- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Valla adetin 19. Günü. Yumurtlama geçen hafta idi. 2 - 3 gündür var akıntı. Belki 1-2 gün daha fazladır. Tam hatırlayamadım31-32-33 aralığında adet görüyorum ben ondan erken demiştim 28 günde olmuyorum akıntım dünden beridir baya arttı yani gün içinde bir anda fazla geliyor ıslaklık hissi sanki kaçırmışım gibi bir hissiyat veriyor senin ne zaman başlamıştı
Canm laboquick bndede çizgi çıkarıyor maalesef. Başka marka kullan. Bak buda testimLaboquik beni o yuzden dusundurdu ya cunku beta 5 ve o silik pozitif beta 2 yken gostermis bana iki gun incede silik gozukuyodu
Benimde yum günü 5 gün önceydi aynı zamanlarmış bakalım sonucumuz ne olacakValla adetin 19. Günü. Yumurtlama geçen hafta idi. 2 - 3 gündür var akıntı. Belki 1-2 gün daha fazladır. Tam hatırlayamadım
Senin akıntı yeni başladı ama öyle mi?Benimde yum günü 5 gün önceydi aynı zamanlarmış bakalım sonucumuz ne olacak
Lh testi nasil oluyo canim ovulasyonmu onlari hic kullanmadim benO kadar düşük oluncada lh testinde belli oluyor canım arkdaşta öyle anlamştk hatta birkaç gün geçti çok silikti hcg bekledikçe artıyordu sonra kan testinde 84 çıkmıştı
Yani 1-2 gündür başladıSenin akıntı yeni başladı ama öyle mi?
Bende adetin 21. Gunu ama artik gecti gunum aylardir hic gecmez hatta erkene gelirdi gec yumurtlaynca adettemi uzuyo acabaAdetin 19. Günü. Yumurtlama geçen hafta idi. Günler geçsin de test yapayım diye bekliyorum ben de :)
Degerim 5 den bile dusuktu gece yapmisim sabah kan verdimAllah allah 5 olmasına ragmen böyle mi çıktı ? Bekledikten snra mı çıkıyor yoksa hemen mi çıkıyor ?
Bende o yuzden bugun oncomed diye bi test yaptim o da silik pozitifCanm laboquick bndede çizgi çıkarıyor maalesef. Başka marka kullan. Bak buda testimEki Görüntüle 2198477 Eki Görüntüle 2198477 Eki Görüntüle 2198478
Yumurtlama bir sonraki adet tarihinden 14 gün öncedir denir. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacakmış sın gibi hesapla istersen. Ama senin 5 çıkmış zaten Allah ın izniyle yarın da güzel bi sonuç alacaksın inşallah.Bende adetin 21. Gunu ama artik gecti gunum aylardir hic gecmez hatta erkene gelirdi gec yumurtlaynca adettemi uzuyo acaba
Daha oncede erken gec yumurtlamalar yasadim adetim hic sasmadi artik kafam cok karisti valla canim o zaman daha adet olmama var yaniYumurtlama bir sonraki adet tarihinden 14 gün öncedir denir. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacakmış sın gibi hesapla istersen. Ama senin 5 çıkmış zaten Allah ın izniyle yarın da güzel bi sonuç alacaksın inşallah.
Senin akıntı yeni başladı ama öyle mi?
Benim 2-3 gün oldu yaa. Batmalar, ağrılar oluyor kasık ta. Bir de kasık üstünde falan bazen yanma hissediyorum. Bi kaç gündür de göğüslerim kaşınıyor ama hassasiyet falan yokYani 1-2 gündür başladı
Benimde sanki kasıkta içerden biri tık tık vuruyomuş gibi oluyor ağrıda hissediyorum gün içinde genel olarakBenim 2-3 gün oldu yaa. Batmalar, ağrılar oluyor kasık ta. Bir de kasık üstünde falan bazen yanma hissediyorum. Bi kaç gündür de göğüslerim kaşınıyor ama hassasiyet falan yok
Daha oncede erken gec yumurtlamalar yasadim adetim hic sasmadi artik kafam cok karisti valla canim o zaman daha adet olmama var yani
Açıkçası benim bulantı lar da oluyor ama ben de şişkinlik de bulantı yaptığı için hiç söylemedim onu. Çok olmasa da az biraz şişkinliğim var. Bulantı ları ona yoruyorum. Şimdiden bulantı olmaz diyorlar. Biz de ne çok dinliyoz kendimizi beee :)))Benimde sanki kasıkta içerden biri tık tık vuruyomuş gibi oluyor ağrıda hissediyorum gün içinde genel olarak
Evet bulantı için bayağı bir erken psikolojik olabilir benim öyle bulantı gibi bi durumum yok şuan :) kendimide çok dinlemiyorum olmazsa üzülmeyeyim diye :)Açıkçası benim bulantı lar da oluyor ama ben de şişkinlik de bulantı yaptığı için hiç söylemedim onu. Çok olmasa da az biraz şişkinliğim var. Bulantı ları ona yoruyorum. Şimdiden bulantı olmaz diyorlar. Biz de ne çok dinliyoz kendimizi beee :)))
Benim normalde de şişkinlik ten dolayı bulantım olduğu için onu belirtiden saymıyorum aslında :)Evet bulantı için bayağı bir erken psikolojik olabilir benim öyle bulantı gibi bi durumum yok şuan :) kendimide çok dinlemiyorum olmazsa üzülmeyeyim diye :)
O zaman asıl hamile olduğunda deli gibi bulantın olabilir zor günler seni bekliyor herhalde :) korkutmayayımda :)Benim normalde de şişkinlik ten dolayı bulantım olduğu için onu belirtiden saymıyorum aslında :)
Evet canım ovulasyon testi. Bence çok etkili benim iki hamileliğimde de tuttu.. Yumurtlama gününü evde kendin öğrenebiliyorsunLh testi nasil oluyo canim ovulasyonmu onlari hic kullanmadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?