- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Zamanindaydi snrm canım yok onemli dgl cnmcanim peki yumurtlaman zamanindamiydi gec miydi ben 1 hafta gec yumurtladim o yizden deger normal olabilir dediler o yuzden soruyorum ayrintili kusura bakma
Ins hyrlsiiİnşallah yerleşmedir diyelim:)
Himmm bunu bi deniyimCanim ispanak yemegi yiyince agzinda bi demir hissi kaliyo ya bende oyle bi his var
vala 3 cocugum belirtiler psikolojik deil bence 10 gun onceden basliyor belirtler birdr en onnemlisi his etmek
Cok svndm herseyin yolunda olmasina ins saglikla hamillelikde gelirKızlar merhaba, nasılsınız?
Ben bu ay adetin 2. günü hormon ve vitamin testleri yaptırdım. Sadece biraz fsh yüksek çıktı. Bir de d vitamini düşük çıktı. Doktorum normal değerlerin dedi çok şükür kist vs. de yokmuş. Sizinle de paylaşmak istedim:))
Bende eger varsa mide bulantısı koku hassasiyeti var ama bnm adet oncesinde dr oldugu icin direk hamileligr baglayamiyorumBencede psikolojik değil ama herkeste aynı belirtiler olmuyo kiminde erken kiminde geç ama mide bulantısı vs 4. Haftadan sonra anca ilk belirti akıntı ve göğüslerden oluyo bence
Ya kusura bakma ben matematikçi olduğum için bu hesaplara takılırım :)))) şu an 2 hafta 5 gün. yani 2 hafta bitti 3. Haftanın içindeyiz. 2 gün sonra 21 gün bitecek. Yani 3 hafta bitecek ve 4. Haftanın içine gireceğiz. 28. Gün 4 hafta bitmiş olacak ve adet gecikecek eğer hamile isekBen gebelik geçirdiğim için özellikle sormuştum doktoruma zaten hafta ve gün sayılması sağlıklı 3. Haftaya giricez işte tam adetinden diğer adetine 28 günü baz alırsak 4 hafta işte allahım nasıl sabırsızım bu ay neden böyle oldum bilmiyorum zaman geçmiyo
Akıntı nasıl sen de?Bencede psikolojik değil ama herkeste aynı belirtiler olmuyo kiminde erken kiminde geç ama mide bulantısı vs 4. Haftadan sonra anca ilk belirti akıntı ve göğüslerden oluyo bence
Canim ben laboquick aldim silik degeri beta 5 ken gosterdi dusun hasssiytei bugun onecomed diye bintestle yaptim o da gosterdi silikKızlar netten test alayım diyorum. Hangi markayı almamı önerirsiniz? Çoklu bi test olsun mümkünse. En azından onun gelmesini bekleyip oyalarım kendimi :)))
28 adet değil mi senin 2 hafta 4 gün oluyo :)Ya kusura bakma ben matematikçi olduğum için bu hesaplara takılırım :)))) şu an 2 hafta 5 gün. yani 2 hafta bitti 3. Haftanın içindeyiz. 2 gün sonra 21 gün bitecek. Yani 3 hafta bitecek ve 4. Haftanın içine gireceğiz. 28. Gün 4 hafta bitmiş olacak ve adet gecikecek eğer hamile isek
Kremamsı böyle losyon olur ya rengi ve yapısı ne çok kalın ne çok ince aynen o şuan ama baya yoğunAkıntı nasıl sen de?
Ya şimdi mide bulantısı göreceli yada psikoloji direk mideye vurur biliyorsun ama ağrı öyle değil göğsün ağrıyosa ağrıyodur akıntın varsa vardır ama işte herşeyi gebeliğe bağlıyoruz o ayrı :)Bende eger varsa mide bulantısı koku hassasiyeti var ama bnm adet oncesinde dr oldugu icin direk hamileligr baglayamiyorum
Hayırlısı olsun canım kan vermişmiydin ? Testinin fotografını atar msn birde :)Canim bende bugun baska bi idrar testiyle yine test yaptim hatta ozellikle eczaneye algisi dusuk olaun kotu bi test verin dedim kadinda sasirdi hani bunda cikarsa umutlanirim diye silik cizgi bunda bile cikti ve goguslerim benmde yesil ve damarlar kabarik kabartmali harita gibi
Canim kan verdim 5 cikti iste kesin bisi yok test te bu sekildeydiHayırlısı olsun canım kan vermişmiydin ? Testinin fotografını atar msn birde :)
19. Gün bugün. 28 1. Gün28 adet değil mi senin 2 hafta 4 gün oluyo :)
Benim de öyle ama yapışkan gibi de biraz. Rengi de sarı. Hiç bu kadar sarı olmazdı. Başka bi şey mi var diyorum acabaKremamsı böyle losyon olur ya rengi ve yapısı ne çok kalın ne çok ince aynen o şuan ama baya yoğun
Bak canım gebelikte öyle sayılmıyor işte sen şimdi gebelik hesaplama yaz google a ordan hesapla :) başıma gelmese tamam Dicem geçirdim o evreleri biliyorum 2+4 oluyo19. Gün bugün. 28 1. Gün2 hafta 5 gün. Yani 3. Haftanın içindeyiz
Benim ilk gebeliğimde sap sarı akıntım vardı onu göremiyorum üZülüyorum şuan :) ona takılma inşallah yerleşiyordurBenim de öyle ama yapışkan gibi de biraz. Rengi de sarı. Hiç bu kadar sarı olmazdı. Başka bi şey mi var diyorum acaba
Bu son yaptıgın test mi ?Canim kan verdim 5 cikti iste kesin bisi yok test te bu sekildeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?