İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yaaa yakın olsak sana bi koşu getirirdim :) aslına bakarsak biz çok takıyorz kk üyeleri olarak yoksa çokta yoğun belirtiler olmadan kurcalamamak lazım
Yok kıızz rahatım bu ay valla.olursa olur. Olmazsa kısmet ne zamansa o zaman olsun. Didikledikçe strese giriyoz. Akışına bırakalım

Hangi adet söktürücüyü verdi ? Tarlusalsa geebelik varsa bile tarlusal düşüğe falan sebep olmuyo bnm dr öyle demişti. Hatta tutunmasına bile yardımcı olabilirms
Tarlusal verdi canim ama başlamadim henuz beklicem pazartesiye kadar hala tık yok kasik ağrilarim bel ağrilarim hepsi geçti anlamadim gitti

kizlar sorum hepinize hangi kasiginizda siddetli agri. var benm solda cok agrim diger gebeliklerimde hep solda oldu

onlar isine geleni derler bende ozelde yapmisti testi orda ki ebe. gebe degilsin demisti o kadra net belirtm vardi ki cebimde son parayida teste vermisti. daha adetime 2 gun var bu yuzden mi cikmadi dessim hayir bence daha cikmaz iki gune adet olursun demisti 2 gun bekledim. gunum gelmisti test yaptimmm. ve cikmisti gec dollenme olmustu zaten bebegimin gelisimi 1 hafta geriden geliyordu buvyuzden

bende şimdi baktim takvimime en son ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş bugun itibari ile hiç bakmamiştim belkide öyledir benimkide yarin tekrarliyacagim teşşekür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…