İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ay bilmiyorm ya durup durup testler bakiyorum testi tekrarladiğimda aticam sizlere Rabbim büyük hepimizin kucagini doldursun sağlikli hayirlı evlatlarla inşallhhh
Amin inşallah canım at bakalım çok belirgin olmasada ben hayalet çizgi gibi gördüm ama umarım koyulaşıt

Geldi cnm Kırmızıyı gördüm bnm tahminim bugundu zaten geldi olmamış bu ayda
Canım merhaba, yaklasik 1 aydır yazılarını okuyorum neden bu kadar cok kafana takiyosun uzuluyosun kendini yipratiyosun ki inan herkes senin gibi bak bende 1 yildir evliyim olmuyor üstelik yaşımda 34 senn daha gencsin. Olacaktir bigun mutlaka zamani var gercekten ben umutluyum Allaha kalmış o ne derse o olur o yuzden kendini bukadar cok yipratma eger seninn ve esinin bir sorunu yoksa olacaktir bigun

Kizlar bu arada bise soracam benim yumurtlamadan 2 gun sonra yani nu sabah uzayan seffaf akintim geldi. Oysaki dun bu akinti artik katilasmisti. Bu ay Ovulayonumu kitlerle belirledim 15 inde pik oldu 16.sinda siliklesti ve akinti katilasti bugun yine uzayann seffaf akıntı geldi anlamadim varmi boyle bise yasayan ha bide ben bu ay sogan kürü yapiyorum 12. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…