- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
İşte o yüZden kestiremiyorum tek benzer özellik ben normalde üşüyen biri değilim o zamanda çok üşüyodum şimdide üşüyorum bişey kalmadı bekleyip görücez nasip ederse Rabbiminan belirtiler her gebelikte ayni olmuy
amin canm. esimle hep ayri kaldik. ya adam guvenlikte calisiyordu gece nobetleri vardi simdi memur oldu .gene .gece nobetlri var. allah canlarini sag etsin. 2 yilda flort ettik o ara zamn gecirdk iste:)
İşte o yüZden kestiremiyorum tek benzer özellik ben normalde üşüyen biri değilim o zamanda çok üşüyodum şimdide üşüyorum bişey kalmadı bekleyip görücez nasip ederse Rabbim
Aminnn inşallah gönlünce olsun canım inşallah herşeybenm. suan seninki gibi belirtilerim var sari akinti kasikta batma hiisii. surekli idrara cikiyorm agzimda metalik bir tat var bu arada basin sag olsun aallah birdaha yasatmasin
Açıkçası bu ay neden bilmiyorum adet olcağıma emin gibiyim :)insalah olur peki his ediyor musun bole gebe gibi
aman uzulme takma boswer o zamn diger aya calismaya basla his. bos gecmesin . senin batin ne zamnAçıkçası bu ay neden bilmiyorum adet olcağıma emin gibiyim :)
Cuma günü 26sı 1 hafta kaldı yani yok canım üzülmüyorum olsun istiyorum ama olmuyo diye kahrolmuyorum o ne zaman isterse o zaman gelsinaman uzulme takma boswer o zamn diger aya calismaya basla his. bos gecmesin . senin batin ne zamn
bende 25 olcam. ama icime dogdu bence. sen gebe kalacaksin .cok yakkindaCuma günü 26sı 1 hafta kaldı yani yok canım üzülmüyorum olsun istiyorum ama olmuyo diye kahrolmuyorum o ne zaman isterse o zaman gelsin
Çocuk yapmak geçinmek dert değil güzel bi gelecek hazırlamak lazım kursu etkinliği gezmesi hiç bişeyden eksik kalmasın isterim bunlarda maddiyatla olabilcek şeyler bide bakan sensin zahmetini sen çekiyosun sen istiyosan olsun babasının bile istemeye hakkı yok bence :) kolay mı 3 küçük çocuk bide dördüncüvallah benm kayinpedirim .surekli torun istiyor ne zamn gorse beni ne zamn 4 diye. ekonomik olarak korkma diyor ama millet bana tuaf bakiyor esimde 4 olmasin zamani var diyo ki hakkli
Allah ağzından işitsin inşallahbende 25 olcam. ama icime dogdu bence. sen gebe kalacaksin .cok yakkinda
aminn canim emziren annelrin duasi kabul olurmus rabbim tez zamnda. seninde burdaki bayanlarinda kucagini karnin doldurur amin yarin cuma. ellini ac dua et. hadi bence. sen uyu .yarin ise gidecksin aeo gorusuruz yarin :))))Allah ağzından işitsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun inşallahaminn canim emziren annelrin duasi kabul olurmus rabbim tez zamnda. seninde burdaki bayanlarinda kucagini karnin doldurur amin yarin cuma. ellini ac dua et. hadi bence. sen uyu .yarin ise gidecksin aeo gorusuruz yarin :))))
Sonradan olduğu cok nadir ailede yada sülalede uzak bir akraba olsada genlerde taşıyorsa oluyormuş.aslında oluyor ama ta cocuk düşününce meydana çıkıyor.pko da birden fazla yumurta oluşup aynı anda mesela 6 7 tane hem döllenmiyor Hemde yumurta fazla olduğu için gelişmiyormuş.daha önce bir doktor bana öyle dedi pko basit hamile kalırsınız onun tedavisi kolay demişti. Adetlikten doktora gidiyorsun yumurta diyelim fazla femara gibi yumurta geliştirici ilaç yazıyor birliktelik günleri veriyor bide. Bana da demişti biri ama şuan başka bir doktora gittim o adam da sende pko yok sadece polikistik bi yapın var dediSonradanda olabiliyor ben mesela değildim ama oldum adet gecikmesine ve yumurtlamanın önüne geçiyor pco ama ilaçla tedavisi var pco olup hamile kalan cok kişi var :)
inşallah canım.kizlR cok stres yapmayin sadece allAhtan dileyin .ben inaniyorum 2019 hekess. hamis olarak girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?