- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
ben göremedim pek ama kan sonucunda çıkar inşallahEki Görüntüle 2198551 birde sizler bakşn bakalim yoksa bende benimkide psikoljilmi
Var gibi canımm umatım öyledir çok beycanlı[/QUOT
kısmet artik Tesekkürlerben göremedim pek ama kan sonucunda çıkar inşallah
İnşallhhhVar gibi canımm umatım öyledir çok beycanlı
Grçmişe bakmadım ama adete kaç gün var canım yoksa geçti mi belirtilerin neydi varmıydıİnşallhhh
sabah ilk idrarında daha koyu çıkabilirdi inşallah seninledir canımAyy inşalalhhh Yarin randevum var sabah nasil dayancaksam inşallh bugun tekrarlayacagim testi
hayırlı haberlerle inşallahMerhaba kızlarr nasılsınız? Benim de bat 27 ekim bu ay 2. Bebek için ilk denememiz klomen kullandım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz sabırsızlıkla bekliyorun
İnşallah hepimizzzhayırlı haberlerle inşallah
benimde bat 26sı heyecandan ölebilirim çok sabırsızlanıyorumİnşallah hepimizzz
2 gün geçti kasik ağrim var batma şeklinde birde afedersiniz gaz belimde çok hafif agriGrçmişe bakmadım ama adete kaç gün var canım yoksa geçti mi belirtilerin neydi varmıydı
İlk gebeliğim de aynı bekirtileri yaşamıştım özellikle akıntı ve gaz adet oldum diyip tuvalete koşuyodum çok yoğun ve kıvamlı akıntıydı2 gün geçti kasik ağrim var batma şeklinde birde afedersiniz gaz belimde çok hafif agri
Canım maalesef hepsi negatf ben hiç çizgi görmedimEki Görüntüle 2198551 birde sizler bakşn bakalim yoksa bende benimkide psikoljilmi
sabah ilk idrarında daha koyu çıkabilirdi inşallah seninledir canım[/QUOTEAminn inşallhh canim
ay akintiyi. Unuttum hafif sari akşntimda var tuvalete gitmekten bir hal oldumİlk gebeliğim de aynı bekirtileri yaşamıştım özellikle akıntı ve gaz adet oldum diyip tuvalete koşuyodum çok yoğun ve kıvamlı akıntıydı
Aa 1 gün varr aramızda çok güzel umatım kırmızolatı görmeyiz güzel habefler veririz birbirimizeebenimde bat 26sı heyecandan ölebilirim çok sabırsızlanıyorum
Ayy hadi inşallah bubelirtiler gebelik belirtileridiray akintiyi. Unuttum hafif sari akşntimda var tuvalete gitmekten bir hal oldum(
Kız nasıl görüyonuz.ben göremiyorumvar gibi valla :) kan versene
Kırmızıyı gördümKaç gün vardı adetine ?
İnşallah :)Merhaba kızlarr nasılsınız? Benim de bat 27 ekim bu ay 2. Bebek için ilk denememiz klomen kullandım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz sabırsızlıkla bekliyorun
Geldi cnm Kırmızıyı gördüm bnm tahminim bugundu zaten geldi olmamış bu aydayerleşmedir inşallah yabazen bana oluyo üşüttüğüm aylarda özellikle ne kadar kaldı adete
ay bilmiyorm ya durup durup testler bakiyorum testi tekrarladiğimda aticam sizlere Rabbim büyük hepimizin kucagini doldursun sağlikli hayirlı evlatlarla inşallhhhAyy hadi inşallah bubelirtiler gebelik belirtileridir
Bende göremedim vallaKız nasıl görüyonuz.ben göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?