İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bu zamana kadar olan Belirtileri bizimle de paylaşır mısın?
Tabiki.. Öncelikle içime garip bi his doğdu ama kendime itiraf edemedim. Sonrasında hem sağ hem sol kasıkta hafif batmalarım oluyordu aynı regl olucakmışım gibi hafif belde ağrım oldu ama ara ara dış gebelikte olduğu gibi şiddetli değildi. Ve normalde yediklerime çok dikkat ederim paketli gıda, şeker, ekmek tüketmem ama geçen hafta öğle yemeğini dolu dolu yiyip 2 saat sonra deli gibi açlık duyup koca dürümü tek başıma yedim..
Öyleki doyamıyordum çikolata yemeyen ben koca paketi bitirdim ve bu haftaya kadar devam etti.

Araçlarda hafif bulantım oluyordu ama sarsılmaya bağlıyordum derken bu sabah uyanır uyanmaz çok aç olduğumu hissettim ve ağzımda ekşi kuru metalik bir tat vardı ve sonra tekrar midem bulandı. Birde 3 gündür başım inanılmaz ağrıyor. Son olarak burda okumuştum göğüste yeşil damar belli olur diye bugün baktım sol göğüsümün çapı biraz büyümüş (kahverengi halkanın) ve yeşil damarlaşmayı gördüm.
Şimdilik farkettiklerim bunlar canım

Canim bende bugun baska bi idrar testiyle yine test yaptim hatta ozellikle eczaneye algisi dusuk olaun kotu bi test verin dedim kadinda sasirdi hani bunda cikarsa umutlanirim diye silik cizgi bunda bile cikti ve goguslerim benmde yesil ve damarlar kabarik kabartmali harita gibi

inşallah sende güzel haberler alırsın yarın testini yaptırıp

CAnim gozun aydin ya cok sevindim tam gununde nasil guzel haber darisi bize insallah
Teşekkür ederim canım darısı başına, bu arada benim saçlarım çok dökülmeye başladı buda belirti olabilir.
Diğer hamileliğimde böyle olmuştu bunu yazmayı unutmuşum.
Yarın inşallah kan testinde güzel sonuçlar alırsın

Çok teşekkür ederim. Benim daha var baya. Şimdiden belirti olur mu bilmiyorum ama batmalar var. Kaç gündür gün içinde ağzımda birdenbire bi tat oluşuyor. Bugün sabah uyandığımda oldu. Yarım saat falan sürdü o tat.

Canim igne batmalari ve demir tati olusuyo bendede insallah olumlu sonuclar hepimiz aliriz

Canim bendeki testler bitti malesef o yuzden gittim kan verdim ama kan degeri 5 cikti ya me bilim 5 gibi bi degeri nasil gosterdiler anlamiyorum
Bnm de gecen ay 4.99 çıkmıştı negatif diyemem bi gun sonra yine baklm demisti 6.2 çıkmıştı ama dusuk olduğu icin muhtemelen kimyasal dediler ki öyleymiş gecikmemin 4. Gunu cok siddetli agrim oldu kanamam oldu

Kızlar su metalik tat nasıl oluyo bi onu bilemeidm o belirti eksik bi yediklerimin hic tadi tuzu yok gibi istahsiz yiyorum ama oyle bi tat yok bende :) hadi hyrlisi ins Rabbim iateyen herkese nasip eder icinde bana da

Bnm de gecen ay 4.99 çıkmıştı negatif diyemem bi gun sonra yine baklm demisti 6.2 çıkmıştı ama dusuk olduğu icin muhtemelen kimyasal dediler ki öyleymiş gecikmemin 4. Gunu cok siddetli agrim oldu kanamam oldu
Canim gecmis olsun bakalm benim basima ne gelicek bilemiyorum bi yasamadigim o kalmisti insallah olmaz insallah gec dollenmedendir 4.99 adetin kac gun gecince cikti

Yumurtlama tarihin ve son iliski ne zamandi canim
Canım valla Çarşamba öğleden sonra iğnenin ardından ağrı başladı akşamına da pembe akıntı vardı. Perşembe ovu testi pozitifti.cuma da pozitif gibiydi ama c ye göre daha açık renkti. Salıdan cumartesiye kadar ilişki oldu.

Canim gecmis olsun bakalm benim basima ne gelicek bilemiyorum bi yasamadigim o kalmisti insallah olmaz insallah gec dollenmedendir 4.99 adetin kac gun gecince cikti
Gecikmenin ikinci gününde vermistim cnm tahlili zaten 4 Gunu de verdim 6.2 cikti ertesi günü kanamam basladi.. Ins seninki guzel artış gosterir saglikli gebeliktir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…