İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

silikleştiği gün ve ertesi gün çok önemli sen bugünü de değerlendir :)
Diyosunn benim bildigim catladiktan sonra daha uzayan akıntı gelmez. Ben catladigi ani biliyorum hissediyorum agrim oluyo hemen bi ovu testi yapiyorum cok koyu çıkıyor

Bilmiyorum elimde değil ya üzülüyorum hayırlısı tabi bi an once olsun istiyor insan beklmek zor oluyor tsk ederim güzel dileklern için ins Rabbim sana da hayırlı zmnda verir ins

inşallah canım Rabbim bi daha yaşatmasın sen ne kadardır deniyosun
Benim daha ilk denemem canım kürtaj olduğum zaman hiç beklemiyoduk geri çekilme yöntemiyle korunduğumuz için kaçmış nasıl kaçtıysa yiyicek ekmeği yokmuş zaten bide şunu anladım hiç beklemediğin zaman da oluveriyo ilk gebeliğimde de öyle olmuştu adeti 4 gün geçince yaptım bi baktım pozitif çok da kafaya takmamak gerek sanırım

Diyosunn benim bildigim catladiktan sonra daha uzayan akıntı gelmez. Ben catladigi ani biliyorum hissediyorum agrim oluyo hemen bi ovu testi yapiyorum cok koyu çıkıyor
canım koyu ovülasyon testi pozitifse 24-48 saat için yumurtlama olucak demek yumurtlama o gün demek değil silikleşmesi demek yumurtlama oluyo olacak anlamında koyunun arkası silikleşirse önemli bak şöyle söylim 10unda çok ağrım oldu koyu 11inde hafif ağrım oldu daha koyuyu yakaladım 12sinde ağrım yoktu silikleşti yani 12sinde yumurtladım

aynen öyle nasipten öteye köy yok inşallah sağlıklı gebelikler bulur bu sefer

Doktora gitmiş miydiniz? Belki de birden fazla yumurta var ve bi gün arayla çatladı lar. 2. Uzayan akıntı ona işarettir belki.

Doktora gitmiş miydiniz? Belki de birden fazla yumurta var ve bi gün arayla çatladı lar. 2. Uzayan akıntı ona işarettir belki.
Kimbilir bu ay gitmedim ama benim genelde bi yumurta oluşuyor klomen kullandigim ay bile bitane oluşmuştu bu yumurtalarla spermleri anlamak zor umarım kendileri aralarında anlaşırlar :)

Ben yumurta catladiktan salindiktan sonra siliklestigini ve yumurtanin en fazla 24 saat yaşadığını biliyorum

Tamam peki bisey daha soracam iliskiden sonra ben bi saat en az yarim saat uzaniyorum ama cok affedersin wc ye gittigimde akiyor köpük gibi bise oluyor normalmidir acaba
yer çekimi ona engel olamıyoruz malesef hatta bende ertesi günde geliyo nefret ediyorum boş sıvılar geçemeyen spermler akıyo gidiyo

Kızlar sabahtan beri sağ kasığımda ve bazen altta geçmeyen ağrım var. Gittim lavaboya kahve akıntı vardı. Peçetede de ise pembe sıvı. Pembe olan akıntı değil. Normal sıvı.. 1 saattir de bulantım var. Şişkinlik ten diyordum ama şişkinliğim de yok ki. Ne dersiniz? Ben pcoluyum. Adet olmam kendiliğinden. Geçen ay çok yumurta oldu diye sanırım 25. Günde adet oldum. Bu ay 28 günde bir olurum dersek 9 gün var.

inşallah yerleşmedir canım bekleyip görüce z hayırlısıyla

Insallah vardır biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…