- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Allah razı olsun denemem mi hiçAmiinnn hepimizde inşaallah... birde ben bu ay adetimin bittiği gece de dahil olmak üzere bir bardak suya konuşma sesiyle besmele çektim ve şu an hamileyim ve bebeğimde bende çok sağlıklıyız dedim suyun yarısını içtim yarısını başucuma koyup ertesi sabah kalkınca içtim hemen ben Allahın izniyle bu yaptığımında bu yaptığımında faydalı olduğuna inanıyorum bunu yaptığım ay hamile kaldım çünkü eğer inanırsan dene sende çünkü eşim inanmadı dalga geçti benimle hep
Hepimizden de Allah razı olsun sonuçtan haberdar edin Rabbim tez zamanda sağlıkla huzurla kuzunuzun haberini almayı ve sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsinAllah razı olsun denemem mi hiçRabbimden isteyince canı gönülden vermez mi ? Yani güzelleştiriyordur deriz Çok teşekkür ederim biraz geç kaldım ama olsun yapmakta fayda vardır . İnşaAllah sağlıkla gelsin kuzun
Aminnnn İnşaAllah ecmainHepimizden de Allah razı olsun sonuçtan haberdar edin Rabbim tez zamanda sağlıkla huzurla kuzunuzun haberini almayı ve sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin
Aynen canım bekliyoruz işte umarım hamileyizdir sende gel aramıza
28 gunde bir oluyorsan adet. pazar gunu regl tarihin bence sende pazartesi yap test
Erken gebelik testini yapmayi düşünürmüsün
Nerdensiniz birde kızlar
Günaydın. Benimki sağda. Hala devamkizlar sorum hepinize hangi kasiginizda siddetli agri. var benm solda cok agrim diger gebeliklerimde hep solda oldu
Hcg kanda yükseldikten bi kaç gün sonra idrarda da yükselir. Olmaz öyle bi şeybence sen hamilesin git bir idrar testi yap bende yapmistim kanda cikmamisti idrarda cikmisti
İnşallah amin ama adet sancılarım başladımeylen inss bu agrilar yerlesme agrisidrr
Birazdan görücez canım amin inşallah
İnşallah bu ay hayırlısıyla kalırsın canım bende yicem gibi kırmızı kartı :)Günaydin kizlAr bir ağriyla uyandim ve edet oldum
Kaç gün var edetinize evet bi gölge var Hadi inşallahhUfaktan gölge kocaman bi negatif :) Eki Görüntüle 2199428
6 gün kaldı elimde bi test daha var onu adet günü yapıca hayırlısıKaç gün var edetinize evet bi gölge var Hadi inşallahh
Bende aynı 4+6 yım 2 gün önce dr ye gittim 2 hafta sonra çağırdı. Kalp atışı 6-9 hafta arasında duyulurmuş.Kızlarrr iyi gecelerrrr hepinizeee, size bişey danışmak istiyorum ben hesaplarıma göre 4 hafta 6 günlük hamileyim henüz doktora gitmedim kan tahliliyle 13 gün önce öğrendim hamileliğimi kalp atışı ne zaman duyulur p.tesi günü randevum vae ve ben merak içindeyim
Hadi ya tüh hayırlısı olsun bakalımGünaydin kizlAr bir ağriyla uyandim ve edet oldum
Var gibi canım umarım yanıltıcı değil gerçektirUfaktan gölge kocaman bi negatif :) Eki Görüntüle 2199428
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?