İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar sizce adtiet söktürücu ye başlayayimmi bekleyimmi bir kaç gün daha bilemedim
Hangi adet söktürücüyü verdi ? Tarlusalsa geebelik varsa bile tarlusal düşüğe falan sebep olmuyo bnm dr öyle demişti. Hatta tutunmasına bile yardımcı olabilirms

Bende bugün eczaneye gittim test alcaktım sonra vazgeçtim kadın erken gebelik testi var dedi 30 tl ve %90 kesin so uç verdiğini söyledi parama kıyıp almadım alsamıydım acaba
Alma canım. Adetten 5 gün öncesine kadar kesin sonuç veriyor evet ama o vakitte kanda da çıkıyor zaten. Kan testi de o fiyat. Onu alacağına kan testi yaptır bence.

Ya kızlar adetime 1 hafta kaldı gögüslerim sızlamaya başladı akıntımda var ama yapışkan sanki yumurtlama olmaz daha dimi ne diyosunuz

Yaa az önce tuvalete gittim iç çamaşırıma uzayan ama baya bi akıntı geldi bildiğin yunurtlama akıntısı çünkü elimle baktım emin olmak için baya bi uzadı kopmadı zaten gögüs uçlarımda sızlıyor ama bu aksam eşim yok değerlendiremedik en son pazartesi değerlendirmiştik yarın tekrar ilişki olsa şansım olurmu uzayan akıntı geldikten sonramı yumurta çatlar yoksa önce mi

Düzensiz mi adetin ki :/ geç yumurtlama olabilir tabiki yarını değerlendir sen yine bence

Düzensiz mi adetin ki :/ geç yumurtlama olabilir tabiki yarını değerlendir sen yine bence
Evet düzenli değil malesef şimdi benimse aklım cok karıstı 2güne bir değerlendirmiştik adet sonu ama eşim 2 gündür yok yarın gelecek bende o uzayan akıntıyı baya net bugun gördüm kaçırdım mı diye düşünüyorum umarım yumurta hemen çatlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…