İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ayy hadi inşallah:) Test sonucunu bizede göndersene bakalım

Hormonlar değişmeye başladığı anda hcg beyine sinyalleri gönderir ve vücutta değişikler başlar kimimiz anlıyamıyoruz kimimiz yoğun bi şekilde hissediyoruz ben geçen hafta açlık krizlerine girdiğimde midem hafif bulandığında döllenmeden 1 hafta sonraydı :))Bence olabilir

Olabilir canım silik çizgi 5 ve 5in üstünde değer demek en sağlıklısı kan tahlili inşallah vardır

Bilemiyorum canım yaaa . Pozitif bi şey çıkarsa belirtidir deriz ancak heralde :) sabah kalkınca bi şey olmuyor. Gün içinde bazen şişkinliğe bağladığım bulantı oluyor.

Merhabalar. Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah. Ben de pcoluyum. Soğan kürünü nasıl uygulafınız?

Dun iki kez peceteye acik pembe leke gelmisti sabahtan beri iki uc kez acik pembe birazda kahverngi pembe arasi leke geldi acaba adet mi olacam da sokulemiyor her zmn boyle olmazd direk kirmizilari görürdüm ama kasiklarimda belimde ver adet ağrım var alt karnimda noluyor acaba

Bilemiyorum canım yaaa . Pozitif bi şey çıkarsa belirtidir deriz ancak heralde :) sabah kalkınca bi şey olmuyor. Gün içinde bazen şişkinliğe bağladığım bulantı oluyor.
Canım herzaman belirti olmak zorunda değil ki bide bunlar ara ara oluyor hamile kalınca aaa ondanmış diyoruz. Şuan çok yakın arkdaşım 3.5 aylık hamile hiç bi belirti yaşamadı :)

Kaç gün vardı adetine ?

İşte herkes farklı yaaa. Ben geçen ay hamileyim kesin dedim O kadar çok belirti vardı ki. Meğer fazla yumurta oluşumundanmış. Bu ay geçen ayki kasar değil. Bakalım neler olacak :)))
Canım herzaman belirti olmak zorunda değil ki bide bunlar ara ara oluyor hamile kalınca aaa ondanmış diyoruz. Şuan çok yakın arkdaşım 3.5 aylık hamile hiç bi belirti yaşamadı :)

yerleşmedir inşallah ya bazen bana oluyo üşüttüğüm aylarda özellikle ne kadar kaldı adete

Merhaba kızlarr nasılsınız? Benim de bat 27 ekim bu ay 2. Bebek için ilk denememiz klomen kullandım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz sabırsızlıkla bekliyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…