- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 36
istanbul canm senNerdensiniz birde kızlar
yok be canm uzaktalarr ya. zaten annem sizlere omurCidden çok zor ya allahım düşünemedim bi an sabır ve dayanma gücü versin vallahi peki ailen falan yakın mı yardım eden oluyo mu yoksa tekmisin
Yaa öyle istemekle olmuyo ki kız bunun bide maddiyatı geçtim psikolojik bi boyutu var huni takıp gezme en son dabenim kocamin ailesi cok istoyor cocuk tek oglan oldugu icin esim bana hamile misin diyor. insllah .hamiledin diyor
İstanbul
bende kızlar neresiiistanbul canm sen
psikolojik olrak cok yiprandim birde aralari pek yok hep 2 yas aralariYaa öyle istemekle olmuyo ki kız bunun bide maddiyatı geçtim psikolojik bi boyutu var huni takıp gezme en son da
Başınız saolsun canımyok be canm uzaktalarr ya. zaten annem sizlere omur
Bağcılar sizlerbende kızlar neresii
İşte milleti dinleme sen canım o istiyo çocuk bu istiyo çocuk olmaz sonuçta sen iyi olucaksın ki çocuklarına da bakabilesin ne demişler mutlu anne mutlu çocukpsikolojik olrak cok yiprandim birde aralari pek yok hep 2 yas aralari
sizler sag olun esimin ailesi yarim ediyor. her acidan cok sukur skinti yo esimde .yardim ediyorBaşınız saolsun canım
Pendik bendd canım uzakmışız üzüldümBağcılar sizler
Hımm evettPendik bendd canım uzakmışız üzüldüm
İyi bari canım sevindim o zamansizler sag olun esimin ailesi yarim ediyor. her acidan cok sukur skinti yo esimde .yardim ediyor
iste bu yuzden nick me canli anne yazdimİşte milleti dinleme sen canım o istiyo çocuk bu istiyo çocuk olmaz sonuçta sen iyi olucaksın ki çocuklarına da bakabilesin ne demişler mutlu anne mutlu çocuk
bende sancaktepeBağcılar sizler
Süt koruması hikaye diyolar ama varsa inşallah canımiste bu yuzden nick me canli anne yazdimdogum yaptim .her dogumdan sonra kilolari verdim .bakalim ne olack gebe miyim inss sut korumustr
Yakinizbende sancaktepe
aynen hikaye ablam benm kardesimin arasinda 1 . 5 yaslar var sut korumamis aanemi annem birdr korunmmus haplarla ignelerle .tam. 7 cocugu olmus ona mi cektim acabaSüt koruması hikaye diyolar ama varsa inşallah canım
Haha maşallah vallahi belki de çekmişsindiraynen hikaye ablam benm kardesimin arasinda 1 . 5 yaslar var sut korumamis aanemi annem birdr korunmmus haplarla ignelerle .tam. 7 cocugu olmus ona mi cektim acaba
Ooyy maşşllahhh maşşalalhh muhtemelen annenden aldinaynen hikaye ablam benm kardesimin arasinda 1 . 5 yaslar var sut korumamis aanemi annem birdr korunmmus haplarla ignelerle .tam. 7 cocugu olmus ona mi cektim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?