- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
beyaz golgeyi isiga tutunca net gorunuyor mu pekiHayırlısı olsun :)
sana demistmmBende aynı 4+6 yım 2 gün önce dr ye gittim 2 hafta sonra çağırdı. Kalp atışı 6-9 hafta arasında duyulurmuş.
Burdakinden bi tık daha belirgin işte silik çizgi gibi değil gölge yinebeyaz golgeyi isiga tutunca net gorunuyor mu peki
vala ben golge bile cikmadi senin vardir degerin yukselistkce silik kirmiziya donerBurdakinden bi tık daha belirgin işte silik çizgi gibi değil gölge yine
Ama bu erken gebelik testivala ben golge bile cikmadi senin vardir degerin yukselistkce silik kirmiziya doner
yani silik olmasi mi lazim ben bir tane pempe kutulu testn yapaedm net cikiyordu esim .gitmis fg diye bir marka almisAma bu erken gebelik testi
Yok hayır belki o yüzden gölge çıktı diyorum erken gebelik ya hani normal testte belki çıkmazdı adet günümde görürüz canım bakalımyani silik olmasi mi lazim ben bir tane pempe kutulu testn yapaedm net cikiyordu esim .gitmis fg diye bir marka almis
Aa bana çok yakınsın :)Bağcılar sizler
bence cikmis. ins da olur cok isterimYok hayır belki o yüzden gölge çıktı diyorum erken gebelik ya hani normal testte belki çıkmazdı adet günümde görürüz canım bakalım
Çok sağol Allah razı olsun inşallahbence cikmis. ins da olur cok isterim
Foto atsanasimdi testime gunduz gozuyle bakiyorum benim sanki ikinci cizgi belli. tıbbi
Alla alla geç yumurtlama dicem de bu kadar geç olur mu bilemedimKızlar hala şeffaf uzayan akıntım geliyor adetim haftaya cuma olacak yumurtlama akıntısımı acaba 6 gün kaldı gögüs uçlarımda sızlıyor
İnşallah adet olmazsın bebiştendirBenim 3 gün kaldı ama testlerim hala negatif ben napayımbi de ağrıdan 4te uyudum yine, kalktık yine şuan kasıklarım belim fena
Ya bilmiyorum baktımda 5 günüm kalmış yanlış yazmısım perşembe günüymüş adet günüm zaten agrım var kasıklarımda belimde kesin adet olucamAlla alla geç yumurtlama dicem de bu kadar geç olur mu bilemedim
Valla çok tuhaf. Herkeste her şey farklıama adetime 2 gun vRdi cikmamisti diger gun idrarda cikmisti tuaf degil mi
Geçen ay adete 5 gün kala erken test yaptım ben de. Predictor diye. Dün size attığım gibi gölge vardı. Negatif ti tabii Olmadı.Yok hayır belki o yüzden gölge çıktı diyorum erken gebelik ya hani normal testte belki çıkmazdı adet günümde görürüz canım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?