- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hıhı tamam biliyorum. Yanlış anlamayın bni bnmde testim aynı görseldeki gibi çıktı markası laboquickse bnce pwk guvenmeyin bakın bnm testin fotosunahayır koyu olanları demiyoruz ki zaten ince çok az gölgeleri diyoruz benim değil gebelik testi zaten :) görünmesi için rengiyle oynadım sumyak123 ün testleri
Hıhı tamam biliyorum. Yanlış anlamayın bni bnmde testim aynı görseldeki gibi çıktı markası laboquickse bnce pwk guvenmeyin bakın bnm testin fotosuna
Bnm laboquickde kullandıgımda her zaman beklediğinde muhakkak çizgi çıktı. Gecen freeyl aldm 1 gun boyunca bekledi hiç bişy çıkamdı. Demekki laboquickde sıkıntı var. Sürekli bu sıkıntıyı yasadm çünkü. Hatta bi ara bariz pembe çizgi çıktı snra gidip kan verdim negatiftivalla ben bi normal bi kimyasal gebelik geçirdim varsa var çıktı yoksa yok ilginç acaba kimyasal gebelik olabilir mi bu testi yaptığında şaşırdım
tabiki de pozitif. hem de bariz hcg henuz az iken silik olur zaten aksi mumkun degıl.ben erken test ıle 9gu kala çok silik öğrendım:) normalde de 3gun snra silik baslamıstı. hayırlı olsun:)Kızlar selam 2.5 ay önce dış gebelik geçirmiştim ve sağ tüpüm alınmıştı belki hatırlarsınız. Ayrıca bende polikistik var o yüzden bat ya yarın ya da 21 Ekimde..bi süredir midem bulanıyor ama hep birşeylere bağladım mesela tekne turundaydım hafta sonu ondan dedim ya da yolculuktan fln diye düşündüm. Ama bir haftadır iştahım çok açık 2 kilo aldım hatta arada kasık batmalarım oluyor ve canım bişeyler çektiyse ağzım sulanıyor o derece .. Dayanamadım az önce hem hcg hemde lh testi yaptım. Üzerinde tarih yazan yumurtlama yani lh testi ikiside ekte rengi 2dkda fln aldı. Sizce hamile olabilir miyim
beklettiysen olabilir ama 10 dakikadan sonra çıkanı dikkate almayın yazıyo ilginçmiş başıma gelmedi aklımda bulunsunBnm laboquickde kullandıgımda her zaman beklediğinde muhakkak çizgi çıktı. Gecen freeyl aldm 1 gun boyunca bekledi hiç bişy çıkamdı. Demekki laboquickde sıkıntı var. Sürekli bu sıkıntıyı yasadm çünkü. Hatta bi ara bariz pembe çizgi çıktı snra gidip kan verdim negatifti
golgelik var tecrubeme dayanarak. 2 daha bekle keskin kirmizi olurEki Görüntüle 2198551 birde sizler bakşn bakalim yoksa bende benimkide psikoljilmi
Bak bunlar bnm laboquick testlerimvalla ben bi normal bi kimyasal gebelik geçirdim varsa var çıktı yoksa yok ilginç acaba kimyasal gebelik olabilir mi bu testi yaptığında şaşırdım
Valla canım genelde 20 dk içinde çıkıyordu. Hatta eşime süpriz yapcaktım dogum gunu diye 5 dk içinde çıktı snra tekrar yaptm negatifbeklettiysen olabilir ama 10 dakikadan sonra çıkanı dikkate almayın yazıyo ilginçmiş başıma gelmedi aklımda bulunsun
teşekkür ederim artık eminim :)) yarın 2. kan testini vericem bide keseyi görebilrsem içim rahat edertabiki de pozitif. hem de bariz hcg henuz az iken silik olur zaten aksi mumkun degıl.ben erken test ıle 9gu kala çok silik öğrendım:) normalde de 3gun snra silik baslamıstı. hayırlı olsun:)
canim seninde cikmis. hayirlisi olsun bende belirti var ama konduramiyorm kendime bebegim 4 aylik dahaBak bunlar bnm laboquick testlerim
Bak bunlar bnm laboquick testlerim
Yok canm hamile değilim. Bunlar yanlış çıkmstı. Hamile değildim. Aa test yaptın mı peki .canim seninde cikmis. hayirlisi olsun bende belirti var ama konduramiyorm kendime bebegim 4 aylik daha
Bak freeyl bn çok begendm. Laboquic bnm için bir yıkımdı baslı basına çnkü test yapmaya korkuyordm negatif görcem diye yapıyordm hooop çizgi snra daha çok umutlanıyorm bir daha baska marka ile yapıyordm negatifaaa gerçekten var şaka gibi bende alıcaktım almim o zaman başka markaya bakim canım sağol bilgin içiin
bende internetten alıcaktım tamam canım bi bakayım sağolBak freeyl bn çok begendm. Laboquic bnm için bir yıkımdı baslı basına çnkü test yapmaya korkuyordm negatif görcem diye yapıyordm hooop çizgi snra daha çok umutlanıyorm bir daha baska marka ile yapıyordm negatifmecbur kalmazsam almam artık. Bizim burdaki eczanede maşallah baska marka getirmiyor
yapmadim. adetime bir kac gun var isin tarafi icime dogdugu zaman hep gebe kaliyorm belirtilerim cok net ozellikle sabah uyanamama ve agizda tat bozuklugu yapacam. valaYok canm hamile değilim. Bunlar yanlış çıkmstı. Hamile değildim. Aa test yaptın mı peki .
sonradan okudum tebrikler iniallah hemen görürsün keseni bebeğini sağlıkla. anında çizgi çıkıyorsa yanlıs olma olasışogı cok az zaten bekledıkten sonra cıkan cızgıler malesef ıdrar bırıkntısının ucu olyor cogu arkadasımız yanılıuor bu yüzden sonra testler yanlıs cıkıyor dıyor ama asıl bekleyınce olusan cizgı o da dogal soeun testlerde degıl yani. ben de yaşamıstım ıdrar bırıkntısını poz sanıp testı suclamıstmteşekkür ederim artık eminim :)) yarın 2. kan testini vericem bide keseyi görebilrsem içim rahat eder
Yaaa Canm bn suan adetüm ama sürekli büyük küçük pıhtılar düşüyor idrara çıktıkca neden olabilir ?bende internetten alıcaktım tamam canım bi bakayım sağol
Bence yap canm az kalms zaten adetine. Emzirirken gebe kalınması sorun olmuyo mu ?yapmadim. adetime bir kac gun var isin tarafi icime dogdugu zaman hep gebe kaliyorm belirtilerim cok net ozellikle sabah uyanamama ve agizda tat bozuklugu yapacam. vala
bebek icin tabi ki sorun. sut azaliyor eger bebek varsa gelisimini bile etkiler diye biliyorm vala. buda olursa 4 olcak. artkBence yap canm az kalms zaten adetine. Emzirirken gebe kalınması sorun olmuyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?