İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim de salı günü işte akşam bel, sırt ve kasık ağrımdan sabah 5ti uyudum yatamıyorum sırtüstü yüzüstü hep ayaklarımı toplayıp yan :/ iyice hevesim kaçtı bu sabah testi negatif görünce @Meylen

hemen geçmeyebilir sakin ol canım inşallah vardır göstermemiştir. Benim bugün oldu bu kadar şiddetli zannedersin bıçak saplanıyo. Bakalım bende test yapıcam ya yarın yada pazar ne çıkıcak görücez

Merhaba canım benimde öyle olmuştu
Sonraki hafta çok az silik görünüyordu 1 hafta sonrasında yani regl döneminde 1 gün önce yaptım yine bayaa koyuydu hemn bhcg testi yaptım o da pozitifti
Gebeliğin erken dönemlerinde LH belirti olabiliyor aklında bulunsun.
Birde pko varsa onda da fazla yumurta oluştuğu için öyle olabiliyormuş

Ovu testi yapsak pozitif çıkarsa gebelik var mı demek bi nevi?( Tabii adete yakın bi zamandan bahsediyorum. )

Ya insallah canım pko yok çok şükür gebelikten olsun

Ovu testi yapsak pozitif çıkarsa gebelik var mı demek bi nevi?( Tabii adete yakın bi zamandan bahsediyorum. )
Hatırlarsan test sonucumu buraya koymuştım canım ovulasyon testim daha belirgindi
Aynı şekilde arkadaşımınkini de 3,5 haftalıkken öğrenmiştik. Yine de bu testlere çok güvenmemek lazım o gün tükettiğimiz sıvı miktarı bile etkiliyor.

Valla evde yok ondan. Bekliyim en iyisi ben yaaa. Normal testler var. Çok da kurcalamak istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…