- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Bence kabquick al canım şerit olanları bile çok başarılıKızlar netten test alayım diyorum. Hangi markayı almamı önerirsiniz? Çoklu bi test olsun mümkünse. En azından onun gelmesini bekleyip oyalarım kendimi :)))
Canim zaten bitti onlar elimde 20 li almistim bugun ezcaneden bilerek bunu aldim bu cok hassas degilmis en ucuzu sirf bundads cikcakmi diye merak ettim ama laboquik bana beta hcg 5 viktigi gun bundan daha koyu ciktiBence kabquick al canım şerit olanları bile çok başarılı
Ama canım şöyle düşün testi düZenli yaparsan hcg değerin artarsa testte koyulaşır yoksa silikleşir bu anlamda duyarlı olması çok iyi mesela bugün labquick yapsaydın diğerleri ile kıyaslayıp göreceli artışa bakardınLaboquik beni o yuzden dusundurdu ya cunku beta 5 ve o silik pozitif beta 2 yken gostermis bana iki gun incede silik gozukuyodu
onlari netten almistim elimde kalmadi canim ezcanedede bulamadim bide baska test de silik gostercekmi merak ettim yaAma canım şöyle düşün testi düZenli yaparsan hcg değerin artarsa testte koyulaşır yoksa silikleşir bu anlamda duyarlı olması çok iyi mesela bugün labquick yapsaydın diğerleri ile kıyaslayıp göreceli artışa bakardın
Evet canım ben netten sipariş verirsen tekrar diye söyledimonlari netten almistim elimde kalmadi canim ezcanedede bulamadim bide baska test de silik gostercekmi merak ettim ya
canim senin testin ne kadar belirgin. adetin kac gun gecmisti?Evet canım ben netten sipariş verirsen tekrar diye söyledim
Bak senin için üşenmedim tekrar test yaptım :) dünküne göre rengi nasılda koyulaşmış belki diğer arkadaşlarada fikir olur
Bugün olmam gerekiyordu canım ama malum olmadımcanim senin testin ne kadar belirgin. adetin kac gun gecmisti?
aynen cAnim ama benim deger cok kucuk 5 10 olunca 20 olunca cok farketmiyo 100 un uzerine cikmak lazim sanirimEvet canım ben netten sipariş verirsen tekrar diye söyledim
Bak senin için üşenmedim tekrar test yaptım :) dünküne göre rengi nasılda koyulaşmış belki diğer arkadaşlarada fikir olur
Teşekkürler :)Bence kabquick al canım şerit olanları bile çok başarılı
O kadar düşük oluncada lh testinde belli oluyor canım arkdaşta öyle anlamştk hatta birkaç gün geçti çok silikti hcg bekledikçe artıyordu sonra kan testinde 84 çıkmıştıaynen cAnim ama benim deger cok kucuk 5 10 olunca 20 olunca cok farketmiyo 100 un uzerine cikmak lazim sanirim
Adetin 19. Günü. Yumurtlama geçen hafta idi. Günler geçsin de test yapayım diye bekliyorum ben de :)Canım ben daha üçüncü günümdeyim çoookk var yani :)) Sende durumlar ne?
Hadi hayırlısı :)Bugün olmam gerekiyordu canım ama malum olmadım
Dün silikti bayaa az önce yaptım koyulaşmış
Benimde adetin 24.günü o dediğin kıvamlı losyon gibi akıntım devam ediyor ama koku ya da yanma yokAdetin 19. Günü. Yumurtlama geçen hafta idi. Günler geçsin de test yapayım diye bekliyorum ben de :)
Test yaptın mı peki? Akıntı ne renk? Benim ki sarı.Benimde adetin 24.günü o dediğin kıvamlı losyon gibi akıntım devam ediyor ama koku ya da yanma yok
Benimde adetin 24.günü o dediğin kıvamlı losyon gibi akıntım devam ediyor ama koku ya da yanma yok
Test yaptın mı peki? Akıntı ne renk? Benim ki sarı.
Hayır test için henüz erken ondan yapmadım benimkide ayno tarif ettiğin şekilde beyaz ama izi sarıDaha doğrusu sürekli bi akıntı yok. Ara ara var Rengi krem rengi ama sarı leke bırakıyor
Hayır test için henüz erken ondan yapmadım benimkide ayno tarif ettiğin şekilde beyaz ama izi sarı
31-32-33 aralığında adet görüyorum ben ondan erken demiştim 28 günde olmuyorum akıntım dünden beridir baya arttı yani gün içinde bir anda fazla geliyor ıslaklık hissi sanki kaçırmışım gibi bir hissiyat veriyor senin ne zaman başlamıştıNe zaman başladı akıntın? Ya heyecan yapıyorum yaaa. İnşallah berlitidir bu. Adetine 4 gün var ama eğer düzenli adet görüyorsan. Kanda kesin çıkar.
Allah allah 5 olmasına ragmen böyle mi çıktı ? Bekledikten snra mı çıkıyor yoksa hemen mi çıkıyor ?O da bu canim baska marka bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?