İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaşlar merhabalar. 1 senedir evliyim ve çok düşünmüyordum çocuk ama ( kendime güvenemediğimden ) ama etrafın baskısı yaş felan derken bu ay Denedik. Son reglim 23-28ydi. Bakalım bekliyorum bende beklemek çok zor ya var mı yok mu acaba diye

bende şimdi baktim takvimime en son ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş bugun itibari ile hiç bakmamiştim belkide öyledir benimkide yarin tekrarliyacagim teşşekür ederim canım
İşte bak zaten anca çıkar canım yada sabredebiliyosan pazartrsiye kadarbekle derim ben test için ama yine de sen bilşrsin

Aynen canım bekliyoruz işte umarım hamileyizdir sende gel aramıza

28 gunde bir oluyorsan adet. pazar gunu regl tarihin bence sende pazartesi yap test

Kizlar inşallhh hepimiz o güzel haberi aliriz bu ay rabbim kimseye yoklugunu göstermesin

aynn bende senin gibi düşünüyorm netleşse bişeyler pehhhh
Aynen belirsizlik kötü ya ya dün kızlarda bahsetti bende baktım kızlar yorumlar iyi dedi ama bi marka için çoğun da silik çıkmış ama malesef sonuç negatif bilemiyorum bide eczanede gereksiz pahalı internetten almak lazım

gel birdr bana sor birtanesi yataginda uyu diyorm bir tanesi memede birtaneside ayagimda uyutuyormm hele aciktiklarinda maf oluyorm
Cidden çok zor ya allahım düşünemedim bi an sabır ve dayanma gücü versin vallahi peki ailen falan yakın mı yardım eden oluyo mu yoksa tekmisin

benim kocamin ailesi cok istoyor cocuk tek oglan oldugu icin esim bana hamile misin diyor. insllah .hamiledin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…