- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Canım kontrol çizgisi onlar. Hatta erken gebelik testindeki beyaz çizgi. Bekledikce yeri belli oluyor. Hayırlısı olsun hakkında
Canım kontrol çizgisi onlar. Hatta erken gebelik testindeki beyaz çizgi. Bekledikce yeri belli oluyor. Hayırlısı olsun hakkında
dün yumurtladıysan 24 saat yumurta yaşadığı için gelmiş olabilir canım bugünüde değerlendir sen :)Kizlar bu arada bise soracam benim yumurtlamadan 2 gun sonra yani nu sabah uzayan seffaf akintim geldi. Oysaki dun bu akinti artik katilasmisti. Bu ay Ovulayonumu kitlerle belirledim 15 inde pik oldu 16.sinda siliklesti ve akinti katilasti bugun yine uzayann seffaf akıntı geldi anlamadim varmi boyle bise yasayan ha bide ben bu ay sogan kürü yapiyorum 12. Günüm
Kizlar bu arada bise soracam benim yumurtlamadan 2 gun sonra yani nu sabah uzayan seffaf akintim geldi. Oysaki dun bu akinti artik katilasmisti. Bu ay Ovulayonumu kitlerle belirledim 15 inde pik oldu 16.sinda siliklesti ve akinti katilasti bugun yine uzayann seffaf akıntı geldi anlamadim varmi boyle bise yasayan ha bide ben bu ay sogan kürü yapiyorum 12. Günüm
Aynen öyle canım benimIns cnm saolasin hyrlisi demekten baska bisey gelmiyor elden
Katılıyorum. Geçen ay 20 yumurtam vardı, doktor çoğul gebelik olabilir dedi ama bi tane bile olmadı. Birbirlerini engellemişler. Kısmet ne zamansa o zaman olur. Sadece sabır.Canım merhaba, yaklasik 1 aydır yazılarını okuyorum neden bu kadar cok kafana takiyosun uzuluyosun kendini yipratiyosun ki inan herkes senin gibi bak bende 1 yildir evliyim olmuyor üstelik yaşımda 34 senn daha gencsin. Olacaktir bigun mutlaka zamani var gercekten ben umutluyum Allaha kalmış o ne derse o olur o yuzden kendini bukadar cok yipratma eger seninn ve esinin bir sorunu yoksa olacaktir bigun
dün yumurtladıysan 24 saat yumurta yaşadığı için gelmiş olabilir canım bugünüde değerlendir sen :)
Dün degil 2 gun once yumurtladim. Ovu testimde pozitifti agrimda oldu seffaf uzayan akintimda geldi o anda ertesi gun siliklesti akinti katilasti yapiskan hale geldi dün yani. E bugün yine seffaf uzayan bi akıntı oldu. 3 gündür degerlendiriyoruz canim valla yetmez mi :s
Canım test yapsana ovu testi varsa bendr merak ettim şimdiDün degil 2 gun once yumurtladim. Ovu testimde pozitifti agrimda oldu seffaf uzayan akintimda geldi o anda ertesi gun siliklesti akinti katilasti yapiskan hale geldi dün yani. E bugün yine seffaf uzayan bi akıntı oldu. 3 gündür degerlendiriyoruz canim valla yetmez mi :s
Teşeşkür ederim canim artik yarin kesinleşir inşalllah varsada hayirlisi yoksada ama inşalalh vArdirhayır koyu olanları demiyoruz ki zaten ince çok az gölgeleri diyoruz benim değil gebelik testi zaten :) görünmesi için rengiyle oynadım sumyak123 ün testleri
inşallah canım sen bugün testi tekrarla elinde varsa ama idrarını bi kaç saat tut öyle yap yarında kan vericekmişsin zaten hayırlısı olsun inşallahTeşeşkür ederim canim artik yarin kesinleşir inşalllah varsada hayirlisi yoksada ama inşalalh vArdir
Katılıyorum. Geçen ay 20 yumurtam vardı, doktor çoğul gebelik olabilir dedi ama bi tane bile olmadı. Birbirlerini engellemişler. Kısmet ne zamansa o zaman olur. Sadece sabır.
benim ilk gebeliğim değil 6+6 da kalbi durduğu için martta kürtaj oldum 5 ay korundum 2 aydır deniyorumKızlar ilk gebelik mi bekliyosunuz ikinci gebelik mi kaçıncı denemeleriniz
Benim de 1 kürtajım var gelişim geriliği vardı. Hayorlısı olsun canım bakalımbenim ilk gebeliğim değil 6+6 da kalbi durduğu için martta kürtaj oldum 5 ay korundum 2 aydır deniyorum
inşallah canım Rabbim bi daha yaşatmasın sen ne kadardır deniyosunBenim de 1 kürtajım var gelişim geriliği vardı. Hayorlısı olsun canım bakalım
Dun siliklesti hatta dun aksami da degerlendirdik daha bugün test yapmadim. Hatta kac gundur hep ayni saatte yapiyorum hic su icmiyorum ve idrara sıkışık yaptim silikti ama bigun once aksam koyuduCanım test yapsana ovu testi varsa bendr merak ettim şimdi
silikleştiği gün ve ertesi gün çok önemli sen bugünü de değerlendir :)Dun siliklesti hatta dun aksami da degerlendirdik daha bugün test yapmadim. Hatta kac gundur hep ayni saatte yapiyorum hic su icmiyorum ve idrara sıkışık yaptim silikti ama bigun once aksam koyudu
Sen bugünü de değerlendir canım gerçi olucağı varsa her türlü olur kısmet işte :)Dun siliklesti hatta dun aksami da degerlendirdik daha bugün test yapmadim. Hatta kac gundur hep ayni saatte yapiyorum hic su icmiyorum ve idrara sıkışık yaptim silikti ama bigun once aksam koyudu
Oyle tabi canım herşeyin hayırlısıSakin umutsuzluga kapilma demekki zamani değil bi bakmiisin hiç ummadiğin anda gelivermiş meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?