- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Hiç farketmez valla bu saatten sonra :)))sag taraftaysa erkek olir deler:)
Benimde ağrım başladı test yapmadım ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorumİnşallah çünkü bu kadar erken başlamazdı benim ağrılarım ve bu derece olmazdı da
İkiz bi kız bi erkekİki tarafta ağrınca ne oluyor :)
Ama bu erken gebelik testi
Erken gebelik adetinden önce yapabilceğin test eczaneye sor verir öyle diyinceErkek gebelik testi nasıl oluyor. Eczaneye sorduğum da bir çeşit var bir tek onu veriyor da
Bencede negatif evet canım hayırlısıGeçen ay adete 5 gün kala erken test yaptım ben de. Predictor diye. Dün size attığım gibi gölge vardı. Negatif ti tabii Olmadı.
İnşaallah olmazsın canım çok ilginç yaYa bilmiyorum baktımda 5 günüm kalmış yanlış yazmısım perşembe günüymüş adet günüm zaten agrım var kasıklarımda belimde kesin adet olucam
Erken gebelik adetinden önce yapabilceğin test eczaneye sor verir öyle diyince
Zaten cinsiyeti sperm belirliyor yumurta değil hangi taraftan yumurtlarsan orası ağrıyor o kadar :)İkiz bi kız bi erkek
Ben inanmıyorum böyle şeylere yaaaa
Evet ya olursamda üzülmem gecikmedi diye diğer aya kısmet olmazsa sonraki aya :)İnşaallah olmazsın canım çok ilginç ya
Aynen :) de hala sağ kasığım ağrıyor. Bacağıma bile atıyor ağrısı. Akıntım da geçti şükür.Zaten cinsiyeti sperm belirliyor yumurta değil hangi taraftan yumurtlarsan orası ağrıyor o kadar :)
Ay şükür yerleşmiştir inşallahAynen :) de hala sağ kasığım ağrıyor. Bacağıma bile atıyor ağrısı. Akıntım da geçti şükür.
Aynen öyle durmak yok en hayırlı zamanda olsun :)Evet ya olursamda üzülmem gecikmedi diye diğer aya kısmet olmazsa sonraki aya :)
De mi kurulmuştur baş köşeye umarımAy şükür yerleşmiştir inşallah
gel aramiza hepimizde var o skintilarKızlar benim adetime 8 gün var. Beyaz krem gibi kokusuz akintim var bugün. Onun dışında göğsüm sızlıyor. Sizde yaşadınız mı hiç beyaz akıntıyi?
Ben burdayım :))herkes nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?