- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
aynen bende oyle tuvalete gitmekten bi hal oldumGündüz de sık sık çıkıyorum
Benimde öyle canım geceleri uyuyamıyorum ağrıdan ama sabah test yaptım negatif bat'a 4 gün var@Meylen
Benim de salı günü işte akşam bel, sırt ve kasık ağrımdan sabah 5ti uyudum yatamıyorum sırtüstü yüzüstü hep ayaklarımı toplayıp yan :/ iyice hevesim kaçtı bu sabah testi negatif görünce@Meylen
Merhaba canım benimde öyle olmuştuKızlar benim ovulasyonda geçen hafta bütün koyu yakalamıştım ondan sonra silikleşti ve bir süre sonra hiç gözükmeyecek kadar inçe oldu çizgi. Bütün öylesine bir daha yaptım çok koyu değil ama son silik halinden daha koyu hani yumurtlamaya yakın çıkar ya çizgi aynı öyle. Neden olmustur sizce
Aynı da birer birer dökülüyoruz bakalım.hadi kizlar batlarimiz hemen hemen ayni
Ovu testi yapsak pozitif çıkarsa gebelik var mı demek bi nevi?( Tabii adete yakın bi zamandan bahsediyorum. )Merhaba canım benimde öyle olmuştu
Sonraki hafta çok az silik görünüyordu 1 hafta sonrasında yani regl döneminde 1 gün önce yaptım yine bayaa koyuydu hemn bhcg testi yaptım o da pozitifti
Gebeliğin erken dönemlerinde LH belirti olabiliyor aklında bulunsun.
Birde pko varsa onda da fazla yumurta oluştuğu için öyle olabiliyormuş
evet kuzu ovülasyon testinde öğrenen çok kişi var adete bi kaç gün kala kop koyu çizgi çıkması lazımmışOvu testi yapsak pozitif çıkarsa gebelik var mı demek bi nevi?( Tabii adete yakın bi zamandan bahsediyorum. )
Ya insallah canım pko yok çok şükür gebelikten olsunMerhaba canım benimde öyle olmuştu
Sonraki hafta çok az silik görünüyordu 1 hafta sonrasında yani regl döneminde 1 gün önce yaptım yine bayaa koyuydu hemn bhcg testi yaptım o da pozitifti
Gebeliğin erken dönemlerinde LH belirti olabiliyor aklında bulunsun.
Birde pko varsa onda da fazla yumurta oluştuğu için öyle olabiliyormuş
Hatırlarsan test sonucumu buraya koymuştım canım ovulasyon testim daha belirgindiOvu testi yapsak pozitif çıkarsa gebelik var mı demek bi nevi?( Tabii adete yakın bi zamandan bahsediyorum. )
Olabilir o zaman neden olmasın :)Ya insallah canım pko yok çok şükür gebelikten olsun
Amin canım inşallahUmutsuzluk yok Allah nasip ederse hepimiz bir gün güzel sonuç alıcaz
Aynen hayırlısı olsun, normalde bir hafta var da ben iki haftaya kesinleşir diye öyle dedim:)hayırlısı olsun hayırlıysa bırak olsun :) çok varmış ondan değildir bence
Valla evde yok ondan. Bekliyim en iyisi ben yaaa. Normal testler var. Çok da kurcalamak istemiyorum :)Hatırlarsan test sonucumu buraya koymuştım canım ovulasyon testim daha belirgindi
Aynı şekilde arkadaşımınkini de 3,5 haftalıkken öğrenmiştik. Yine de bu testlere çok güvenmemek lazım o gün tükettiğimiz sıvı miktarı bile etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?