberler alırız. Belirtilerin falan bi şey olursa gelişmelerden haberdar eder misin. Süreçlerimiz aynı seninle.

Ederim canım tabiki şuanlık iğne batması gibi bişey hissediyorum ama hep olur bide yoğun kıvamlı akıntı bu sefer kararlıyım gecikmeden sonra vericem sonra üzülüyorum

CAnim valla ben belirtileri ayirt edemiyorum cunku vajinal jel kullaniyorum oda ayni belirtileri yapiyor ama en basta igme batmalarini hissettim eger hamileysem en buyuk belirti girip cikan igne batmalariydi

Insallah Allah isteyen herkese versin cok Zor gunler gecirdim hem ameliyat psikolojisi hemde ikizlerimi kaybetmem umarim yarin kan testinde de cikar bu Sefer saglikli bi gebelik olur
Ah canim zaten bence o yuzden takiyoruz bu kadar ya bende bi dis gebelik ameliyat sonra kurtaj sonra perde ameliyati artik bi hamile kalsam bi iyi bisi duysam diye gun sayiyorum

Ederim canım tabiki şuanlık iğne batması gibi bişey hissediyorum ama hep olur bide yoğun kıvamlı akıntı bu sefer kararlıyım gecikmeden sonra vericem sonra üzülüyorum
Benim özellikle sağ kasığımda ağrılar oluyordu. Dünden beri yok. Ama bugün solda batmalar başladı. Başka da bi şey yok bende de. Göğüsler hele tık yok :))))
1 yıldır bekliyorum. tedaviye geçen ay başladım. Bu 2. Denemem. O yüzden gecikmeyi bekleyemeyebilirim. Ki zaten Pkolu olduğum için geçen ay ki şansım gibi olmayıp adet olamayabilirim. İnşallah herkes güzel haberler paylaşır burda.

Canim senin bat ne zaman benimki yumurtlama tarihimden 9 gun gec yumurtlama oldu insallah o yuzdendir bu kadar dusuk deger gec dollenme olcak demisti doktor
Valla Canim tam bilmiyorum bende pco oldugu icin ama biz korunuyorduk doktor 3 aydan Sonra gebelik dusunebilirsin demisti 2 ekimde ovulasyon testi yapmistim poztifti o gun bi kaza oldu :)) Sonra ki gunde silik cizgi cikti yani yumurta catladi.. Sonra ki gunlerde ovulasyon testi negatif cikinca korunmayi biraktik
2 ekim ovulasyon gunu ise arti 14 bat yarin oluyor
Hamile demek icin hcg de en az 5 olmali zaten bence sende geç dollenme oldugu icin oyle cikti yarin yukselir insallah

Allah Başta sizin sonra hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Insallah Allah isteyen herkese versin cok Zor gunler gecirdim hem ameliyat psikolojisi hemde ikizlerimi kaybetmem umarim yarin kan testinde de cikar bu Sefer saglikli bi gebelik olur

Ah canim zaten bence o yuzden takiyoruz bu kadar ya bende bi dis gebelik ameliyat sonra kurtaj sonra perde ameliyati artik bi hamile kalsam bi iyi bisi duysam diye gun sayiyorum

İnsallah canim ya insallah cok istiyorum bakalm nasil olcak carmsba kan testini tekrar vericem o zaman cikar herseye ama simdi acaba vajinal jel mi geciktirdi adeti diyorum yada o mu 5 cikardi beta hcg yi

Nefes aliyorsak Umutt vardir canim tek degiliz bunu unutma ve guzel seyler beklenmedik anda gelir
Sadece biraz sabir ve Umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…