İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar benim kan testini gerek kalmadan adet oldum sanirim uc marka idrar testide yanlis gosterdi demekki karnim iyice agriyo ve pembelik artti adet geliyo

Kimyasal oldu canim sanirim karnimda agriyo zafen adet sancisi bu beta yi birak kac idrar testi yaptin hepsinde ikinci cizgi cikti
Canım üzülme lütfen. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah.bebeğin tutunduktan sonra çok geçmeden kürtajla alınması daha kötü. Kimyasal aslında bi nevi iyi bi şey yani. Vücut sağlıksız bi gebelik sürecine karşı önlemini almış oluyor bununla.

Valla canim kurtajda oldum ya mayisda ama iste tutuncada garanti degil tutmayinca zaten olmuyo bu is kisir dongu sanki canim cok skldi idrar testlerinin pozitif cikmasi beni cok umutlandrmisti

Kizlar benim kan testini gerek kalmadan adet oldum sanirim uc marka idrar testide yanlis gosterdi demekki karnim iyice agriyo ve pembelik artti adet geliyo
Hayır kimyasal gebelik zaten idrar testinde çıkıyo çünkü beta yükseliyo yine

Hepimizin bat birbirine yakın kızlar yarın test yapcak olan kim var :) bide göğüslerim acayip kaşınıyo benim tatlı tatlı derler ya öyle sizde de var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…