- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Ayy hadi inşallah:) Test sonucunu bizede göndersene bakalımMerhaba hanimlar ben uzun zamndir sizleri takip ediyorum çift çizgiyi görenleri gördükce bende seviniyoum rabbim tamamina erdirsin inşalahh ben yaklaşik 7 aydir ugraşiyorm geçen ay doktors gittim pco var dedi infolic saşe verdi kullandim ve soğan kürü yaptim 15 gün boyunca ve şuan adetim 1 gün geçti iki gündür test yapiyorm hepsinde çok silik ikinci çirgiyi görüyorum fakat bi türlü inanasim gelmiyo açikcasi bel ağrim var şuan hafif de kasiklarimda var gögüs hassasiyetim yok ama koyulaşma var ay bilemedim lütfen fikirlerinizi alabilirmiyim
Hormonlar değişmeye başladığı anda hcg beyine sinyalleri gönderir ve vücutta değişikler başlar kimimiz anlıyamıyoruz kimimiz yoğun bi şekilde hissediyoruz ben geçen hafta açlık krizlerine girdiğimde midem hafif bulandığında döllenmeden 1 hafta sonraydı :))Bence olabilirAçıkçası benim bulantı lar da oluyor ama ben de şişkinlik de bulantı yaptığı için hiç söylemedim onu. Çok olmasa da az biraz şişkinliğim var. Bulantı ları ona yoruyorum. Şimdiden bulantı olmaz diyorlar. Biz de ne çok dinliyoz kendimizi beee :)))
Olabilir canım silik çizgi 5 ve 5in üstünde değer demek en sağlıklısı kan tahlili inşallah vardırMerhaba hanimlar ben uzun zamndir sizleri takip ediyorum çift çizgiyi görenleri gördükce bende seviniyoum rabbim tamamina erdirsin inşalahh ben yaklaşik 7 aydir ugraşiyorm geçen ay doktors gittim pco var dedi infolic saşe verdi kullandim ve soğan kürü yaptim 15 gün boyunca ve şuan adetim 1 gün geçti iki gündür test yapiyorm hepsinde çok silik ikinci çirgiyi görüyorum fakat bi türlü inanasim gelmiyo açikcasi bel ağrim var şuan hafif de kasiklarimda var gögüs hassasiyetim yok ama koyulaşma var ay bilemedim lütfen fikirlerinizi alabilirmiyim
Hadi yaaa. Korktum valla ama olsun da başederim heralde diyicem :)O zaman asıl hamile olduğunda deli gibi bulantın olabilir zor günler seni bekliyor herhalde :) korkutmayayımda :)
Bilemiyorum canım yaaa . Pozitif bi şey çıkarsa belirtidir deriz ancak heralde :) sabah kalkınca bi şey olmuyor. Gün içinde bazen şişkinliğe bağladığım bulantı oluyor.Hormonlar değişmeye başladığı anda hcg beyine sinyalleri gönderir ve vücutta değişikler başlar kimimiz anlıyamıyoruz kimimiz yoğun bi şekilde hissediyoruz ben geçen hafta açlık krizlerine girdiğimde midem hafif bulandığında döllenmeden 1 hafta sonraydı :))Bence olabilir
Merhabalar. Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah. Ben de pcoluyum. Soğan kürünü nasıl uygulafınız?Merhaba hanimlar ben uzun zamndir sizleri takip ediyorum çift çizgiyi görenleri gördükce bende seviniyoum rabbim tamamina erdirsin inşalahh ben yaklaşik 7 aydir ugraşiyorm geçen ay doktors gittim pco var dedi infolic saşe verdi kullandim ve soğan kürü yaptim 15 gün boyunca ve şuan adetim 1 gün geçti iki gündür test yapiyorm hepsinde çok silik ikinci çirgiyi görüyorum fakat bi türlü inanasim gelmiyo açikcasi bel ağrim var şuan hafif de kasiklarimda var gögüs hassasiyetim yok ama koyulaşma var ay bilemedim lütfen fikirlerinizi alabilirmiyim
Hım değişik bir durum olms hayırlsıı olsun canm hakkındaBende o yuzden bugun oncomed diye bi test yaptim o da silik pozitif
Merhabalar. Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah. Ben de pcoluyum. Soğan kürünü nasıl uygulafınız?[/QUOT
AMİNN adetimin 7 ci günü başladim 15 gün devam ettim sabah ve akşam yemeklerden 20 dakika önce içtim adetime 5 gün kala bittiMerhabalar. Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah. Ben de pcoluyum. Soğan kürünü nasıl uygulafınız?
Canım herzaman belirti olmak zorunda değil ki bide bunlar ara ara oluyor hamile kalınca aaa ondanmış diyoruz. Şuan çok yakın arkdaşım 3.5 aylık hamile hiç bi belirti yaşamadı :)Bilemiyorum canım yaaa . Pozitif bi şey çıkarsa belirtidir deriz ancak heralde :) sabah kalkınca bi şey olmuyor. Gün içinde bazen şişkinliğe bağladığım bulantı oluyor.
Kaç gün vardı adetine ?Dun iki kez peceteye acik pembe leke gelmisti sabahtan beri iki uc kez acik pembe birazda kahverngi pembe arasi leke geldi acaba adet mi olacam da sokulemiyor her zmn boyle olmazd direk kirmizilari görürdüm ama kasiklarimda belimde ver adet ağrım var alt karnimda noluyor acaba
Canım herzaman belirti olmak zorunda değil ki bide bunlar ara ara oluyor hamile kalınca aaa ondanmış diyoruz. Şuan çok yakın arkdaşım 3.5 aylık hamile hiç bi belirti yaşamadı :)
hayırlısı olsun canımİşte herkes farklı yaaa. Ben geçen ay hamileyim kesin dedim O kadar çok belirti vardı ki. Meğer fazla yumurta oluşumundanmış. Bu ay geçen ayki kasar değil. Bakalım neler olacak :)))
birde sizler bakşn bakalim yoksa bende benimkide psikoljilmiAyy hadi inşallah:) Test sonucunu bizede göndersene bakalım
yerleşmedir inşallah yaDun iki kez peceteye acik pembe leke gelmisti sabahtan beri iki uc kez acik pembe birazda kahverngi pembe arasi leke geldi acaba adet mi olacam da sokulemiyor her zmn boyle olmazd direk kirmizilari görürdüm ama kasiklarimda belimde ver adet ağrım var alt karnimda noluyor acaba
var gibi valla :) kan verseneEki Görüntüle 2198551 birde sizler bakşn bakalim yoksa bende benimkide psikoljilmi
Ayy inşalalhhh Yarin randevum var sabah nasil dayancaksam inşallh bugun tekrarlayacagim testivar gibi valla :) kan versene
İnşallahhMerhaba kızlarr nasılsınız? Benim de bat 27 ekim bu ay 2. Bebek için ilk denememiz klomen kullandım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz sabırsızlıkla bekliyorun
Var gibi canımm umatım öyledir çok beycanlıEki Görüntüle 2198551 birde sizler bakşn bakalim yoksa bende benimkide psikoljilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?