- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Evet bnmde öyle oldu sanırım mevsim değişikliğinden genelde herkesten duydugum bu oldu çünkü :/Bende burdayim kizlar adet oldum ama iki gunde bitti bu ay hersey cok tuaf
Neden noldu ?galiba ben hamileyim ya
ustune mi gordun acaba kayin validem de simdi obdan bahsediyordiBende burdayim kizlar adet oldum ama iki gunde bitti bu ay hersey cok tuaf
gece test yaptim 3 gibi burda ki kizlardan ilham aldim ole baktim negatif gibiydi sabaha baktigimda silik golge vardi daha adetime 4 gun var. suan adet olacm ama olamyorm modundayimNeden noldu ?
Hayırlısı olsun canım üzülmegece test yaptim 3 gibi burda ki kizlardan ilham aldim ole baktim negatif gibiydi sabaha baktigimda silik golge vardi daha adetime 4 gun var. suan adet olacm ama olamyorm modundayim
4 .cu olcak canm bebegim daha 4 aylik. bugun kayinvalidem. diyordu gece ruyamda seni gordum gebeymissin hemde ikiz olmus diyor. pazartesi tekra yapacam bakalim ne olcakHayırlısı olsun canım üzülme
kahve akintiya dikkat et eger bebwk varsa dusuk olabilir canm demedi dwmeKahve Akıntısının bittiğini zanneden ama bitmediğini gören ben de burdayım.
Test bekledikten sonraki sonuçlar geçerli değil ama.gece test yaptim 3 gibi burda ki kizlardan ilham aldim ole baktim negatif gibiydi sabaha baktigimda silik golge vardi daha adetime 4 gun var. suan adet olacm ama olamyorm modundayim
Çok çok açık kahveydi bugün. Koyu bi renk değil. Beyazla karışıkkahve akintiya dikkat et eger bebwk varsa dusuk olabilir canm demedi dwme
demek bitiyor senin bat ne zamndiÇok çok açık kahveydi bugün. Koyu bi renk değil. Beyazla karışık
gece dikkatli bakmadim gece lambasinda ki isikla baktim zaten baktim net biae gozukmedi uykum geldi uyudum sabah gunduz gozuyle bakinca cikmis. fotosunu cektim beyazimsi bir golge gibi. ama icini acip bakinca silik hafif cizgi. pazartesi kizin asisi var ebeden cekinmesem test yapacam ama kadinda benden bikti artkTest bekledikten sonraki sonuçlar geçerli değil ama.
Test yaparsan silik şeklinde çıkabilir varsa hayırlısı olsun inşallahbenm gebeliklerimde ishal olmustum ve ne yazikki 2 gun once. ishal oldum sadece 1 gun surdu benm icin en buyuk belirt idrara cok cikma birdr kokusu degisiyor saman gibi kojuyor oyle oluyo
İlaç değil gıda takviyesi zaten bende kullanıyorum ve bence yumurta gelişimini destekliyor şuanda yumurtlama zamanım ve akıntım fazla önceki aylar bu kadar akıntım olmazdı. Eczaneden direk alabilirsin 54 tl fiyatı[/QUOTE. Bu Ay bende kullanıyorum doktor verdi .
vala pazartetrsi yapacam. offf offf bakalim ne olcakTest yaparsan silik şeklinde çıkabilir varsa hayırlısı olsun inşallah
İstemiyorsun galiba çocuk çok heraldevala pazartetrsi yapacam. offf offf bakalim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?