Merhaba kızlar, eşimle korunmasız bir ilişki yaşadık ve sonradan farkettim ki tam ovulasyon tarihlerime denk geliyor.
Bugün daha ilişki üzerinden 5 gün gecti ve az önce gece gece canım aşırı turşu istedi. Kalkıp yedim ve hamilelik olabilir mi diye de düşünmeden edemedim. Sizce bu kadar erken mümkün mü?
Bu arada kızımda 6 gün sonra göğüs hassasligimdan farketmiştim ve kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı(adetime 1 hafta kala) ama ben çok çok erken hissetmiştim.
Evlendigimizden beri ikinci korunmasız ilişkimiz ve ilkinden hamile kalmıştım. şimdi aklımda deli sorular...
kızlar benim bat gunum bugunsonunda bekleyisim sona erdi. simdi gun saymayi biraktim. adet olacak miyim diye bekliyorum. bunu dusundukce de adet olacakmis gibi kasiklarima agri giriyor. bana dua edin. olmayayim.
Kızlar regle 10 gün var dün gece tam 6 defa tuvalete kalktım çok sıkışıyorum ve asla uyutmuyor acaba üşüttümmü yoksa bir seyler olabilir mi
ben de 10 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti. umutlanip negatifi gormek istemiyorum cunku hayal kirikligi oluyor. en az 5 gun gecmeden test yapmayi dusunmuyorum. :) :)ya ne kadar sabırlısınbunlar beni dün gaza getirip test aldırttı daha 1 hafta var
ben de 10 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti. umutlanip negatifi gormek istemiyorum cunku hayal kirikligi oluyor. en az 5 gun gecmeden test yapmayi dusunmuyorum. :) :)
insallah diledigin gibi olur. benim umudum da pek kalmadi bugun adet sancim basladi. her an olabilirim. diger aya nasip olur insallah.bende pazar ilk idrarımla yapıcam 5 gün kala umudum yok ama bakalım :)
İyi sabrediyoron.ben çoktan yapardım ki yaptım :)))) inşallah olur canım. Belirtiler ne durumdakızlar benim bat gunum bugunsonunda bekleyisim sona erdi. simdi gun saymayi biraktim. adet olacak miyim diye bekliyorum. bunu dusundukce de adet olacakmis gibi kasiklarima agri giriyor. bana dua edin. olmayayim.
Yanma oluyor mu idrar sonrası. Psikolojik olabilir. Şu an çok erken henüz yerleşme bile tam olmamıştır.Kızlar regle 10 gün var dün gece tam 6 defa tuvalete kalktım çok sıkışıyorum ve asla uyutmuyor acaba üşüttümmü yoksa bir seyler olabilir mi
Yok canım hiç yanma Yok sadece çok sık tuvalete çıkıyorum bana da anlamsız geldi ama gece altı defa kalkınca şüphelendim ister istemezYanma oluyor mu idrar sonrası. Psikolojik olabilir. Şu an çok erken henüz yerleşme bile tam olmamıştır.
Gündüz nasıl?Yok canım hiç yanma Yok sadece çok sık tuvalete çıkıyorum bana da anlamsız geldi ama gece altı defa kalkınca şüphelendim ister istemez
inşallah canım inşallah :)insallah diledigin gibi olur. benim umudum da pek kalmadi bugun adet sancim basladi. her an olabilirim. diger aya nasip olur insallah.
canim ben adet oldum. zaten sabah çok sancim vardi. adet olacagimdan emindim bugun. dun cok mide bulantim olmustu. o yuzden biraz umutluydum ama adet oncesi sendrom muş. sizin guzel haberlerinizi aliriz insallah.ben de diger ayi bekleyecegim.İyi sabrediyoron.ben çoktan yapardım ki yaptım :)))) inşallah olur canım. Belirtiler ne durumda
umarım hamilikten değildir, kızımda da erken belirtileri farkedince insan düşünmeden edemiyor. Bir de hiç adetim değildir öyle canımım gece gece ekşi çekmesi. Neyse bakalım 2 haftaya anlarız:)canının bişey çekmesi için erken ki ben bu ay neler yedim anlatamamçikolata yiyip üstüne meyve üstüne tekrar çikolata yemişliğim var anca yeni yeni rahme düşüyodur göğüs kasık okey ama canının bişey çekmesi ondan değil bence
umarım hamilikten değildir, kızımda da erken belirtileri farkedince insan düşünmeden edemiyor. Bir de hiç adetim değildir öyle canımım gece gece ekşi çekmesi. Neyse bakalım 2 haftaya anlarız:)
Birer birer dökülüyoruz. Hayırlısı bakalım. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallahcanim ben adet oldum. zaten sabah çok sancim vardi. adet olacagimdan emindim bugun. dun cok mide bulantim olmustu. o yuzden biraz umutluydum ama adet oncesi sendrom muş. sizin guzel haberlerinizi aliriz insallah.ben de diger ayi bekleyecegim.
İnşallahBirer birer dökülüyoruz. Hayırlısı bakalım. Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah
yaaaacanim ben adet oldum. zaten sabah çok sancim vardi. adet olacagimdan emindim bugun. dun cok mide bulantim olmustu. o yuzden biraz umutluydum ama adet oncesi sendrom muş. sizin guzel haberlerinizi aliriz insallah.ben de diger ayi bekleyecegim.
Gündüz de sık sık çıkıyorumGündüz nasıl?
bellide olmaz cunku eger gebeysen kramp gibi agri oluyor gunundeinsallah diledigin gibi olur. benim umudum da pek kalmadi bugun adet sancim basladi. her an olabilirim. diger aya nasip olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?