- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Kizlar ben bugun kan veremedim okuldan bi turlu izin alamadim gece acile gidip veririm dedim ama bugun pembe bi akintim geldi ve gelirken frelly marka gebelik testi aldim o da silik cizgi hemen cikti kafayi yicem sanirim
Yerleşme kanaması olabilir canım testin atsana bize bakalımKizlar ben bugun kan veremedim okuldan bi turlu izin alamadim gece acile gidip veririm dedim ama bugun pembe bi akintim geldi ve gelirken frelly marka gebelik testi aldim o da silik cizgi hemen cikti kafayi yicem sanirim
Kaçıncı olcak senin canım ayıptır sormasıyerlesme olurken cok hafif kanama geliyor ilk gebeligimdebole oluyor adetten. 1 gun once yada sonra diger iki .cocugumda kahverengi cok silik leke gelmisti suan. sadece sari akintim var idrar renginizde hamile olsugunuzu belirler bence kokulu oluyor birde
Yerleşme kanaması olabilir canım testin atsana bize bakalım
4 olcak olcak:)Kaçıncı olcak senin canım ayıptır sorması
Benimde ilk gebeligmde boyle oldu ama hafif karnim da agriyo ve bu cizgiler koyulasmiyo hepsi baska marka amayerlesme olurken cok hafif kanama geliyor ilk gebeligimdebole oluyor adetten. 1 gun once yada sonra diger iki .cocugumda kahverengi cok silik leke gelmisti suan. sadece sari akintim var idrar renginizde hamile olsugunuzu belirler bence kokulu oluyor birde
Kizlar ben bugun kan veremedim okuldan bi turlu izin alamadim gece acile gidip veririm dedim ama bugun pembe bi akintim geldi ve gelirken frelly marka gebelik testi aldim o da silik cizgi hemen cikti kafayi yicem sanirim
anladim canm markayla alakasi yok bence. gebeligin. degerinin yuksek yada dusuk olmasiyla alakasi ben vala testimi yapardm cok silik cikardi 1 hafta beklerdim saglik ocaginda yapardim kan testini orda 1 haftada cok yuksek cikardi. size tavsiyem tam netlesmeden kimseye soylemeyin cok kotu oluyorBenimde ilk gebeligmde boyle oldu ama hafif karnim da agriyo ve bu cizgiler koyulasmiyo hepsi baska marka ama
kimysalda degerin cok dusuk oluyor. haftasina gorekimyasal olabilir mi ki
yoo benim 50,14 çıktı gün gün düştükimysalda degerin cok dusuk oluyor. haftasina gore
canim idrarda silik cikabilr diyorm. ornek vermek istemiyorm. bir hafta boyunca deli gibi test yaptim hep silik cikiyordu kanda baktrBen ilk siligi persmbe laboquickle aldim ama hep silik yani galiba kimyasal yasiyorm
aynen. kimyasla dediginiz gibiyoo benim 50,14 çıktı gün gün düştü
canım kaderin benzemesin inşallah vardır ama ben adetime 2-3 gün kala silik çizgiyi görüp hastaneye gittim değerim 50,14 çıktı ve gün gün düştü 4 gün sonrada adet oldum kimyasaldı yani bence git bi kan ver bebiş varsa bile önlemini alırsınBen ilk siligi persmbe laboquickle aldim ama hep silik yani galiba kimyasal yasiyorm
Bencede bu yoruma katılıyorum kan ver akşama acilde varsada önlem almış olursuncanım kaderin benzemesin inşallah vardır ama ben adetime 2-3 gün kala silik çizgiyi görüp hastaneye gittim değerim 50,14 çıktı ve gün gün düştü 4 gün sonrada adet oldum kimyasaldı yani bence git bi kan ver bebiş varsa bile önlemini alırsın
Var gibi sanki kaç gününüz geçtiBuda bugunki test hepsimi yanlis gosteriyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?