İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hepimizin bat birbirine yakın kızlar yarın test yapcak olan kim var :) bide göğüslerim acayip kaşınıyo benim tatlı tatlı derler ya öyle sizde de var mı
Bende de var. Bi de bugün hem sürekli ağrım oldu sağ kasığımda hem de akşam kramp gibi sancı gibi ağrılar girip çıktı. Ve daha çok kasığımda yanma hissi var hala.

Valla canim kurtajda oldum ya mayisda ama iste tutuncada garanti degil tutmayinca zaten olmuyo bu is kisir dongu sanki canim cok skldi idrar testlerinin pozitif cikmasi beni cok umutlandrmisti
Herkes o silik görüntülere pozitif diyor ama ben pek diyemiyorum. Ben de hep öyle çıkardı çünkü ve hep negatif tabii ki. Silik değil de gölge gibi onlar bence. Ki genelde benim aldığım testlerin içinde T , C den çok açıksa örneği oluyor ve negatif diyor. Bazı testler ise C ye göre daha açıksa bile pozitif diyor.

b
Hepimizin bat birbirine yakın kızlar yarın test yapcak olan kim var :) bide göğüslerim acayip kaşınıyo benim tatlı tatlı derler ya öyle sizde de var mı
benim bat tarihim de 19 ekim. test yapmayacagim daha. adet olmazsam biekaç gun sonra yapmayi dusunuyorum

Kizlar benim kan testini gerek kalmadan adet oldum sanirim uc marka idrar testide yanlis gosterdi demekki karnim iyice agriyo ve pembelik artti adet geliyo
canim hic uzulme. demek bu ay zamani degilmis daha. insallah bir sonraki ay saglikla gelsin bebegin.

Bende de var. Bi de bugün hem sürekli ağrım oldu sağ kasığımda hem de akşam kramp gibi sancı gibi ağrılar girip çıktı. Ve daha çok kasığımda yanma hissi var hala.
Çok ilginç umarım u belirtiler hamilelik belirtisidir zaman geçmiyo sanki ya. Gaz akıntı durumun nasıl peki

Kizlar benim kan testini gerek kalmadan adet oldum sanirim uc marka idrar testide yanlis gosterdi demekki karnim iyice agriyo ve pembelik artti adet geliyo
Hayırlısı olsun canım önümüzde ki maçlara bakalım modu düşürmek yok tam gaz devam :) bu ay ateş takibi yap onun da işe yarafığını okumuştum

Bilmiyorum ki adete 9 gün var ama silik çıktı 5 dk. İçin dr yanlış da olabilşr beni ki kan ver sen bence adetin de geçmiş geç döllenme olabilir
Randevum var zatn bakalim kismet yumurlarim tembelmiş normal insanlardan geç yumurtluyoöuşum doktorm öyle demişti bakalim yarin ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…