- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
teşekkür ederim canımGöznaydn kuzm
Tabiki.. Öncelikle içime garip bi his doğdu ama kendime itiraf edemedim. Sonrasında hem sağ hem sol kasıkta hafif batmalarım oluyordu aynı regl olucakmışım gibi hafif belde ağrım oldu ama ara ara dış gebelikte olduğu gibi şiddetli değildi. Ve normalde yediklerime çok dikkat ederim paketli gıda, şeker, ekmek tüketmem ama geçen hafta öğle yemeğini dolu dolu yiyip 2 saat sonra deli gibi açlık duyup koca dürümü tek başıma yedim..Bu zamana kadar olan Belirtileri bizimle de paylaşır mısın?
daha bize erken :) döllenmeden sonraki 5-7 . günler yerleşme olucak ondan sonra belirtiler başlar 3. haftaya bi girsek hayırlısıylaBu zamana kadar olan Belirtileri bizimle de paylaşır mısın?
CAnim gozun aydin ya cok sevindim tam gununde nasil guzel haber darisi bize insallahKızlar kan sonucum çıktı
Total-hCG 154,9
inşallah sende güzel haberler alırsın yarın testini yaptırıpCanim bende bugun baska bi idrar testiyle yine test yaptim hatta ozellikle eczaneye algisi dusuk olaun kotu bi test verin dedim kadinda sasirdi hani bunda cikarsa umutlanirim diye silik cizgi bunda bile cikti ve goguslerim benmde yesil ve damarlar kabarik kabartmali harita gibi
Teşekkür ederim canım darısı başına, bu arada benim saçlarım çok dökülmeye başladı buda belirti olabilir.CAnim gozun aydin ya cok sevindim tam gununde nasil guzel haber darisi bize insallah
Ahh ah geçmiyor ki o zamanlar işte :))) 3. Haftadayız zaten Değil mi? Ben mi yine yanlış biliyorumdaha bize erken :) döllenmeden sonraki 5-7 . günler yerleşme olucak ondan sonra belirtiler başlar 3. haftaya bi girsek hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim. Benim daha var baya. Şimdiden belirti olur mu bilmiyorum ama batmalar var. Kaç gündür gün içinde ağzımda birdenbire bi tat oluşuyor. Bugün sabah uyandığımda oldu. Yarım saat falan sürdü o tat.Tabiki.. Öncelikle içime garip bi his doğdu ama kendime itiraf edemedim. Sonrasında hem sağ hem sol kasıkta hafif batmalarım oluyordu aynı regl olucakmışım gibi hafif belde ağrım oldu ama ara ara dış gebelikte olduğu gibi şiddetli değildi. Ve normalde yediklerime çok dikkat ederim paketli gıda, şeker, ekmek tüketmem ama geçen hafta öğle yemeğini dolu dolu yiyip 2 saat sonra deli gibi açlık duyup koca dürümü tek başıma yedim..
Öyleki doyamıyordum çikolata yemeyen ben koca paketi bitirdim ve bu haftaya kadar devam etti.
Araçlarda hafif bulantım oluyordu ama sarsılmaya bağlıyordum derken bu sabah uyanır uyanmaz çok aç olduğumu hissettim ve ağzımda ekşi kuru metalik bir tat vardı ve sonra tekrar midem bulandı. Birde 3 gündür başım inanılmaz ağrıyor. Son olarak burda okumuştum göğüste yeşil damar belli olur diye bugün baktım sol göğüsümün çapı biraz büyümüş (kahverengi halkanın) ve yeşil damarlaşmayı gördüm.
Şimdilik farkettiklerim bunlar canım
Canim igne batmalari ve demir tati olusuyo bendede insallah olumlu sonuclar hepimiz alirizÇok teşekkür ederim. Benim daha var baya. Şimdiden belirti olur mu bilmiyorum ama batmalar var. Kaç gündür gün içinde ağzımda birdenbire bi tat oluşuyor. Bugün sabah uyandığımda oldu. Yarım saat falan sürdü o tat.
Ayy inşallah yaaa. Böyle peşpeşe güzel haberler alıp versekCanim igne batmalari ve demir tati olusuyo bendede insallah olumlu sonuclar hepimiz aliriz
Benim için Şimdiden belirti our mu, bunlar belirti mi bilemiyorum tabiiCanim igne batmalari ve demir tati olusuyo bendede insallah olumlu sonuclar hepimiz aliriz
Yumurtlama tarihin ve son iliski ne zamandi canimBenim için Şimdiden belirti our mu, bunlar belirti mi bilemiyorum tabii
Bnm de gecen ay 4.99 çıkmıştı negatif diyemem bi gun sonra yine baklm demisti 6.2 çıkmıştı ama dusuk olduğu icin muhtemelen kimyasal dediler ki öyleymiş gecikmemin 4. Gunu cok siddetli agrim oldu kanamam olduCanim bendeki testler bitti malesef o yuzden gittim kan verdim ama kan degeri 5 cikti ya me bilim 5 gibi bi degeri nasil gosterdiler anlamiyorum
Canim gecmis olsun bakalm benim basima ne gelicek bilemiyorum bi yasamadigim o kalmisti insallah olmaz insallah gec dollenmedendir 4.99 adetin kac gun gecince ciktiBnm de gecen ay 4.99 çıkmıştı negatif diyemem bi gun sonra yine baklm demisti 6.2 çıkmıştı ama dusuk olduğu icin muhtemelen kimyasal dediler ki öyleymiş gecikmemin 4. Gunu cok siddetli agrim oldu kanamam oldu
Canım valla Çarşamba öğleden sonra iğnenin ardından ağrı başladı akşamına da pembe akıntı vardı. Perşembe ovu testi pozitifti.cuma da pozitif gibiydi ama c ye göre daha açık renkti. Salıdan cumartesiye kadar ilişki oldu.Yumurtlama tarihin ve son iliski ne zamandi canim
Gecikmenin ikinci gününde vermistim cnm tahlili zaten 4 Gunu de verdim 6.2 cikti ertesi günü kanamam basladi.. Ins seninki guzel artış gosterir saglikli gebeliktir cnmCanim gecmis olsun bakalm benim basima ne gelicek bilemiyorum bi yasamadigim o kalmisti insallah olmaz insallah gec dollenmedendir 4.99 adetin kac gun gecince cikti
Şimdi ne durumda?Bnm de gecen ay 4.99 çıkmıştı negatif diyemem bi gun sonra yine baklm demisti 6.2 çıkmıştı ama dusuk olduğu icin muhtemelen kimyasal dediler ki öyleymiş gecikmemin 4. Gunu cok siddetli agrim oldu kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?