- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Kocama da yaptım işte. Onda hiç bi şey çıkmadı. Ama doğru bir denek olmadığına karar verdim :))) bana gebe olmadığını bildiğimiz bir kadın lazımallah seni etmesin:)) guldurdun beni kocanada mi yaptin. cok erken yapmissin testi bende yaptim cikmadi bakalim 25 olmazsam ikinci testi ypacammm
saka bir yana bende teste cikmadi belki senin erken dollenmedir canm cok ayiptr soylemesi cok idraa. cikiyor musun .birdr uyku hali .bunlar cok erken belirtiler kasik agrisini karin agrisini gecelim. gebeligi n g sini bilmiyordum sureli tuvalete gidiyordum arkadasim. yetr kiz hamilemisin demisti. bir kac gun sonra gununm gecmisti hamileydim. yani idrara cok cikiyorsan uyku hali hamilligin ana maddwsi bence:)Ya bana ihtimal olmayan bi denek lazımdı,, bu testler hep mi silik çıkarıyor düşüncesini atalım diye
ole deme durup dururken cikmaz o tahlil erken dollenme olmussaKocama da yaptım işte. Onda hiç bi şey çıkmadı. Ama doğru bir denek olmadığına karar verdim :))) bana gebe olmadığını bildiğimiz bir kadın lazım
Normalde de diğer insanlara göre daha sık çıkarım idrara. Bu benim için belirleyici değil bence :))) kahverengi akıntı ve sağ kasığımda geçmeyen, kramp sancı gibi bi ağrım var. Okulda koşturduğumdan halsizlik uyku hali falan anlamıyorum sanırım. Eve gelince gözlerim yanıyor uykusuzluktan. Ortalama 7 saat uyuyorum. Bunu da belirti olarak göremiyorum. Baş ağrım var bu aralar ara ara. Dün akşam yatana kadar hafif bulantı hali vardı. Bu akşam bi ara oldu. Hepsi bu sanırımsaka bir yana bende teste cikmadi belki senin erken dollenmedir canm cok ayiptr soylemesi cok idraa. cikiyor musun .birdr uyku hali .bunlar cok erken belirtiler kasik agrisini karin agrisini gecelim. gebeligi n g sini bilmiyordum sureli tuvalete gidiyordum arkadasim. yetr kiz hamilemisin demisti. bir kac gun sonra gununm gecmisti hamileydim. yani idrara cok cikiyorsan uyku hali hamilligin ana maddwsi bence:)
vala calisirken saat 3 birbuykum geliyorsu esnemekten bir hal oluyordum. ben bulantiya hic inanmiyorm cunku. 5 yda 6 haftalarda basliyor iki kizimda. bulantim erken baslamisti ama ogrendikten sonra koku hasasiyeti var mi. ben en cok esimin kokusundan rahatsiz oluyordum simdide ole birdr poset kokusundan:)))Normalde de diğer insanlara göre daha sık çıkarım idrara. Bu benim için belirleyici değil bence :))) kahverengi akıntı ve sağ kasığımda geçmeyen, kramp sancı gibi bi ağrım var. Okulda koşturduğumdan halsizlik uyku hali falan anlamıyorum sanırım. Eve gelince gözlerim yanıyor uykusuzluktan. Ortalama 7 saat uyuyorum. Bunu da belirti olarak göremiyorum. Baş ağrım var bu aralar ara ara. Dün akşam yatana kadar hafif bulantı hali vardı. Bu akşam bi ara oldu. Hepsi bu sanırımuzın oldu kusura bakmayın :)))))) ama sağ kasığımda ki ağrı bazen bacağımı bile uyuşturuyor gibi..yanma var orda karışık oralar biraz :))))))
kasiklarinda yumurta gibi. bir sislik var miNormalde de diğer insanlara göre daha sık çıkarım idrara. Bu benim için belirleyici değil bence :))) kahverengi akıntı ve sağ kasığımda geçmeyen, kramp sancı gibi bi ağrım var. Okulda koşturduğumdan halsizlik uyku hali falan anlamıyorum sanırım. Eve gelince gözlerim yanıyor uykusuzluktan. Ortalama 7 saat uyuyorum. Bunu da belirti olarak göremiyorum. Baş ağrım var bu aralar ara ara. Dün akşam yatana kadar hafif bulantı hali vardı. Bu akşam bi ara oldu. Hepsi bu sanırımuzın oldu kusura bakmayın :)))))) ama sağ kasığımda ki ağrı bazen bacağımı bile uyuşturuyor gibi..yanma var orda karışık oralar biraz :))))))
Yok kız ne şişliğikasiklarinda yumurta gibi. bir sislik var mi
Bi koku hassasiyetim de yok canımvala calisirken saat 3 birbuykum geliyorsu esnemekten bir hal oluyordum. ben bulantiya hic inanmiyorm cunku. 5 yda 6 haftalarda basliyor iki kizimda. bulantim erken baslamisti ama ogrendikten sonra koku hasasiyeti var mi. ben en cok esimin kokusundan rahatsiz oluyordum simdide ole birdr poset kokusundan:)))
oda bir belirti alt tarafinda dolgunluk oluyor boyle ya insallah ole yda bole tez zamnda karnini dolduru rabbim yardimYok kız ne şişliği
belirti ararsak cok. buluruz. ates olcerle vucut sicakligininda anlasir hep 36 yada 36.5 inan ki ta doguma kadar dusmiyor bu sicaklikBi koku hassasiyetim de yok canım
Evet ateş takibi yapıp hamile kalan da okumuştum burda eğer bu ay olmazsa bidaki ay ateş takibi yapmayı düşünüyorumbelirti ararsak cok. buluruz. ates olcerle vucut sicakligininda anlasir hep 36 yada 36.5 inan ki ta doguma kadar dusmiyor bu sicaklik
Geliyordu ama uygulamayı sildim telefonumda yer kalamdıgı için. Şimdi nette açık sürekli. Ama e postam kapalı. E posta açık olunca bildirim geliyorBildirim geliyor mu sana
Hangi marka bende aldım netten days comfort 2 tanesine 22,90 ödedim kargo dahilBende bugün eczaneye gittim test alcaktım sonra vazgeçtim kadın erken gebelik testi var dedi 30 tl ve %90 kesin so uç verdiğini söyledi parama kıyıp almadım alsamıydım acaba
Yaşıtız kızBende 25 yaşındayım :) K Kutsal Alerji
vala saka yapmiyorm hatta doktora sormustum gebelik sicakligi bu demisti:)Evet ateş takibi yapıp hamile kalan da okumuştum burda eğer bu ay olmazsa bidaki ay ateş takibi yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?