- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Tabiki oyle heyecan stres mide bulantısı yapabiliyor diorum ya bnm korunurkende adet ten once bulantim olurdu su an hamilelige baglayamiorum korunmuyorum die hayırlısı olsun erkekler gayet rahat vala biz kendimizi yipratiyoruzYa şimdi mide bulantısı göreceli yada psikoloji direk mideye vurur biliyorsun ama ağrı öyle değil göğsün ağrıyosa ağrıyodur akıntın varsa vardır ama işte herşeyi gebeliğe bağlıyoruz o ayrı :)
Sari akıntı bende de oldu ama sadece bi gün gordum cokta yoğun degildi bi daha gormedim bugun aksamuzeri yine akıntım ge mlmeye basladi snrm kilodum ıslanmış hayrolsun bklm adet belirtisi mi hamilelik belirtisi miBenim de öyle ama yapışkan gibi de biraz. Rengi de sarı. Hiç bu kadar sarı olmazdı. Başka bi şey mi var diyorum acaba
Evet. 3. Haftanın içinde 2 hafta 4 gün diyor. Ama ben şundan böyle diyorum. İğne tedavisine başlarken mesela ilk 3 gün içinde gitmeliyim. İşte 3 Eylül 1. Gün ise 3. Gün 5 Eylül oluyor.Bak canım gebelikte öyle sayılmıyor işte sen şimdi gebelik hesaplama yaz google a ordan hesapla :) başıma gelmese tamam Dicem geçirdim o evreleri biliyorum 2+4 oluyo
Aynen canım kesinlikleTabiki oyle heyecan stres mide bulantısı yapabiliyor diorum ya bnm korunurkende adet ten once bulantim olurdu su an hamilelige baglayamiorum korunmuyorum die hayırlısı olsun erkekler gayet rahat vala biz kendimizi yipratiyoruz
Tamam adet sayarken öyle ama gebelikte öyle değil haftasına bi hafta doldu diyoruz yani kısacasıEvet. 3. Haftanın içinde 2 hafta 4 gün diyor. Ama ben şundan böyle diyorum. İğne tedavisine başlarken mesela ilk 3 gün içinde gitmeliyim. İşte 3 Eylül 1. Gün ise 3. Gün 5 Eylül oluyor.
Bu 5 cikan gun yaptigim test ondan oncekiler daha belirsizdi canimBu son yaptıgın test mi ?
Birinin farklı gebelikleri bile farklı belirtiler verir diyorlar. İnşallah öyledir senin de. Ama beni heyecanlandırdın açıkçası? Ne kadar sürdü sarı akıntın hatırlıyor musun? Kaç gündür hep var bende.Benim ilk gebeliğimde sap sarı akıntım vardı onu göremiyorum üZülüyorum şuan :) ona takılma inşallah yerleşiyordur
Baya sürdü canım 5 haftaya kadar devam etti adete 5 6 gün kala başlamıştıBirinin farklı gebelikleri bile farklı belirtiler verir diyorlar. İnşallah öyledir senin de. Ama beni heyecanlandırdın açıkçası? Ne kadar sürdü sarı akıntın hatırlıyor musun? Kaç gündür hep var bende.
Benim 10 gün var daha adete yaa. 2-3 gündür var. Başka bi şeyden olabilirBaya sürdü canım 5 haftaya kadar devam etti adete 5 6 gün kala başlamıştı
Yumurtalama arkası akıntı kalınlaşıyomuş ve bariyer görevi görüyomuş olur Aydan aya fark eder kokusu yoksa kaşındırmıyosa korkmaBenim 10 gün var daha adete yaa. 2-3 gündür var. Başka bi şeyden olabilir
Kaşıntı da koku da yok.. Farklı kötü bi koku yok. Akıntı gibi kokuyorYumurtalama arkası akıntı kalınlaşıyomuş ve bariyer görevi görüyomuş olur Aydan aya fark eder kokusu yoksa kaşındırmıyosa korkma
Yaban mersini yiyebilirsin Allah’ın cezası sistis idrar yolu iltihabı benim peşimi bırakmıyo sene de 3 4 kere geçiriyorum yaban Mersini çok iyi geliyoKaşıntı da koku da yok.. Farklı kötü bi koku yok. Akıntı gibi kokuyordün şöyle bi şey oldu. Sabah idrarımı yaptıktan sonra çok yanma oldu. Tekrar tuvalete gitme hissi falan. Sonra öğlene doğru azaldı ve akşama kadar kendi kendine geçti.
Kendi kendine geçti ama. Yanma falan geçti hepsi akşama kadar.Yaban mersini yiyebilirsin Allah’ın cezası sistis idrar yolu iltihabı benim peşimi bırakmıyo sene de 3 4 kere geçiriyorum yaban Mersini çok iyi geliyo
İyi çok şükürKendi kendine geçti ama. Yanma falan geçti hepsi akşama kadar.
Canım ben daha üçüncü günümdeyim çoookk var yani :)) Sende durumlar ne?Biz sabırsızız valla :))) ne zamandı adet günün? Var mı bi şeyler?
Aminn canımm inşallah hepimize gelirrler sağlıkla bebişlerimiz :)))Cok svndm herseyin yolunda olmasina ins saglikla hamillelikde gelir
Bugun yaptıgın test ? Silik çıktı dedin ya onu söyledim benBu 5 cikan gun yaptigim test ondan oncekiler daha belirsizdi canim
O da bu canim baska marka buBugun yaptıgın test ? Silik çıktı dedin ya onu söyledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?