İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hayır koyu olanları demiyoruz ki zaten ince çok az gölgeleri diyoruz benim değil gebelik testi zaten :) görünmesi için rengiyle oynadım sumyak123 ün testleri
Hıhı tamam biliyorum. Yanlış anlamayın bni bnmde testim aynı görseldeki gibi çıktı markası laboquickse bnce pwk guvenmeyin bakın bnm testin fotosuna

Eklentiler

• Screenshot_20181005-121750_Instagram.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 38
Hıhı tamam biliyorum. Yanlış anlamayın bni bnmde testim aynı görseldeki gibi çıktı markası laboquickse bnce pwk guvenmeyin bakın bnm testin fotosuna

valla ben bi normal bi kimyasal gebelik geçirdim varsa var çıktı yoksa yok ilginç acaba kimyasal gebelik olabilir mi bu testi yaptığında şaşırdım

valla ben bi normal bi kimyasal gebelik geçirdim varsa var çıktı yoksa yok ilginç acaba kimyasal gebelik olabilir mi bu testi yaptığında şaşırdım
Bnm laboquickde kullandıgımda her zaman beklediğinde muhakkak çizgi çıktı. Gecen freeyl aldm 1 gun boyunca bekledi hiç bişy çıkamdı. Demekki laboquickde sıkıntı var. Sürekli bu sıkıntıyı yasadm çünkü. Hatta bi ara bariz pembe çizgi çıktı snra gidip kan verdim negatifti

tabiki de pozitif. hem de bariz hcg henuz az iken silik olur zaten aksi mumkun degıl.ben erken test ıle 9gu kala çok silik öğrendım:) normalde de 3gun snra silik baslamıstı. hayırlı olsun:)

beklettiysen olabilir ama 10 dakikadan sonra çıkanı dikkate almayın yazıyo ilginçmiş başıma gelmedi aklımda bulunsun

Bak bunlar bnm laboquick testlerim

Eklentiler

• Screenshot_20181017-133739_Photos.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20181017-133710_Photos.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20181017-133553_Photos.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20181017-133333_Photos.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20181017-133232_Photos.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
beklettiysen olabilir ama 10 dakikadan sonra çıkanı dikkate almayın yazıyo ilginçmiş başıma gelmedi aklımda bulunsun
Valla canım genelde 20 dk içinde çıkıyordu. Hatta eşime süpriz yapcaktım dogum gunu diye 5 dk içinde çıktı snra tekrar yaptm negatif

tabiki de pozitif. hem de bariz hcg henuz az iken silik olur zaten aksi mumkun degıl.ben erken test ıle 9gu kala çok silik öğrendım:) normalde de 3gun snra silik baslamıstı. hayırlı olsun:)
teşekkür ederim artık eminim :)) yarın 2. kan testini vericem bide keseyi görebilrsem içim rahat eder

aaa gerçekten var şaka gibi bende alıcaktım almim o zaman başka markaya bakim canım sağol bilgin içiin
Bak freeyl bn çok begendm. Laboquic bnm için bir yıkımdı baslı basına çnkü test yapmaya korkuyordm negatif görcem diye yapıyordm hooop çizgi snra daha çok umutlanıyorm bir daha baska marka ile yapıyordm negatif mecbur kalmazsam almam artık. Bizim burdaki eczanede maşallah baska marka getirmiyor

bende internetten alıcaktım tamam canım bi bakayım sağol

teşekkür ederim artık eminim :)) yarın 2. kan testini vericem bide keseyi görebilrsem içim rahat eder
sonradan okudum tebrikler iniallah hemen görürsün keseni bebeğini sağlıkla. anında çizgi çıkıyorsa yanlıs olma olasışogı cok az zaten bekledıkten sonra cıkan cızgıler malesef ıdrar bırıkntısının ucu olyor cogu arkadasımız yanılıuor bu yüzden sonra testler yanlıs cıkıyor dıyor ama asıl bekleyınce olusan cizgı o da dogal soeun testlerde degıl yani. ben de yaşamıstım ıdrar bırıkntısını poz sanıp testı suclamıstm

Kızlar benim yumurtlamadan sonra bende hiç olmayan sarı akıntı oldu ve bu sabah 4 gün kala test yaptım var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20181017_095133.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
  • BeautyPlus_20181017082000694_save.webp
    8 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…