İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar su metalik tat nasıl oluyo bi onu bilemeidm o belirti eksik bi yediklerimin hic tadi tuzu yok gibi istahsiz yiyorum ama oyle bi tat yok bende :) hadi hyrlisi ins Rabbim iateyen herkese nasip eder icinde bana da
Bi şey yerken değil de durduk yere gelen bi tat. Ağzında Metal para varmış gibi bi şey. Onun verdiği bi tat gibi tam da öyle değil gibi :)))))

Kızlar su metalik tat nasıl oluyo bi onu bilemeidm o belirti eksik bi yediklerimin hic tadi tuzu yok gibi istahsiz yiyorum ama oyle bi tat yok bende :) hadi hyrlisi ins Rabbim iateyen herkese nasip eder icinde bana da
Canim ispanak yemegi yiyince agzinda bi demir hissi kaliyo ya bende oyle bi his var

Canim gecen hafta bi onceki mi benim 5 6 ekim catlamasi mesala

Bnm de gecen ay 4.99 çıkmıştı negatif diyemem bi gun sonra yine baklm demisti 6.2 çıkmıştı ama dusuk olduğu icin muhtemelen kimyasal dediler ki öyleymiş gecikmemin 4. Gunu cok siddetli agrim oldu kanamam oldu
canim peki yumurtlaman zamanindamiydi gec miydi ben 1 hafta gec yumurtladim o yizden deger normal olabilir dediler o yuzden soruyorum ayrintili kusura bakma

Kızlar merhaba, nasılsınız?
Ben bu ay adetin 2. günü hormon ve vitamin testleri yaptırdım. Sadece biraz fsh yüksek çıktı. Bir de d vitamini düşük çıktı. Doktorum normal değerlerin dedi çok şükür kist vs. de yokmuş. Sizinle de paylaşmak istedim:))

Biz sabırsızız valla :))) ne zamandı adet günün? Var mı bi şeyler?

3. Hafta oluyor ama o. 2 gün sonra 3 hafta bitecek.
Ben gebelik geçirdiğim için özellikle sormuştum doktoruma zaten hafta ve gün sayılması sağlıklı 3. Haftaya giricez işte tam adetinden diğer adetine 28 günü baz alırsak 4 hafta işte allahım nasıl sabırsızım bu ay neden böyle oldum bilmiyorum zaman geçmiyo

vala 3 cocugum belirtiler psikolojik deil bence 10 gun onceden basliyor belirtler birdr en onnemlisi his etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…