İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ayy senin 2 gün kalmış sabredebikmişsin ne güzel canım :) belirti vs. Var mı değişik diyebileceğin
canim degisik hic belirtim yok. bir de grip oldugum icin ayirt edemedim. agzimda acılik vardi ama grip olmama bagladim. ara ara kasık ve bel agrim oluyor ve yogun sekilde gaz problemim var. bunlarin disinda bir degisiklik hissetmedim. bir de adet oncesi gerginlik olurdu bende cok o yok.bir de üç kere birden midem bulandi gecti ama bu kadar erken olmazmiş. onu da gribe bagladim.:) aslinda cok sabirsizimdir. 10 gun once dayanamadim erken gebelik testi yaptim. negatifti sonuc. ama cok erken yaptigim icin diye dusundum. o sonucu alinca hevesim gecti.:) regl tarihimin gecmesini bekleyecegim dedim. ben 32 gunde bir oluyorum. adet baslangicim 17 eyluldu. 21 in de bitti. yarin beklenen adet tarihim.
o gunden beri korunmadik ve ilk denememiz. Allah hayirlisini versin. Dua edin bana.

kızlar eşimi tutamıyorum dün gece bana yalvardı ki kalk hastaneye gidelim nolur diye lan adam çıkmaz daha 9 gün var diyorum çıkar çıkar diyo Ben kendimi zor tutuyorum oda beni gaza getiriyo

kızlar eşimi tutamıyorum dün gece bana yalvardı ki kalk hastaneye gidelim nolur diye lan adam çıkmaz daha 9 gün var diyorum çıkar çıkar diyo Ben kendimi zor tutuyorum oda beni gaza getiriyo
ben de 9 gun kala dayanamamis test yapmistim ama esime soylemedim hic haberi yok. sonuç hüsran olmustu.erken gebelik testi yapmistim. beklenen adet tarihim yarın.o testi yaptiktan sonra tum sabirsizligim gecti inanin.şimdi kuzu kuzu bekliyorum.:)

Kızlar bilgisi olanlar yardım edebilir mi
Bebek düşünüyoruz.6 aydın korunmuyorum adetlerim düzensiz. 6 ay önce doktora gittim pko var demişti .sonra bu ay farklı bir doktora gittim oda pko tam var diyemem ama o yapıdasın dedi.ultrasonda bir tane yumurta olduğunu olduğunu söyledi .bu günlerde gün aşırı birliktelik olsun dedi.bunu uyguluyoruz ama şimdi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.forumlarda okuyorum yumurta akı kıvamında akıntı olunca diye yazmışlar .dün sanki biraz vardı.fakat bugün akıntı felan Yok.bu konuda bilgileri olan arkadaşlar yazabilir mi .
Birde eğer yumurta çatladıysa gebelik varsa idrar testinde ne kadarda belli olur. Daha önce doktora gittiğim de önceki doktor da 5 6 tane yumurta gözüküyordu ultrasonda bu sefer sadece bi yumurta gözüktü bu iyi birşey mi

benimde 8 gün var adama bişey oldu bu ay dayanamıyo ben test yapmadım henüz en erken çarşamba falan yaparım bekleyebilirsem adetimi beklicem aa ne güzel azıcık kalmış inşallah gönlünce olur canım

Amin canım amin ya vallahi baya erken yapmışsın aynı benim gibi ama bende de silik çıktı çok garip aşırı gaz problemi bende de var umarım bunlar hamilelik belirtileridir :)) hayırlısı olsun hakkımızda inşallah geçmiş olsun çok bu arada :)

canım en net garanti sonuç ovülasyon testi kullanabilirsin akıntı yanıltabilir bide düzensiz adet görüyomuşsun 14 gün sonra vs diyemezsin yumurtalamayı o yüzden ovülasyon testine başlayabilirsin ilişkiden 10-12 sonra kanda çıkabiliyo

Senin ki baya sabırsız çıkmış kız ahaha ya en azından şu hafta sonunu atlatabilsek bize karada ölüm yok :))

Senin ki baya sabırsız çıkmış kız ahaha ya en azından şu hafta sonunu atlatabilsek bize karada ölüm yok :))

valla anlamıyorum adamı hiç böyle yapmazdı bana kızardı hatta bu ay delirdi heralde valla billa bitsin şu hafta ya ne kadar uzun geldi anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…