İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Laboquik beni o yuzden dusundurdu ya cunku beta 5 ve o silik pozitif beta 2 yken gostermis bana iki gun incede silik gozukuyodu

Laboquik beni o yuzden dusundurdu ya cunku beta 5 ve o silik pozitif beta 2 yken gostermis bana iki gun incede silik gozukuyodu
Ama canım şöyle düşün testi düZenli yaparsan hcg değerin artarsa testte koyulaşır yoksa silikleşir bu anlamda duyarlı olması çok iyi mesela bugün labquick yapsaydın diğerleri ile kıyaslayıp göreceli artışa bakardın

onlari netten almistim elimde kalmadi canim ezcanedede bulamadim bide baska test de silik gostercekmi merak ettim ya

onlari netten almistim elimde kalmadi canim ezcanedede bulamadim bide baska test de silik gostercekmi merak ettim ya
Evet canım ben netten sipariş verirsen tekrar diye söyledim
Bak senin için üşenmedim tekrar test yaptım :) dünküne göre rengi nasılda koyulaşmış belki diğer arkadaşlarada fikir olur

Eklentiler

• image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım ben netten sipariş verirsen tekrar diye söyledim
Bak senin için üşenmedim tekrar test yaptım :) dünküne göre rengi nasılda koyulaşmış belki diğer arkadaşlarada fikir olur
aynen cAnim ama benim deger cok kucuk 5 10 olunca 20 olunca cok farketmiyo 100 un uzerine cikmak lazim sanirim

aynen cAnim ama benim deger cok kucuk 5 10 olunca 20 olunca cok farketmiyo 100 un uzerine cikmak lazim sanirim
O kadar düşük oluncada lh testinde belli oluyor canım arkdaşta öyle anlamştk hatta birkaç gün geçti çok silikti hcg bekledikçe artıyordu sonra kan testinde 84 çıkmıştı

Ne zaman başladı akıntın? Ya heyecan yapıyorum yaaa. İnşallah berlitidir bu. Adetine 4 gün var ama eğer düzenli adet görüyorsan. Kanda kesin çıkar.
31-32-33 aralığında adet görüyorum ben ondan erken demiştim 28 günde olmuyorum akıntım dünden beridir baya arttı yani gün içinde bir anda fazla geliyor ıslaklık hissi sanki kaçırmışım gibi bir hissiyat veriyor senin ne zaman başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…