Hadi inşallah yaaYarini beklemek cok Zor esime soylemedim umutlanmasin diye ama icim icimi yiyor simdi acile gitsem nereye gidiyosun diyecek:) bu arada yarin bizim evlilik yil donumumuz ona surpriz yapmak isitiyorum Allah nasip ederse
Aaaa Süper. İnşallah güzel haberlerle çok güzel bi sürpriz yapmak nasip olurYarini beklemek cok Zor esime soylemedim umutlanmasin diye ama icim icimi yiyor simdi acile gitsem nereye gidiyosun diyecek:) bu arada yarin bizim evlilik yil donumumuz ona surpriz yapmak isitiyorum Allah nasip ederse
İnşallah canım hayırlısı olsun saglıkla inşallahhhInsallah Allah isteyen herkese versin cok Zor gunler gecirdim hem ameliyat psikolojisi hemde ikizlerimi kaybetmem umarim yarin kan testinde de cikar bu Sefer saglikli bi gebelik olur
Amin canım inşallahBenim özellikle sağ kasığımda ağrılar oluyordu. Dünden beri yok. Ama bugün solda batmalar başladı. Başka da bi şey yok bende de. Göğüsler hele tık yok :))))
1 yıldır bekliyorum. tedaviye geçen ay başladım. Bu 2. Denemem. O yüzden gecikmeyi bekleyemeyebilirim. Ki zaten Pkolu olduğum için geçen ay ki şansım gibi olmayıp adet olamayabilirim. İnşallah herkes güzel haberler paylaşır burda.
10 gun kala erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti. sonra adetim gecmeden test yapmayacagim dedim.birkaç gun gecikmesini bekleyecegim.Test yapsanız? Kanda belli olur bu zamanda
Yarini beklemek cok Zor esime soylemedim umutlanmasin diye ama icim icimi yiyor simdi acile gitsem nereye gidiyosun diyecek:) bu arada yarin bizim evlilik yil donumumuz ona surpriz yapmak isitiyorum Allah nasip ederse
ayyyyy hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar kan sonucum çıktı
Total-hCG 154,9
Kızlar kan sonucum çıktı
Total-hCG 154,9
inşallah çok şaşkınım 16 eylüldüson adet tarihin neydi
Tebrik ederim sağlıklı gelsin inşallahinşallah çok şaşkınım 16 eylüldü
mesajlarinizi takip ediyordum. inanin cok sevindim. Allah hayirlisi ile saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin. bende de pko var. 2 yillik evliyim ve korunmayi bu ay biraktik ilk denememiz. benim de bat tarihim cuma.sali gunu de evlilik yildonumumuz. ben de dua ediyorum ki pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kan vericem. salı eşime surpriz yapicam. Allah isteyen herkese bu mutlulugu tattirsin. sizin sevincinizi de hep surdursun. size hayirli bir evlat versin.Kızlar kan sonucum çıktı
Total-hCG 154,9
inşallah çok şaşkınım 16 eylüldü
saol canım inşallah perşembe günü tekrar hcg ölçtürüp artışı kontrol etcem tekrar dış gebelik olmasından korkuyorum. Ama sorunlu tüpüm alındığı için birazda rahattım kafam çok karışık kısaca :))4+2 desin yani ay inşallah sağlıkla kesesini görüp kalp atışını duyarsın canım çooook tebrik ederim :)
saol canım inşallah perşembe günü tekrar hcg ölçtürüp artışı kontrol etcem tekrar dış gebelik olmasından korkuyorum. Ama sorunlu tüpüm alındığı için birazda rahattım kafam çok karışık kısaca :))
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..Umarım sizde bu sevinçli haberi alırsınız dualarım sizinle.. Bazı doktorlar bile hamilelik için pkonun sorun olduğunu söylüyor ama hiçte öyle değil düşünün benim şuan tek tüpüm var sözde şansım daha da düşüyor ama Allah ol derse olurmesajlarinizi takip ediyordum. inanin cok sevindim. Allah hayirlisi ile saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin. bende de pko var. 2 yillik evliyim ve korunmayi bu ay biraktik ilk denememiz. benim de bat tarihim cuma.sali gunu de evlilik yildonumumuz. ben de dua ediyorum ki pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kan vericem. salı eşime surpriz yapicam. Allah isteyen herkese bu mutlulugu tattirsin. sizin sevincinizi de hep surdursun. size hayirli bir evlat versin.
inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinolmaz inşallah içini ferah tut Allahın izniyle güzel haberleri arka arkaya alırsın
Göznaydn kuzmKızlar kan sonucum çıktı
Total-hCG 154,9
Harika bi haber. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah. :) darısı başımızaKızlar kan sonucum çıktı
Total-hCG 154,9
Bu zamana kadar olan Belirtileri bizimle de paylaşır mısın?Kızlar kan sonucum çıktı
Total-hCG 154,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?