İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ayn
Seninde 27siydi dimi bat ? Bende ikinci testi dayanabilirsem cuma sabahı yapıcam
Aynen boşuna yapıp psikolojimizi bozuyoruz daha çıkmaz zaten bekleyelim şimdi baktım ilişkinin üzerinden 10 gün bugün doluyo gereksiz yapmak bugün bile dolmuyomuş kız yanlış bakmışım pazartesi doluyomuş oy anam oyy

Ayn

Aynen boşuna yapıp psikolojimizi bozuyoruz daha çıkmaz zaten bekleyelim şimdi baktım ilişkinin üzerinden 10 gün bugün doluyo gereksiz yapmak
Güzel heyecan oluyor ben seviyorum :) inşallah hayırlı haberleri alırız cuma gelsin bi an önce :)

Günaydin kizlAr bir ağriyla uyandim ve edet oldum

Hayırlısı olsun ya benim yengem 2.5aylık hamileymiş ama adet görmeye devam ettiği için anlamamıştı meğer hamileymiş belli olmuyor yani. Hatta kuzenim abarttığımı düşünmeyin 4 aylık olmuş karın ağrısıyla gidiyor cinsiyetini öğrenip geldi

Garanti olsun diye bekliyorum ben ya zor tutuyorum ama pazartesi yapcam

Bende pzt bakıcam tabi adet görmessem zor tutuyorum bende kendimi

ama adetime 2 gun vRdi cikmamisti diger gun idrarda cikmisti tuaf degil mi

Arkadaşım adet görmemişti bir sürü test yaptık idrar ve kan tahlili adeti geçtikten 2 hafta sonra birşey çıkmadı. Sonra ikinci adet dönemi geldi yine tık yok dedik heralde sıkıntı var sonra bir gitti 100 lerde hormonu hamile. 5 haftalık Meğer geç döllenme olmuş. Çıkmıyor bazen nasıl oluyorsa

Maşallah benimde her şeye bir örneğim varmış

Adet görülmez hamileyken ama kanaması olmuştur adet olarak değerlendirmiş olabilir ki kız zaten hastaneye gitti kanda bakıldı ve sonrasında adet oldu yapmayın nolur insanlar bi umut bekliyor zaten yanlış yönlendirmeyin söylediğiniz şeylerin tıbbi açıklamaları farklıdır kanda çıkmıyorsa adet görülmüyorsa evet geç döllenme olabilir o mümkün ama diğer dediğinizin imkanı yok

aynen .her bunye farkli oluyor canm demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…