- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Biz istiyoruz ki bugün yapalım yarın çıksın
İnşallah canım yaaa. Sen de nedir durum?Yerleşme olabilir bu kadar erken adet olmaz
Bel ağrısı ve ara ara göğüs sancıması oluyo o kadarİnşallah canım yaaa. Sen de nedir durum?
Evet oda ayrı heycanlı gerçekten :)Valla yaaa :)))) ama hamilelik süreci de güzel yaaa
Onlar yok ben de. Göğsüm kaşınıp duruyor ama. Bi de bulantı hali hala ara ara devam.Bel ağrısı ve ara ara göğüs sancıması oluyo o kadar
Bel ağrısı bugundür bendede var ayrıca kasıklarımda çok ağrıyor adetime 8 gün var adet için erken bu ağrı bakalım neye evrilecekBel ağrısı ve ara ara göğüs sancıması oluyo o kadar
Senin tam olarak kaç günün kalmıştı :)Yok kız. Yarın bi testlerim gelsin. Onlarla bi yapayım önce. Erken davranıp olumsuzu görünce dumura uğruyor insan :))))
9 gün var. 26 ekim. Tabii eğer 28 günde bir olursaSenin tam olarak kaç günün kalmıştı :)
Hcg neden 5 çıktı ama a?Kizlar benim kan testini gerek kalmadan adet oldum sanirim uc marka idrar testide yanlis gosterdi demekki karnim iyice agriyo ve pembelik artti adet geliyo
Kimyasal yaşadın sanırımKizlar benim kan testini gerek kalmadan adet oldum sanirim uc marka idrar testide yanlis gosterdi demekki karnim iyice agriyo ve pembelik artti adet geliyo
Benimde 25 ekim bakalım olursam o da9 gün var. 26 ekim. Tabii eğer 28 günde bir olursa
Kimyasal oldu canim sanirim karnimda agriyo zafen adet sancisi bu beta yi birak kac idrar testi yaptin hepsinde ikinci cizgi ciktiHcg neden 5 çıktı ama a?
Canım üzülme lütfen. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah.bebeğin tutunduktan sonra çok geçmeden kürtajla alınması daha kötü. Kimyasal aslında bi nevi iyi bi şey yani. Vücut sağlıksız bi gebelik sürecine karşı önlemini almış oluyor bununla.Kimyasal oldu canim sanirim karnimda agriyo zafen adet sancisi bu beta yi birak kac idrar testi yaptin hepsinde ikinci cizgi cikti
Valla canim kurtajda oldum ya mayisda ama iste tutuncada garanti degil tutmayinca zaten olmuyo bu is kisir dongu sanki canim cok skldi idrar testlerinin pozitif cikmasi beni cok umutlandrmistiCanım üzülme lütfen. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah.bebeğin tutunduktan sonra çok geçmeden kürtajla alınması daha kötü. Kimyasal aslında bi nevi iyi bi şey yani. Vücut sağlıksız bi gebelik sürecine karşı önlemini almış oluyor bununla.
Benim 9 günüm var kasık ağrım yok ama dolgunluk hissi varBel ağrısı bugundür bendede var ayrıca kasıklarımda çok ağrıyor adetime 8 gün var adet için erken bu ağrı bakalım neye evrilecek
İnşallah bebiştendirOnlar yok ben de. Göğsüm kaşınıp duruyor ama. Bi de bulantı hali hala ara ara devam.
Hayır kimyasal gebelik zaten idrar testinde çıkıyo çünkü beta yükseliyo yineKizlar benim kan testini gerek kalmadan adet oldum sanirim uc marka idrar testide yanlis gosterdi demekki karnim iyice agriyo ve pembelik artti adet geliyo
İnşallah canım. :)İnşallah bebiştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?