- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hayırlısı olsun rabbim vermişse eger bir bildiği vardr . Birazck daha dikkatli olsaymıssın keskebebek icin tabi ki sorun. sut azaliyor eger bebek varsa gelisimini bile etkiler diye biliyorm vala. buda olursa 4 olcak. artk
var canm biraz tebriklerKızlar benim yumurtlamadan sonra bende hiç olmayan sarı akıntı oldu ve bu sabah 4 gün kala test yaptım var mı sizce
aynen. hepsi kucu k yoksa allah biliyor cocuklari cok seviyorm 10 tane olsa gocunmam burda kizlar sari akinti diyorlar ya benm de 3 gun onceden geldi belki senin vardi tutunamamistr. eger his etmissen gercekten oluyordur sende uzulme olunca oluyorHayırlısı olsun rabbim vermişse eger bir bildiği vardr . Birazck daha dikkatli olsaymıssın keskeneyse üzülme aonucda oda evlat diğerleri gibi
Yaaa Canm bn suan adetüm ama sürekli büyük küçük pıhtılar düşüyor idrara çıktıkca neden olabilir ?
bencede var bendede sarı akıntı vardı kaybettiğim bebeğimde az kalmış kan verebilirsin inşallah vardır canımKızlar benim yumurtlamadan sonra bende hiç olmayan sarı akıntı oldu ve bu sabah 4 gün kala test yaptım var mı sizce
yumurtlamadan ne kadar süre sonra akıntın oldu canımKızlar benim yumurtlamadan sonra bende hiç olmayan sarı akıntı oldu ve bu sabah 4 gün kala test yaptım var mı sizce
bebeğini kaybettiğini bilmiyordum yeni öğrendim Allah bidaha yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım:)bencede var bendede sarı akıntı vardı kaybettiğim bebeğimde az kalmış kan verebilirsin inşallah vardır canım
Bi arkdaşım da bebeği 4 aylıkken hamile kaldı. Olduysa da hayırlısı. Birlikte büyütürsün :)canim seninde cikmis. hayirlisi olsun bende belirti var ama konduramiyorm kendime bebegim 4 aylik daha
Yumurtlama bittikten sonra 2 gün sonra felan yaniyumurtlamadan ne kadar süre sonra akıntın oldu canım
Üzüldüm canım Rabbim yeniden hamile kalmayı nasip etsin inşallahbencede var bendede sarı akıntı vardı kaybettiğim bebeğimde az kalmış kan verebilirsin inşallah vardır canım
tşekkür canım Allah razı olsun Allah hepimize nasip etsinÜzüldüm canım Rabbim yeniden hamile kalmayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahtşekkür canım Allah razı olsun Allah hepimize nasip etsin
Benim de öyle akıntım oldu. Bugün pembe kahverengiye döndü.Yumurtlama bittikten sonra 2 gün sonra felan yani
vala cok ayipr soylemsi esim ceketini atsa. gebe kaliyorm korunsak korunmasakta ilk gecemde gebe kalmisti dusun artk.)Bi arkdaşım da bebeği 4 aylıkken hamile kaldı. Olduysa da hayırlısı. Birlikte büyütürsün :)
Şuan lik bende değişim yok bakalimBenim de öyle akıntım oldu. Bugün pembe kahverengiye döndü.
Bence seninki yerleşme gibi gözüküyor yani umarım öyledir :) bi test mi alıp yapsan acabaBenim de öyle akıntım oldu. Bugün pembe kahverengiye döndü.
Maşallah diyelim :) olacağı varsa oluyorvala cok ayipr soylemsi esim ceketini atsa. gebe kaliyorm korunsak korunmasakta ilk gecemde gebe kalmisti dusun artk.)
Netten sipariş verdim. Yarın elimde olur. Bi gün daha bekliyim de heyecan oldu bende de yaaa :)))Bence seninki yerleşme gibi gözüküyor yani umarım öyledir :) bi test mi alıp yapsan acaba
Evet insan heycan yapıyor gerçekten belim ağrımaya başladı adet olacakmışım gibi daha 1 hafta var adet olmamaNetten sipariş verdim. Yarın elimde olur. Bi gün daha bekliyim de heyecan oldu bende de yaaa :)))
aldın mıNetten sipariş verdim. Yarın elimde olur. Bi gün daha bekliyim de heyecan oldu bende de yaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?