- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 36
aynen canmYakiniz
halam var 37 yasinda. tam 6 cocugu va:))Ooyy maşşllahhh maşşalalhh muhtemelen annenden aldin
bes haftalikken kese gorunuyor alti ile 8 haftasi arasi kalp atisi duyuluyor. hayirli olsunKızlarrr iyi gecelerrrr hepinizeee, size bişey danışmak istiyorum ben hesaplarıma göre 4 hafta 6 günlük hamileyim henüz doktora gitmedim kan tahliliyle 13 gün önce öğrendim hamileliğimi kalp atışı ne zaman duyulur p.tesi günü randevum vae ve ben merak içindeyim
Teşekkür ederim ilk hamileliğim olduğu için pek bilgi sahibi değilim o yüzden mutluluğun yanında birazda merak ve endişe var bende Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar içlerinde bizleredebes haftalikken kese gorunuyor alti ile 8 haftasi arasi kalp atisi duyuluyor. hayirli olsun
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirip sağlıkla huzurla kavuşalım inşaallah hepimizde bebişlerimize..Evet canım bende tam 4hafta 6 günlük düşük yaptım vajinadan ultrasnla baktılar gözükmedi bile hayırlı olsun insallah
amin canm burdaki. iyi yurekli tum anne adaylarina darisi baslarina insllah senin gibi bu mutlu haberleri paylasirlar sende belirtilerini yaz istetsen biraz olsun bilgi edinmis olurTeşekkür ederim ilk hamileliğim olduğu için pek bilgi sahibi değilim o yüzden mutluluğun yanında birazda merak ve endişe var bende Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar içlerinde bizlerede
gecmis olsun canin allah bird yasatmasin demmekki saglikli bir gebelik degilmis oyle dusunEvet canım bende tam 4hafta 6 günlük düşük yaptım vajinadan ultrasnla baktılar gözükmedi bile hayırlı olsun insallah
Amin inşallah suan bende 9.cu haftaya giriyorum sağlıkla insallahTeşekkür ederim çok geçmiş olsun sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirip sağlıkla huzurla kavuşalım inşaallah hepimizde bebişlerimize..
Tsk Rabbim hayırlı olanı versin şuanda 9 haftalık hamleyim hayırlısıylagecmis olsun canin allah bird yasatmasin demmekki saglikli bir gebelik degilmis oyle dusun
canlar sizde gebelik belirtilerinizi yazin en azindan burdaki hanimlari bilgi edinmis olursunz sizindr hayirli olsun cok guzel bir duygudr annelik heycaniTsk Rabbim hayırlı olanı versin şuanda 9 haftalık hamleyim hayırlısıyla
Biz daha 6 aylık evliyiz ve hiç korunmadık geçen ay bi defa şüpheyle test yaptım silik çizgi çıktı ama 1-2 gün sonra adet gördüm ve hayal kırıklığı..bu ay adetim bittikten 7 8 gün sonra göğüslerim acımaya ve uçları büyümeye başladı şüphelendim test aldım silik çıktı eczaneye götürdüm yok bişey gebelik olsa bu kadar erken çıkmaz böyle silikte çıkmaz psikolojini bozuyon dedi ben yinede erken gebelik testi aldım 6 gün vardı adetime onuda yaptım onda da çıktı hemen silik ertesi gün dayanamayıp akşam acile gittim sonuc pozitif dedi doktor ama çok yeni dedi 3 gün sonra tekrar kan verdm normal düzeyde artmıştı çok şükür tabi bu arada göğüslerim büyümeye ve acımaya devam özellikle uçları başka hiç bi belirtim yok şu an ama olursa yazarım inşaallahamin canm burdaki. iyi yurekli tum anne adaylarina darisi baslarina insllah senin gibi bu mutlu haberleri paylasirlar sende belirtilerini yaz istetsen biraz olsun bilgi edinmis olur
Sağlıkla huzurla kavuşuruz inşaallah kuzularımıza..Amin inşallah suan bende 9.cu haftaya giriyorum sağlıkla insallah
Biz daha 6 aylık evliyiz ve hiç korunmadık geçen ay bi defa şüpheyle test yaptım silik çizgi çıktı ama 1-2 gün sonra adet gördüm ve hayal kırıklığı..bu ay adetim bittikten 7 8 gün sonra göğüslerim acımaya ve uçları büyümeye başladı şüphelendim test aldım silik çıktı eczaneye götürdüm yok bişey gebelik olsa bu kadar erken çıkmaz böyle silikte çıkmaz psikolojini bozuyon dedi ben yinede erken gebelik testi aldım 6 gün vardı adetime onuda yaptım onda da çıktı hemen silik ertesi gün dayanamayıp akşam acile gittim sonuc pozitif dedi doktor ama çok yeni dedi 3 gün sonra tekrar kan verdm normal düzeyde artmıştı çok şükür tabi bu arada göğüslerim büyümeye ve acımaya devam özellikle uçları başka hiç bi belirtim yok şu an ama olursa yazarım inşaallah[/QUOTE ne guzell bir duygu
Aminnnn ecmainSağlıkla huzurla kavuşuruz inşaallah kuzularımıza..
Amiinnn hepimizde inşaallah... birde ben bu ay adetimin bittiği gece de dahil olmak üzere bir bardak suya konuşma sesiyle besmele çektim ve şu an hamileyim ve bebeğimde bende çok sağlıklıyız dedim suyun yarısını içtim yarısını başucuma koyup ertesi sabah kalkınca içtim hemen ben Allahın izniyle bu yaptığımında bu yaptığımında faydalı olduğuna inanıyorum bunu yaptığım ay hamile kaldım çünkü eğer inanırsan dene sende çünkü eşim inanmadı dalga geçti benimle hepSağlıkla kavuşun kuzularınıza kızlarSağlıklı bir gebelik geçirirsiniz İnşaAllah ve Rabbim bizlere de nasip eder
benm gebeliklerimde ishal olmustum ve ne yazikki 2 gun once. ishal oldum sadece 1 gun surdu benm icin en buyuk belirt idrara cok cikma birdr kokusu degisiyor saman gibi kojuyor oyle oluyoİlişkiden hemen sonra bir belirti olacağını sanmıyorum taa ki adet gününüz gelene kadar ama 5/6 gün kala testte çıkabiliyor çoğu kadınlarda benim belirtilerim ilk gebeliğimde Afedersiniz kabızlık vardı ama bebeğim düştü ikinci hamileliğimde isal oldum göğüslerim aciyordu aşırı duygusaldim psikoloji alt üst oluyor zaten karında kıprasma oluyor seyrime şeklinde sık idrara çıkıyorsun ama en baş yani benim için ilk belirti kabızlık yada isallik ve duygusallasma diğer belirtiler bat geçince başlıyor zaten hamileliğin farkına variyorsunuz inşallah açıklayıcı olmuştur karışık yazdıysam kusura bakmayın :)
amin canmSağlıkla kavuşun kuzularınıza kızlarSağlıklı bir gebelik geçirirsiniz İnşaAllah ve Rabbim bizlere de nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?