- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ya kizlar benm pazartesi olmam gerrkiyor ama asiri agrim var adet olcamda olmaiyorm. 3. dort gun once sari baya bir akintim vardi simdi kremsi beyaz yoksa bende mi hamileyimmmBeklemexeyiz görcez hep beraber :) sende gğzelce uyu bakalım hayde iyi geceler :)
İnşalah canım inşallah ama bi görün doktora istersenya kizlar benm pazartesi olmam gerrkiyor ama asiri agrim var adet olcamda olmaiyorm. 3. dort gun once sari baya bir akintim vardi simdi kremsi beyaz yoksa bende mi hamileyimmm
vala canm. test yapmam lazim once. vala benm icin biraz sasirtici olcak cunku emziriyorum:)İnşalah canım inşallah ama bi görün doktora istersen
Amin inşallahdarisi tum annelerin basina:)))
Aynen bi doktora görün yada evde test yap bakalım ne olcak canimya kizlar benm pazartesi olmam gerrkiyor ama asiri agrim var adet olcamda olmaiyorm. 3. dort gun once sari baya bir akintim vardi simdi kremsi beyaz yoksa bende mi hamileyimmm
canim degisik hic belirtim yok. bir de grip oldugum icin ayirt edemedim. agzimda acılik vardi ama grip olmama bagladim. ara ara kasık ve bel agrim oluyor ve yogun sekilde gaz problemim var. bunlarin disinda bir degisiklik hissetmedim. bir de adet oncesi gerginlik olurdu bende cok o yok.bir de üç kere birden midem bulandi gecti ama bu kadar erken olmazmiş. onu da gribe bagladim.:) aslinda cok sabirsizimdir. 10 gun once dayanamadim erken gebelik testi yaptim. negatifti sonuc. ama cok erken yaptigim icin diye dusundum. o sonucu alinca hevesim gecti.:) regl tarihimin gecmesini bekleyecegim dedim. ben 32 gunde bir oluyorum. adet baslangicim 17 eyluldu. 21 in de bitti. yarin beklenen adet tarihim.Ayy senin 2 gün kalmış sabredebikmişsin ne güzel canım :) belirti vs. Var mı değişik diyebileceğin
yaa bak burda daha net inşallah güzel haber alırsın bugün
kızlar eşimi tutamıyorum dün gece bana yalvardı ki kalk hastaneye gidelim nolur diye lan adam çıkmaz daha 9 gün var diyorum çıkar çıkar diyoBen kendimi zor tutuyorum oda beni gaza getiriyo
benimde 8 gün var adama bişey oldu bu ay dayanamıyo ben test yapmadım henüz en erken çarşamba falan yaparım bekleyebilirsem adetimi beklicemben de 9 gun kala dayanamamis test yapmistim ama esime soylemedim hic haberi yok. sonuç hüsran olmustu.erken gebelik testi yapmistim. beklenen adet tarihim yarın.o testi yaptiktan sonra tum sabirsizligim gecti inanin.şimdi kuzu kuzu bekliyorum.:)
Amin canım amin ya vallahi baya erken yapmışsın aynı benim gibi ama bende de silik çıktı çok garip aşırı gaz problemi bende de var umarım bunlar hamilelik belirtileridir :)) hayırlısı olsun hakkımızda inşallah geçmiş olsun çok bu arada :)canim degisik hic belirtim yok. bir de grip oldugum icin ayirt edemedim. agzimda acılik vardi ama grip olmama bagladim. ara ara kasık ve bel agrim oluyor ve yogun sekilde gaz problemim var. bunlarin disinda bir degisiklik hissetmedim. bir de adet oncesi gerginlik olurdu bende cok o yok.bir de üç kere birden midem bulandi gecti ama bu kadar erken olmazmiş. onu da gribe bagladim.:) aslinda cok sabirsizimdir. 10 gun once dayanamadim erken gebelik testi yaptim. negatifti sonuc. ama cok erken yaptigim icin diye dusundum. o sonucu alinca hevesim gecti.:) regl tarihimin gecmesini bekleyecegim dedim. ben 32 gunde bir oluyorum. adet baslangicim 17 eyluldu. 21 in de bitti. yarin beklenen adet tarihim.
o gunden beri korunmadik ve ilk denememiz. Allah hayirlisini versin. Dua edin bana.
Kızlar bilgisi olanlar yardım edebilir mi
Bebek düşünüyoruz.6 aydın korunmuyorum adetlerim düzensiz. 6 ay önce doktora gittim pko var demişti .sonra bu ay farklı bir doktora gittim oda pko tam var diyemem ama o yapıdasın dedi.ultrasonda bir tane yumurta olduğunu olduğunu söyledi .bu günlerde gün aşırı birliktelik olsun dedi.bunu uyguluyoruz ama şimdi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.forumlarda okuyorum yumurta akı kıvamında akıntı olunca diye yazmışlar .dün sanki biraz vardı.fakat bugün akıntı felan Yok.bu konuda bilgileri olan arkadaşlar yazabilir mi .
Birde eğer yumurta çatladıysa gebelik varsa idrar testinde ne kadarda belli olur. Daha önce doktora gittiğim de önceki doktor da 5 6 tane yumurta gözüküyordu ultrasonda bu sefer sadece bi yumurta gözüktü bu iyi birşey mi
Senin ki baya sabırsız çıkmış kız ahaha ya en azından şu hafta sonunu atlatabilsek bize karada ölüm yok :))kızlar eşimi tutamıyorum dün gece bana yalvardı ki kalk hastaneye gidelim nolur diye lan adam çıkmaz daha 9 gün var diyorum çıkar çıkar diyoBen kendimi zor tutuyorum oda beni gaza getiriyo
Senin ki baya sabırsız çıkmış kız ahaha ya en azından şu hafta sonunu atlatabilsek bize karada ölüm yok :))
İçine mi doğdu acaba diye yoralım bizz inşallah hamişsindir canım :))valla anlamıyorum adamı hiç böyle yapmazdı bana kızardı hatta bu ay delirdi heraldevalla billa bitsin şu hafta ya ne kadar uzun geldi anlatamam
İçine mi doğdu acaba diye yoralım bizz inşallah hamişsindir canım :))
Erken uyuyorum canım. Şimdi okudum yazdığını. Ağrım hafifledi. Belli belirsiz. Akıntı da kahverengiydi zaten. Gündüze göre biraz fazla geldi o kadar. Hayırlısı artık bakalımcanm yerlesirken cok agri oluyor. kanamaya dikkat .acile falan git istersen
Aminn canım aminnn :)amin inşallah canım ya Allah ağzından işitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?