- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Aynısını defalarca yasadım ben canm laboquick böyle maalesef. Artık freeyl kullanıyorm ben.Eki Görüntüle 2199018 Yok dedi söktürücu verdi
Hangi adet söktürücüyü verdi ? Tarlusalsa geebelik varsa bile tarlusal düşüğe falan sebep olmuyo bnm dr öyle demişti. Hatta tutunmasına bile yardımcı olabilirmsKızlar sizce adtiet söktürücu ye başlayayimmi bekleyimmi bir kaç gün daha bilemedim
İnşallah canım. Az daha bekleyip yapayım test.K Kutsal Alerji ayy var gibi duruyo canım hadi hayırlısı bende gördüm silik çıkmışş :))
Alma canım. Adetten 5 gün öncesine kadar kesin sonuç veriyor evet ama o vakitte kanda da çıkıyor zaten. Kan testi de o fiyat. Onu alacağına kan testi yaptır bence.Bende bugün eczaneye gittim test alcaktım sonra vazgeçtim kadın erken gebelik testi var dedi 30 tl ve %90 kesin so uç verdiğini söyledi parama kıyıp almadım alsamıydım acaba
Ateş takibi bana zor geliyor. Sabah uyandığın gibi yapmalısın. Ve hep aynı saatte.Evet ateş takibi yapıp hamile kalan da okumuştum burda eğer bu ay olmazsa bidaki ay ateş takibi yapmayı düşünüyorum
Days comfort ta Adet öncesi testlerden. İyi yapmışsın kız :)Hangi marka bende aldım netten days comfort 2 tanesine 22,90 ödedim kargo dahil
Yorumları iyiydi deneyelim bakalımDays comfort ta Adet öncesi testlerden. İyi yapmışsın kız :)
Hiç hatırlamoyorum ya 30 tl diyince tabi gözler fırlafı beyin uçtuHangi marka bende aldım netten days comfort 2 tanesine 22,90 ödedim kargo dahil
Aa aynen evettYaşıtız kız
Biliyorum ya şaka yapmadığını :)) hamilelikte hormonlar tavan yapıyo ya haliyle oda ateş yapıyo demekvala saka yapmiyorm hatta doktora sormustum gebelik sicakligi bu demisti:)
Yani en mantıklısı gerçekten allah bize sabır versinAlma canım. Adetten 5 gün öncesine kadar kesin sonuç veriyor evet ama o vakitte kanda da çıkıyor zaten. Kan testi de o fiyat. Onu alacağına kan testi yaptır bence.
Hadi bakalım. Ben aldığım normal testlerden başka almam. Yaparsam kan testi yapar bu ayı da öyle kapatırımYorumları iyiydi deneyelim bakalım
Hayırlısı canım yaHadi bakalım. Ben aldığım normal testlerden başka almam. Yaparsam kan testi yapar bu ayı da öyle kapatırım
Aynen öyle. Kısmette ne varsa oHayırlısı canım ya
Bu testin yorumlarına bakyım herkesde silik çıkmış test kanda negatif amaYorumları iyiydi deneyelim bakalım
Bakalım denicez görcez canım :)Bu testin yorumlarına bakyım herkesde silik çıkmış test kanda negatif ama
Düzensiz mi adetin ki :/ geç yumurtlama olabilir tabiki yarını değerlendir sen yine benceYaa az önce tuvalete gittim iç çamaşırıma uzayan ama baya bi akıntı geldi bildiğin yunurtlama akıntısı çünkü elimle baktım emin olmak için baya bi uzadı kopmadı zaten gögüs uçlarımda sızlıyor ama bu aksam eşim yok değerlendiremedik en son pazartesi değerlendirmiştik yarın tekrar ilişki olsa şansım olurmu uzayan akıntı geldikten sonramı yumurta çatlar yoksa önce mi
Evet düzenli değil malesef şimdi benimse aklım cok karıstı 2güne bir değerlendirmiştik adet sonu ama eşim 2 gündür yok yarın gelecek bende o uzayan akıntıyı baya net bugun gördüm kaçırdım mı diye düşünüyorum umarım yumurta hemen çatlamazDüzensiz mi adetin ki :/ geç yumurtlama olabilir tabiki yarını değerlendir sen yine bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?