İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım kontrol çizgisi onlar. Hatta erken gebelik testindeki beyaz çizgi. Bekledikce yeri belli oluyor. Hayırlısı olsun hakkında

hayır koyu olanları demiyoruz ki zaten ince çok az gölgeleri diyoruz benim değil gebelik testi zaten :) görünmesi için rengiyle oynadım sumyak123 ün testleri

dün yumurtladıysan 24 saat yumurta yaşadığı için gelmiş olabilir canım bugünüde değerlendir sen :)

birde zaten en koyuyu yakaladığın gün 24-48 saat için yumurtlayacağın anlamına geldiği için o akıntının bugün gelmesi normal

Katılıyorum. Geçen ay 20 yumurtam vardı, doktor çoğul gebelik olabilir dedi ama bi tane bile olmadı. Birbirlerini engellemişler. Kısmet ne zamansa o zaman olur. Sadece sabır.

dün yumurtladıysan 24 saat yumurta yaşadığı için gelmiş olabilir canım bugünüde değerlendir sen :)

Dün degil 2 gun once yumurtladim. Ovu testimde pozitifti agrimda oldu seffaf uzayan akintimda geldi o anda ertesi gun siliklesti akinti katilasti yapiskan hale geldi dün yani. E bugün yine seffaf uzayan bi akıntı oldu. 3 gündür degerlendiriyoruz canim valla yetmez mi :s

canım pozitifi gördüğünde yumurtlamıyosun 24-48 saat sonra yumurtluyosun işte :) 15inde pozitifi gördün o gün değil 16sı yada 17sinde yumurtluyosun silikleştiği gün çatlamış demek yumurtlamadan önce gelebilir o akıntı yumurtladığın günde gelir

Canım test yapsana ovu testi varsa bendr merak ettim şimdi

hayır koyu olanları demiyoruz ki zaten ince çok az gölgeleri diyoruz benim değil gebelik testi zaten :) görünmesi için rengiyle oynadım sumyak123 ün testleri
Teşeşkür ederim canim artik yarin kesinleşir inşalllah varsada hayirlisi yoksada ama inşalalh vArdir

Teşeşkür ederim canim artik yarin kesinleşir inşalllah varsada hayirlisi yoksada ama inşalalh vArdir
inşallah canım sen bugün testi tekrarla elinde varsa ama idrarını bi kaç saat tut öyle yap yarında kan vericekmişsin zaten hayırlısı olsun inşallah

Katılıyorum. Geçen ay 20 yumurtam vardı, doktor çoğul gebelik olabilir dedi ama bi tane bile olmadı. Birbirlerini engellemişler. Kısmet ne zamansa o zaman olur. Sadece sabır.

Yani bak işte nasip nasip vallaha. Ben burda neler okudum sizlerde okumuşsunuzdur adamin spermi cok az hareketlilik düşük normal yolla olmaz diyolar kadin hamile kalio. Spral taktiriyo iliskiden sonra hemen kalkip wc ye gidiyo hamile kaliyor. Ama iste 20 tane yumurtasi olan masallah bu arada:) hamile kalamiyor napalim bekliyoruz insalalh tez zamanda bize de nasip eder yüce Allah

Canım test yapsana ovu testi varsa bendr merak ettim şimdi
Dun siliklesti hatta dun aksami da degerlendirdik daha bugün test yapmadim. Hatta kac gundur hep ayni saatte yapiyorum hic su icmiyorum ve idrara sıkışık yaptim silikti ama bigun once aksam koyudu

Dun siliklesti hatta dun aksami da degerlendirdik daha bugün test yapmadim. Hatta kac gundur hep ayni saatte yapiyorum hic su icmiyorum ve idrara sıkışık yaptim silikti ama bigun once aksam koyudu
silikleştiği gün ve ertesi gün çok önemli sen bugünü de değerlendir :)

Sen bugünü de değerlendir canım gerçi olucağı varsa her türlü olur kısmet işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…