İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

vala 3 cocugum belirtiler psikolojik deil bence 10 gun onceden basliyor belirtler birdr en onnemlisi his etmek

Bencede psikolojik değil ama herkeste aynı belirtiler olmuyo kiminde erken kiminde geç ama mide bulantısı vs 4. Haftadan sonra anca ilk belirti akıntı ve göğüslerden oluyo bence

Cok svndm herseyin yolunda olmasina ins saglikla hamillelikde gelir

Bencede psikolojik değil ama herkeste aynı belirtiler olmuyo kiminde erken kiminde geç ama mide bulantısı vs 4. Haftadan sonra anca ilk belirti akıntı ve göğüslerden oluyo bence
Bende eger varsa mide bulantısı koku hassasiyeti var ama bnm adet oncesinde dr oldugu icin direk hamileligr baglayamiyorum

Ya kusura bakma ben matematikçi olduğum için bu hesaplara takılırım :)))) şu an 2 hafta 5 gün. yani 2 hafta bitti 3. Haftanın içindeyiz. 2 gün sonra 21 gün bitecek. Yani 3 hafta bitecek ve 4. Haftanın içine gireceğiz. 28. Gün 4 hafta bitmiş olacak ve adet gecikecek eğer hamile isek

Kızlar netten test alayım diyorum. Hangi markayı almamı önerirsiniz? Çoklu bi test olsun mümkünse. En azından onun gelmesini bekleyip oyalarım kendimi :)))

Kızlar netten test alayım diyorum. Hangi markayı almamı önerirsiniz? Çoklu bi test olsun mümkünse. En azından onun gelmesini bekleyip oyalarım kendimi :)))
Canim ben laboquick aldim silik degeri beta 5 ken gosterdi dusun hasssiytei bugun onecomed diye bintestle yaptim o da gosterdi silik

28 adet değil mi senin 2 hafta 4 gün oluyo :)

Bende eger varsa mide bulantısı koku hassasiyeti var ama bnm adet oncesinde dr oldugu icin direk hamileligr baglayamiyorum
Ya şimdi mide bulantısı göreceli yada psikoloji direk mideye vurur biliyorsun ama ağrı öyle değil göğsün ağrıyosa ağrıyodur akıntın varsa vardır ama işte herşeyi gebeliğe bağlıyoruz o ayrı :)

Hayırlısı olsun canım kan vermişmiydin ? Testinin fotografını atar msn birde :)

Benim de öyle ama yapışkan gibi de biraz. Rengi de sarı. Hiç bu kadar sarı olmazdı. Başka bi şey mi var diyorum acaba
Benim ilk gebeliğimde sap sarı akıntım vardı onu göremiyorum üZülüyorum şuan :) ona takılma inşallah yerleşiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…