- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Geldi cnm Kırmızıyı gördüm bnm tahminim bugundu zaten geldi olmamış bu ayda
Hayırlısı olsun canım. Bi dahaki aya inşallah. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallahGeldi cnm Kırmızıyı gördüm bnm tahminim bugundu zaten geldi olmamış bu ayda
yaaaaGeldi cnm Kırmızıyı gördüm bnm tahminim bugundu zaten geldi olmamış bu ayda
Ins cnm hyrlsiiHayırlısı olsun canım. Bi dahaki aya inşallah. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah
ortadaki testte çok ince silik bi çizgi var kız çıplak gözle daha çok görülürKız nasıl görüyonuz.ben göremiyorum
Ins cnm hyrlisi cok moralim bozuldu hayaaaanasip bi dahaki aya inşallah kalırsın
inşallah canım inşalllahhhhhAa 1 gün varr aramızda çok güzel umatım kırmızolatı görmeyiz güzel habefler veririz birbirimizee
tahmin edebiliyorum olsun sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsinIns cnm hyrlisi cok moralim bozuldu ha
Üzülme canım hayırlısıyla tekrar olur burda birbirimize güzel haberler veririzzIns cnm hyrlisi cok moralim bozuldu ha
Üzülme canım hayırlısıyla tekrar olur burda birbirimize güzel haberler veririzz
tahmin edebiliyorum olsun sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsin
Amin inşallah canım at bakalım çok belirgin olmasada ben hayalet çizgi gibi gördüm ama umarım koyulaşıtay bilmiyorm ya durup durup testler bakiyorum testi tekrarladiğimda aticam sizlere Rabbim büyük hepimizin kucagini doldursun sağlikli hayirlı evlatlarla inşallhhh
Tabi illaki üzülürsün canım ama yıpratma kendini sen güçlü ol. bebişin de hop ummadığın anda geliversinTskler kızlar ins hayrlisi demin esimde ayni seyleri söyledi ama nugun üzülürüm yani yarina toparlarim
Ins cnm saolasin hyrlisi demekten baska bisey gelmiyor eldenTabi illaki üzülürsün canım ama yıpratma kendini sen güçlü ol. bebişin de hop ummadığın anda geliversin
Aaaaaaa nasil yaptin bunu
Sakin umutsuzluga kapilma demekki zamani değil bi bakmiisin hiç ummadiğin anda gelivermiş meleğinIns cnm saolasin hyrlisi demekten baska bisey gelmiyor elden
telefondan ekran fotosu çektim düzenlemeden renkle ışıkla falan oynadım canımAaaaaaa nasil yaptin bunu
telefondan ekran fotosu çektim düzenlemeden renkle ışıkla falan oynadım canım
Canım merhaba, yaklasik 1 aydır yazılarını okuyorum neden bu kadar cok kafana takiyosun uzuluyosun kendini yipratiyosun ki inan herkes senin gibi bak bende 1 yildir evliyim olmuyor üstelik yaşımda 34 senn daha gencsin. Olacaktir bigun mutlaka zamani var gercekten ben umutluyum Allaha kalmış o ne derse o olur o yuzden kendini bukadar cok yipratma eger seninn ve esinin bir sorunu yoksa olacaktir bigunGeldi cnm Kırmızıyı gördüm bnm tahminim bugundu zaten geldi olmamış bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?