İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

benm. suan seninki gibi belirtilerim var sari akinti kasikta batma hiisii. surekli idrara cikiyorm agzimda metalik bir tat var bu arada basin sag olsun aallah birdaha yasatmasin

inan belirtiler her gebelikte ayni olmuy

amin canm. esimle hep ayri kaldik. ya adam guvenlikte calisiyordu gece nobetleri vardi simdi memur oldu .gene .gece nobetlri var. allah canlarini sag etsin. 2 yilda flort ettik o ara zamn gecirdk iste:)
İşte o yüZden kestiremiyorum tek benzer özellik ben normalde üşüyen biri değilim o zamanda çok üşüyodum şimdide üşüyorum bişey kalmadı bekleyip görücez nasip ederse Rabbim

vallah benm kayinpedirim .surekli torun istiyor ne zamn gorse beni ne zamn 4 diye. ekonomik olarak korkma diyor ama millet bana tuaf bakiyor esimde 4 olmasin zamani var diyo ki hakkli

vallah benm kayinpedirim .surekli torun istiyor ne zamn gorse beni ne zamn 4 diye. ekonomik olarak korkma diyor ama millet bana tuaf bakiyor esimde 4 olmasin zamani var diyo ki hakkli
Çocuk yapmak geçinmek dert değil güzel bi gelecek hazırlamak lazım kursu etkinliği gezmesi hiç bişeyden eksik kalmasın isterim bunlarda maddiyatla olabilcek şeyler bide bakan sensin zahmetini sen çekiyosun sen istiyosan olsun babasının bile istemeye hakkı yok bence :) kolay mı 3 küçük çocuk bide dördüncü

Merhaba kızlar, eşimle korunmasız bir ilişki yaşadık ve sonradan farkettim ki tam ovulasyon tarihlerime denk geliyor.
Bugün daha ilişki üzerinden 5 gün gecti ve az önce gece gece canım aşırı turşu istedi. Kalkıp yedim ve hamilelik olabilir mi diye de düşünmeden edemedim. Sizce bu kadar erken mümkün mü?
Bu arada kızımda 6 gün sonra göğüs hassasligimdan farketmiştim ve kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı(adetime 1 hafta kala) ama ben çok çok erken hissetmiştim.
Evlendigimizden beri ikinci korunmasız ilişkimiz ve ilkinden hamile kalmıştım. şimdi aklımda deli sorular...

aminn canim emziren annelrin duasi kabul olurmus rabbim tez zamnda. seninde burdaki bayanlarinda kucagini karnin doldurur amin yarin cuma. ellini ac dua et. hadi bence. sen uyu .yarin ise gidecksin aeo gorusuruz yarin :))))
Sağol canım Allah razı olsun inşallah

Sonradanda olabiliyor ben mesela değildim ama oldum adet gecikmesine ve yumurtlamanın önüne geçiyor pco ama ilaçla tedavisi var pco olup hamile kalan cok kişi var :)
Sonradan olduğu cok nadir ailede yada sülalede uzak bir akraba olsada genlerde taşıyorsa oluyormuş.aslında oluyor ama ta cocuk düşününce meydana çıkıyor.pko da birden fazla yumurta oluşup aynı anda mesela 6 7 tane hem döllenmiyor Hemde yumurta fazla olduğu için gelişmiyormuş.daha önce bir doktor bana öyle dedi pko basit hamile kalırsınız onun tedavisi kolay demişti. Adetlikten doktora gidiyorsun yumurta diyelim fazla femara gibi yumurta geliştirici ilaç yazıyor birliktelik günleri veriyor bide. Bana da demişti biri ama şuan başka bir doktora gittim o adam da sende pko yok sadece polikistik bi yapın var dedi

Kızlar regle 10 gün var dün gece tam 6 defa tuvalete kalktım çok sıkışıyorum ve asla uyutmuyor acaba üşüttümmü yoksa bir seyler olabilir mi

kızlar benim bat gunum bugun sonunda bekleyisim sona erdi. simdi gun saymayi biraktim. adet olacak miyim diye bekliyorum. bunu dusundukce de adet olacakmis gibi kasiklarima agri giriyor. bana dua edin. olmayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…