- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Canım benim de öyleydi. Hatta akıntı beyaz kremsiydi ama sıvısı vardı ve sarı leke bırakıyordu. Dün kahve akıntım oldu geçti.ya kizlar benm pazartesi olmam gerrkiyor ama asiri agrim var adet olcamda olmaiyorm. 3. dort gun once sari baya bir akintim vardi simdi kremsi beyaz yoksa bende mi hamileyimmm
Ovülasyon testi silik olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor peki .verdiğin Bilgi için teşekkür ederim canımcanım en net garanti sonuç ovülasyon testi kullanabilirsin akıntı yanıltabilir bide düzensiz adet görüyomuşsun 14 gün sonra vs diyemezsin yumurtalamayı o yüzden ovülasyon testine başlayabilirsin ilişkiden 10-12 sonra kanda çıkabiliyo
en koyu olduğu gün yumurtlama silikleştiği gün çatlama en koyu olduğu gün silikleştiği gün ve ertesi gün önemli canım rica ederim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınOvülasyon testi silik olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor peki .verdiğin Bilgi için teşekkür ederim canım
insallah canim. tesekkur ederim. insallah olmam yarin adet.benimde 8 gün var adama bişey oldu bu ay dayanamıyo ben test yapmadım henüz en erken çarşamba falan yaparım bekleyebilirsem adetimi beklicemaa ne güzel azıcık kalmış inşallah gönlünce olur canım
amin canım inşallah valla hamile haberi alınca aşırı mutlu oluyoruminsallah canim. tesekkur ederim. insallah olmam yarin adet.
tesekkur ederim canim. Insallah hayirla sonuclansin bekleyisimiz. olmazsa da artik diger aya nasip olsun. benim bu ilk denemem.Amin canım amin ya vallahi baya erken yapmışsın aynı benim gibi ama bende de silik çıktı çok garip aşırı gaz problemi bende de var umarım bunlar hamilelik belirtileridir :)) hayırlısı olsun hakkımızda inşallah geçmiş olsun çok bu arada :)
inan ben de oyle. burda pozitif testleri gorunce sanki kendi test sonucum gibi seviniyorum. kendim icin de umudum artiyor.:)amin canım inşallah valla hamile haberi alınca aşırı mutlu oluyorum
kızlar eşimi tutamıyorum dün gece bana yalvardı ki kalk hastaneye gidelim nolur diye lan adam çıkmaz daha 9 gün var diyorum çıkar çıkar diyoBen kendimi zor tutuyorum oda beni gaza getiriyo
Bi bakmışsın ilk deneme de oluvermiş hiç belli olmaz kısmet canım ama ben nedense hepimizin hamile olduğunu hissediyorum ve öyle olmasını diliyorum :)tesekkur ederim canim. Insallah hayirla sonuclansin bekleyisimiz. olmazsa da artik diger aya nasip olsun. benim bu ilk denemem.
2 şeye bağlayabiliriz bunu. Ya içine doğdu eşinin ya da sen çok bahsettin de adam artık kalk gidek bakak da rahatlayalıma mı getiriyorinşallah hamilesindir yaaa.
ben kullanıyorum 2 aydırFolic asit falan kullanıyomusınız kızlar
Ne kullanıyosun canımben kullanıyorum 2 aydır
folbiol5mg kullanıyorum bitirince folic plusa geçicem onda kalsiyum d vitaminide varNe kullanıyosun canım
Benimkide tam tersi bekleyelim üzülüyoruz sonra daha erken diyip beni çildirtanlardanvalla anlamıyorum adamı hiç böyle yapmazdı bana kızardı hatta bu ay delirdi heraldevalla billa bitsin şu hafta ya ne kadar uzun geldi anlatamam
ama böyle de gaza getiriyo işte canım zaten zor duruyorumBenimkide tam tersi bekleyelim üzülüyoruz sonra daha erken diyip beni çildirtanlardan
Bi tane dahami yapsan bugun testiama böyle de gaza getiriyo işte canım zaten zor duruyorum
Folic plus kullandım bende canım hap kafam kadar zaten zor yutan biriydim ilaç zorla içmişmtim içemiyosan söylimfolbiol5mg kullanıyorum bitirince folic plusa geçicem onda kalsiyum d vitaminide var
Folic plus kullandım bende canım hap kafam kadar zaten zor yutan biriydim ilaç zorla içmişmtim içemiyosan söylim
Sende yap herkes yapsınBi tane dahami yapsan bugun testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?