Edicem tabiki çünkü kimseye söylemedim henüz bu durumu sizlerle paylaşiyrom sadece birilerine anlatmam lazimYap yap bize de haber ett
İşte bak zaten anca çıkar canım yada sabredebiliyosan pazartrsiye kadarbekle derim ben test için ama yine de sen bilşrsinbende şimdi baktim takvimime en son ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş bugun itibari ile hiç bakmamiştim belkide öyledir benimkide yarin tekrarliyacagim teşşekür ederim canım
Çoğu gitti azi kaldiBat 7 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
hah soyle. kendini motive et netten bak istersen sol kasik agrisi gebelik belirtisiymisbende şimdi baktim takvimime en son ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş bugun itibari ile hiç bakmamiştim belkide öyledir benimkide yarin tekrarliyacagim teşşekür ederim canım
Aynen canım bekliyoruz işte umarım hamileyizdir sende gel aramızaArkadaşlar merhabalar. 1 senedir evliyim ve çok düşünmüyordum çocuk ama ( kendime güvenemediğimden ) ama etrafın baskısı yaş felan derken bu ay Denedik. Son reglim 23-28ydi. Bakalım bekliyorum bende beklemek çok zor ya var mı yok mu acaba diye
Yaaaaaa burdan başka biyere bakmiyorm ki bakayim hemenhah soyle. kendini motive et netten bak istersen sol kasik agrisi gebelik belirtisiymis
28 gunde bir oluyorsan adet. pazar gunu regl tarihin bence sende pazartesi yap testArkadaşlar merhabalar. 1 senedir evliyim ve çok düşünmüyordum çocuk ama ( kendime güvenemediğimden ) ama etrafın baskısı yaş felan derken bu ay Denedik. Son reglim 23-28ydi. Bakalım bekliyorum bende beklemek çok zor ya var mı yok mu acaba diye
Tabi ki anlat iyi kötü birbirimize destek plmaya çalışıyoruz burdaEdicem tabiki çünkü kimseye söylemedim henüz bu durumu sizlerle paylaşiyrom sadece birilerine anlatmam lazim
Evett ya şu 7 gün de ça uk geçeydi iyiydi en azından yoksa adet olup çalışmalara başlarızÇoğu gitti azi kaldi
aynn bende senin gibi düşünüyorm netleşse bişeyler pehhhhEvett ya şu 7 gün de ça uk geçeydi iyiydi en azından yoksa adet olup çalışmalara başlarız
Erken gebelik testini yapmayi düşünürmüsünEvett ya şu 7 gün de ça uk geçeydi iyiydi en azından yoksa adet olup çalışmalara başlarız
Kız sen hamişsen napcan vallahi ben 1 tanesiyle zor baş ediyorum allah sabır versin sana 4 tane birden28 gunde bir oluyorsan adet. pazar gunu regl tarihin bence sende pazartesi yap test
Aynen belirsizlik kötü yaKizlar inşallhh hepimiz o güzel haberi aliriz bu ay rabbim kimseye yoklugunu göstermesin
aynn bende senin gibi düşünüyorm netleşse bişeyler pehhhh
hhaahh allah iyiligi versiEvett ya şu 7 gün de ça uk geçeydi iyiydi en azından yoksa adet olup çalışmalara başlarız
gel birdr bana sor birtanesi yataginda uyu diyorm bir tanesi memede birtaneside ayagimda uyutuyormm hele aciktiklarinda maf oluyormKız sen hamişsen napcan vallahi ben 1 tanesiyle zor baş ediyorum allah sabır versin sana 4 tane birden
Cidden çok zor ya allahım düşünemedim bi an sabır ve dayanma gücü versin vallahi peki ailen falan yakın mı yardım eden oluyo mu yoksa tekmisingel birdr bana sor birtanesi yataginda uyu diyorm bir tanesi memede birtaneside ayagimda uyutuyormm hele aciktiklarinda maf oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?