İki yıldır ilişkiye giremiyordum bu ay aştım ilk deneme ondan bu heyecanımOlabilir o zaman neden olmasın :)
Valla maşallah. Ben ya hamileysem ayağına yatıp rahat takılıyorum :))) ağrıların ne durumda canım?Şuraya temizliğini bitirmiş mutlu bi kadın bırakıyorumyarın kargo burda oluyomuş yarın test yapıcam çok heyecanlı
İnşallah güzel haberler alırsın :)İki yıldır ilişkiye giremiyordum bu ay aştım ilk deneme ondan bu heyecanım
Ee mecbur yarın yatarım en azından rahat rahatValla maşallah. Ben ya hamileysem ayağına yatıp rahat takılıyorum :))) ağrıların ne durumda canım?
İnşallah yerleşme ağrısıdır yaaa.Ee mecbur yarın yatarım en azından rahat rahatçamaşırları da aşarsam tamamdır belim çok kötü kasıkta ağrı var
İnşallah canım tek temennimİnşallah yerleşme ağrısıdır yaaa.
Benim kahverengi akıntım geçti. Kasık ağrım da yok neredeyse. Çok nadir belli belirsiz. Belime sancılar giriyor bazen.İnşallah canım tek temennim
Benim kahverengi akıntım geçti. Kasık ağrım da yok neredeyse. Çok nadir belli belirsiz. Belime sancılar giriyor bazen.
Benim şuan bıçaklıyolar sanki sol tarafım sadece böyle bişey yok yaBenim kahverengi akıntım geçti. Kasık ağrım da yok neredeyse. Çok nadir belli belirsiz. Belime sancılar giriyor bazen.
Enee inşallah yerleşme lekeleridir yarın sabah test yapıcam yalnız bırakmak yok sende yap ilk idrarınlaBen de ne zaman akıntı yok desem tuvalete gittiğimde akıntıyı görüyorum. Hala devam yaaa.
Yaparım canım. Olur :) e Senin test gelmedi dahaEnee inşallah yerleşme lekeleridir yarın sabah test yapıcam yalnız bırakmak yok sende yap ilk idrarınla
Daha önceki adetlerinden önce olur muydu böyle?Benim şuan bıçaklıyolar sanki sol tarafım sadece böyle bişey yok ya
11 gibi gelir dediler anca uyanırım zatenYaparım canım. Olur :) e Senin test gelmedi daha
Hiç hiç sıfır o gün belki oda bazenDaha önceki adetlerinden önce olur muydu böyle?
Hah işte bana bunlarla gelHiç hiç sıfır o gün belki oda bazen
Ben erken kalkıcam sabah. Okula gitmem lazım. Tahtalar yenilenecek de ben önce oldum. Bi kontrol edicem. Senden önce yapmış olurum yani :)))11 gibi gelir dediler anca uyanırım zaten
Hadi bakalımBen erken kalkıcam sabah. Okula gitmem lazım. Tahtalar yenilenecek de ben önce oldum. Bi kontrol edicem. Senden önce yapmış olurum yani :)))
İnşallah adet yüzünden değildir :/Hah işte bana bunlarla gel
Yaaa yakın olsak sana bi koşu getirirdim :) aslına bakarsak biz çok takıyorz kk üyeleri olarak yoksa çokta yoğun belirtiler olmadan kurcalamamak lazımValla evde yok ondan. Bekliyim en iyisi ben yaaa. Normal testler var. Çok da kurcalamak istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?