- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Su an ekim adetimi bekliorum iste 4 5 gun var bugun sol kasigima birden agri oldu uzun sureli tuvalete gittim peceteye acik pembe leke geldi bklm devami geleevk miŞimdi ne durumda?
Bi şey yerken değil de durduk yere gelen bi tat. Ağzında Metal para varmış gibi bi şey. Onun verdiği bi tat gibiKızlar su metalik tat nasıl oluyo bi onu bilemeidm o belirti eksik biyediklerimin hic tadi tuzu yok gibi istahsiz yiyorum ama oyle bi tat yok bende :) hadi hyrlisi ins Rabbim iateyen herkese nasip eder icinde bana da
Yerleşme olabilir mi?Su an ekim adetimi bekliorum iste 4 5 gun var bugun sol kasigima birden agri oldu uzun sureli tuvalete gittim peceteye acik pembe leke geldi bklm devami geleevk mi
Yok bende oyle bi tatBi şey yerken değil de durduk yere gelen bi tat. Ağzında Metal para varmış gibi bi şey. Onun verdiği bi tat gibitam da öyle değil gibi :)))))
Hic bilmiorum cnm vala bnm bi kizim var ama onda yerlesme lekesi gormedim ben bunda oyleyse yine bilmiomYerleşme olabilir mi?
İnsallah canim yarin gidicem kan vermeye bakalmGecikmenin ikinci gününde vermistim cnm tahlili zaten 4 Gunu de verdim 6.2 cikti ertesi günü kanamam basladi.. Ins seninki guzel artış gosterir saglikli gebeliktir cnm
İnşallah yerleşmedir diyelimHic bilmiorum cnm vala bnm bi kizim var ama onda yerlesme lekesi gormedim ben bunda oyleyse yine bilmiom
2. Haftanın içindeyiz adet olduğun günden sayılıyo mesela sen 2 hafta 4 gün gibiAhh ah geçmiyor ki o zamanlar işte :))) 3. Haftadayız zaten Değil mi? Ben mi yine yanlış biliyorum
Canim ispanak yemegi yiyince agzinda bi demir hissi kaliyo ya bende oyle bi his varKızlar su metalik tat nasıl oluyo bi onu bilemeidm o belirti eksik biyediklerimin hic tadi tuzu yok gibi istahsiz yiyorum ama oyle bi tat yok bende :) hadi hyrlisi ins Rabbim iateyen herkese nasip eder icinde bana da
Canim gecen hafta bi onceki mi benim 5 6 ekim catlamasi mesalaCanım valla Çarşamba öğleden sonra iğnenin ardından ağrı başladı akşamına da pembe akıntı vardı. Perşembe ovu testi pozitifti.cuma da pozitif gibiydi ama c ye göre daha açık renkti. Salıdan cumartesiye kadar ilişki oldu.
canim peki yumurtlaman zamanindamiydi gec miydi ben 1 hafta gec yumurtladim o yizden deger normal olabilir dediler o yuzden soruyorum ayrintili kusura bakmaBnm de gecen ay 4.99 çıkmıştı negatif diyemem bi gun sonra yine baklm demisti 6.2 çıkmıştı ama dusuk olduğu icin muhtemelen kimyasal dediler ki öyleymiş gecikmemin 4. Gunu cok siddetli agrim oldu kanamam oldu
3. Hafta oluyor ama o. 2 gün sonra 3 hafta bitecek.2. Haftanın içindeyiz adet olduğun günden sayılıyo mesela sen 2 hafta 4 gün gibi
Ağrı ve akıntı 10 unda. 11 in de pozitif. 12 si cuma daha silik.Canim gecen hafta bi onceki mi benim 5 6 ekim catlamasi mesala
Biz sabırsızız valla :))) ne zamandı adet günün? Var mı bi şeyler?Kızlar merhaba, nasılsınız?
Ben bu ay adetin 2. günü hormon ve vitamin testleri yaptırdım. Sadece biraz fsh yüksek çıktı. Bir de d vitamini düşük çıktı. Doktorum normal değerlerin dedi çok şükür kist vs. de yokmuş. Sizinle de paylaşmak istedim:))
Demekki canim en iyi ihtimal 20 sinden sonraAğrı ve akıntı 10 unda. 11 in de pozitif. 12 si cuma daha silik.
İşte zaman geçmiyor ki :))) böyle zamanlarda zaman çabuk geçsin diyoruz ama giden ömürden aslında.Demekki canim en iyi ihtimal 20 sinden sonra
Evettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
Ben gebelik geçirdiğim için özellikle sormuştum doktoruma zaten hafta ve gün sayılması sağlıklı 3. Haftaya giricez işte tam adetinden diğer adetine 28 günü baz alırsak 4 hafta işte allahım nasıl sabırsızım bu ay neden böyle oldum bilmiyorum zaman geçmiyo3. Hafta oluyor ama o. 2 gün sonra 3 hafta bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?