İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

24 saat yaşıyo canım yakalarsın inşallah yarın akşam

yani tum yuk senin omuzlarin ustunde iyimis canm kac yillik evlisin
Yani kontrol aşamaları diyelim aslında muhasebe mezunuyum o şekilde başlamıştım ilk mezun olduğumda ama 2. Yıl biraz daha yükseldim 3,5 yıl oldu artık sorumlulukları aldım aile gibi olduk diyebilirim tam 18 aylık evliyim :)

umarim dahada yukselirsin birde bebis gelse tamamdir bende 6 yila girecem benmki cok karisik 6 yilda 3 cocuk aralarin 2 yil var

of ya zor bir durum. valla. bugun bir arkadasada dedim anormal bir sekilde. idrara cikiyorsan. hamilelik kacinilmaz. en onemlisi his etmek. boyle icine doguyor mu
Benim bi kaybım var canım ilk gebeliğim olmicak ondaki hiç belirtiyi göremiyorum şuan kendimde 10 gün kala göğüs ağrısı yoğun sarı akıntı halsizlik uykusuzluk herşey vardı.
Bu ay sadece ara sıra göğsüm sancıyo karnım şiş kasıkta batma oluyo ki bunlar adette de olur o yüzden bişey diyemiyorum

inan belirtiler her gebelikte ayni olmuy
Eşinle başbaşa kalamamışsınız gibi bişey olsun Allah Canlarını sağ etsin kuzularının size bağışlasın
amin canm. esimle hep ayri kaldik. ya adam guvenlikte calisiyordu gece nobetleri vardi simdi memur oldu .gene .gece nobetlri var. allah canlarini sag etsin. 2 yilda flort ettik o ara zamn gecirdk iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…