İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ya kizlar benm pazartesi olmam gerrkiyor ama asiri agrim var adet olcamda olmaiyorm. 3. dort gun once sari baya bir akintim vardi simdi kremsi beyaz yoksa bende mi hamileyimmm
Canım benim de öyleydi. Hatta akıntı beyaz kremsiydi ama sıvısı vardı ve sarı leke bırakıyordu. Dün kahve akıntım oldu geçti.

Ovülasyon testi silik olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor peki .verdiğin Bilgi için teşekkür ederim canım

Ovülasyon testi silik olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor peki .verdiğin Bilgi için teşekkür ederim canım
en koyu olduğu gün yumurtlama silikleştiği gün çatlama en koyu olduğu gün silikleştiği gün ve ertesi gün önemli canım rica ederim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

benimde 8 gün var adama bişey oldu bu ay dayanamıyo ben test yapmadım henüz en erken çarşamba falan yaparım bekleyebilirsem adetimi beklicem aa ne güzel azıcık kalmış inşallah gönlünce olur canım
insallah canim. tesekkur ederim. insallah olmam yarin adet.

tesekkur ederim canim. Insallah hayirla sonuclansin bekleyisimiz. olmazsa da artik diger aya nasip olsun. benim bu ilk denemem.

2 şeye bağlayabiliriz bunu. Ya içine doğdu eşinin ya da sen çok bahsettin de adam artık kalk gidek bakak da rahatlayalıma mı getiriyor inşallah hamilesindir yaaa.
kızlar eşimi tutamıyorum dün gece bana yalvardı ki kalk hastaneye gidelim nolur diye lan adam çıkmaz daha 9 gün var diyorum çıkar çıkar diyo Ben kendimi zor tutuyorum oda beni gaza getiriyo

2 şeye bağlayabiliriz bunu. Ya içine doğdu eşinin ya da sen çok bahsettin de adam artık kalk gidek bakak da rahatlayalıma mı getiriyor inşallah hamilesindir yaaa.

Yok ben ona asla söylemem test sonucu pozitif olmadan hamileyim nazı da yapmam yapmadım ama adam tutturdu ya inşallah içine doğmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…