İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar ben bugun kan veremedim okuldan bi turlu izin alamadim gece acile gidip veririm dedim ama bugun pembe bi akintim geldi ve gelirken frelly marka gebelik testi aldim o da silik cizgi hemen cikti kafayi yicem sanirim

Buda bugunki test hepsimi yanlis gosteriyo anlamadim

Eklentiler

• 82CFA388-A2CE-4A30-96A6-F56E7A8CCAE6.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar ben bugun kan veremedim okuldan bi turlu izin alamadim gece acile gidip veririm dedim ama bugun pembe bi akintim geldi ve gelirken frelly marka gebelik testi aldim o da silik cizgi hemen cikti kafayi yicem sanirim
Yerleşme kanaması olabilir canım testin atsana bize bakalım

yerlesme olurken cok hafif kanama geliyor ilk gebeligimdebole oluyor adetten. 1 gun once yada sonra diger iki .cocugumda kahverengi cok silik leke gelmisti suan. sadece sari akintim var idrar renginizde hamile olsugunuzu belirler bence kokulu oluyor birde

Kaçıncı olcak senin canım ayıptır sorması

Benimde ilk gebeligmde boyle oldu ama hafif karnim da agriyo ve bu cizgiler koyulasmiyo hepsi baska marka ama

kimyasal olabilir mi ki

Benimde ilk gebeligmde boyle oldu ama hafif karnim da agriyo ve bu cizgiler koyulasmiyo hepsi baska marka ama
anladim canm markayla alakasi yok bence. gebeligin. degerinin yuksek yada dusuk olmasiyla alakasi ben vala testimi yapardm cok silik cikardi 1 hafta beklerdim saglik ocaginda yapardim kan testini orda 1 haftada cok yuksek cikardi. size tavsiyem tam netlesmeden kimseye soylemeyin cok kotu oluyor

Ben ilk siligi persmbe laboquickle aldim ama hep silik yani galiba kimyasal yasiyorm
canım kaderin benzemesin inşallah vardır ama ben adetime 2-3 gün kala silik çizgiyi görüp hastaneye gittim değerim 50,14 çıktı ve gün gün düştü 4 gün sonrada adet oldum kimyasaldı yani bence git bi kan ver bebiş varsa bile önlemini alırsın

Bencede bu yoruma katılıyorum kan ver akşama acilde varsada önlem almış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…