24 saat yaşıyo canım yakalarsın inşallah yarın akşamEvet düzenli değil malesef şimdi benimse aklım cok karıstı 2güne bir değerlendirmiştik adet sonu ama eşim 2 gündür yok yarın gelecek bende o uzayan akıntıyı baya net bugun gördüm kaçırdım mı diye düşünüyorum umarım yumurta hemen çatlamaz
İnşallah canım çok sağol24 saat yaşıyo canım yakalarsın inşallah yarın akşam
suan olctum duzenli 36 . bakalim ne olcakBiliyorum ya şaka yapmadığını :)) hamilelikte hormonlar tavan yapıyo ya haliyle oda ateş yapıyo demek
Ben daha uyuyamadımhekes nerdr. hadi ben 3 cocugu uyuttum evivtopladim siz nerdesiniz:))
Sabah işe gitmicekmişim gibiBende kafamda deli sorularla düşünüyorum
ne is yapiyorsun canmSabah işe gitmicekmişim gibi
nie kiBende kafamda deli sorularla düşünüyorum
2 kardeş şirketin muhasebesini ve idari işlerini yönetiyorum benden bi sonrakiler patron öyle söylimne is yapiyorsun canm
yani tum yuk senin omuzlarin ustunde iyimis canm2 kardeş şirketin muhasebesini ve idari işlerini yönetiyorum benden bi sonrakiler patron öyle söylim
Stresli değilim ya bi baş ağrısı tuttu ki sorma şüphem de olduğu için ilaçta alamıyorumkizlR cok stres yapmayin sadece allAhtan dileyin .ben inaniyorum 2019 hekess. hamis olarak girecek
Yani kontrol aşamaları diyelim aslında muhasebe mezunuyum o şekilde başlamıştım ilk mezun olduğumda ama 2. Yıl biraz daha yükseldim 3,5 yıl oldu artık sorumlulukları aldım aile gibi olduk diyebilirim tam 18 aylık evliyim :)yani tum yuk senin omuzlarin ustunde iyimis canmkac yillik evlisin
of ya zor bir durum. valla. bugun bir arkadasada dedim anormal bir sekilde. idrara cikiyorsan. hamilelik kacinilmaz. en onemlisi his etmek. boyle icine doguyor muStresli değilim ya bi baş ağrısı tuttu ki sorma şüphem de olduğu için ilaçta alamıyorum
umarim dahada yukselirsin birde bebis gelse tamamdir bende 6 yila girecem benmki cok karisik 6 yilda 3 cocuk aralarin 2 yil varYani kontrol aşamaları diyelim aslında muhasebe mezunuyum o şekilde başlamıştım ilk mezun olduğumda ama 2. Yıl biraz daha yükseldim 3,5 yıl oldu artık sorumlulukları aldım aile gibi olduk diyebilirim tam 18 aylık evliyim :)
Benim bi kaybım var canım ilk gebeliğim olmicak ondaki hiç belirtiyi göremiyorum şuan kendimde 10 gün kala göğüs ağrısı yoğun sarı akıntı halsizlik uykusuzluk herşey vardı.of ya zor bir durum. valla. bugun bir arkadasada dedim anormal bir sekilde. idrara cikiyorsan. hamilelik kacinilmaz. en onemlisi his etmek. boyle icine doguyor mu
Eşinle başbaşa kalamamışsınız gibi bişey olsun Allah Canlarını sağ etsin kuzularının size bağışlasınumarim dahada yukselirsin birde bebis gelse tamamdir bende 6 yila girecem benmki cok karisik 6 yilda 3 cocuk aralarin 2 yil var
inan belirtiler her gebelikte ayni olmuyBenim bi kaybım var canım ilk gebeliğim olmicak ondaki hiç belirtiyi göremiyorum şuan kendimde 10 gün kala göğüs ağrısı yoğun sarı akıntı halsizlik uykusuzluk herşey vardı.
Bu ay sadece ara sıra göğsüm sancıyo karnım şiş kasıkta batma oluyo ki bunlar adette de olur o yüzden bişey diyemiyorum
amin canm. esimle hep ayri kaldik. ya adam guvenlikte calisiyordu gece nobetleri vardi simdi memur oldu .gene .gece nobetlri var. allah canlarini sag etsin. 2 yilda flort ettik o ara zamn gecirdk iste:)Eşinle başbaşa kalamamışsınız gibi bişey olsun Allah Canlarını sağ etsin kuzularının size bağışlasın
Benim bi kaybım var canım ilk gebeliğim olmicak ondaki hiç belirtiyi göremiyorum şuan kendimde 10 gün kala göğüs ağrısı yoğun sarı akıntı halsizlik uykusuzluk herşey vardı.
Bu ay sadece ara sıra göğsüm sancıyo karnım şiş kasıkta batma oluyo ki bunlar adette de olur o yüzden bişey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?