Hey maşallah kız :))4 olcak olcak:)
ne kadar peki. test benm disari cikma sansim olmuyor kac gunde geliyor bu test
Ben ilk siligi persmbe laboquickle aldim ama hep silik yani galiba kimyasal yasiyorm
Foto at bi bakalım. Erken ama belli olmaz yani.Kızlar bende test yaptım yani bat 27 çok var ama silik çıktı test mi bozuktur ki ilk 5 dk için de çıktı
Yumurtlama ne zamandıKızlar bende test yaptım yani bat 27 çok var ama silik çıktı test mi bozuktur ki ilk 5 dk için de çıktı
Foto at bi bakalım. Erken ama belli olmaz yani.
sabah çektiğimi yükleyemedim tekrar çektim canım şuan biraz daha koyulaşmışYumurtlama ne zamandı
Evet görünüyor ama erken sanırım daha. Böyle olup da gebe olan oluyor ama ben de böyle çıkınca negatif oldu hep.sabah çektiğimi yükleyemedim tekrar çektim canım şuan biraz daha koyulaşmış
Hadi ya beklemek en sağlıklısı işte böyle meraktan ölmesek keşke :))Evet görünüyor ama erken sanırım daha. Böyle olup da gebe olan oluyor ama ben de böyle çıkınca negatif oldu hep.
Hımm tskler canm korktm biankalınlaşan rahim duvarı sökülüyo ya canımm o pıhtısız adetim olmaz benim
Döllenmeden sonra tüplerden rahime yolculuk 6 gün sürüyor. 10 gün sonra artık yuvalanma bitmiş oluyor. Biz de çok aceleciyiz canım. Canlı oluşacak sonuçta.Hadi ya beklemek en sağlıklısı işte böyle meraktan ölmesek keşke :))
Acaba sende bi kan mı versen acildeYa kızlar kahverengi akıntı arttı. Sağ kasığımda ki ağrı da geçmedi. Puuuffff
Yerleşme olabilir bu kadar erken adet olmazYa kızlar kahverengi akıntı arttı. Sağ kasığımda ki ağrı da geçmedi. Puuuffff
Biz istiyoruz ki bugün yapalım yarın çıksınDöllenmeden sonra tüplerden rahime yolculuk 6 gün sürüyor. 10 gün sonra artık yuvalanma bitmiş oluyor. Biz de çok aceleciyiz canım. Canlı oluşacak sonuçta.
Evde varsa siyah turpun içini oyup içine bal koyup bekletince bi sıvı çıkıyor ortaya. O sıvı iyi geliyor canım.Kızlar bu kez sorum gebelikle alakalı değil. Boğazm çok kötü feci öksürüyorum. Öksürüğe ve boğaza ne ıyı gelir ?
Yok kız. Yarın bi testlerim gelsin. Onlarla bi yapayım önce. Erken davranıp olumsuzu görünce dumura uğruyor insan :))))Acaba sende bi kan mı versen acilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?