İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

suan erken canm ya benegim daha 4 aylik boyle bir seye nasl musade ettim bilmiyorm adet olmaya baslamistim bile bile buna musade ettim
Oo daha küçük bebiş varmış biz kadınlar bazen pasif olabailiyoruz böyle durumlarda sonradan off diyoruz da iş işten geçebiliyor inşallah gönlünce olur olursada ikisi bi arada buyur gider ya Rabbim kolaylik verir

yanliz o olsa 5 yasina girecek kizim var birdr arada kalmis 2 yasini yeni doldurmus olglum

Maşallah gerçekten haklısın zor bi duruma girmişsin allah yardimcin olsun gebelik yoksa hemen korunma işlemine başvur
aynen kayinvalidem bana dedi. en kucunu alip koye kacarim dedi. dun ruyasinda hamile oldugumu . gormus olursada sakin aldirma diyo zaten aldirmam. adetime 4 gun var ama midem cok fena hic bu kadar kotu degildim cok yoruluyorm. elim kolum kalkmiyor simdi de uykum gelmiyorrr. off

Bi test yap benim 5/6gun varken silik çıkmıştı daha belirti yaşamana erken ama sen daha çok dogurmussun iyi bilirsin :) çok geçmiş olsun bu arada bende de baş ağrısı var ilaç alamıyorum patates sardı

Kızlar 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bat salı günü fakat 6 gündür şiddetli kasık, bel sırt ağrılarıö devam ediyor uyuyamıyorum ağrılarımdan ne yapmalıyım regli gününü mü beklesem ağrılar mahf etti beni sabah 4 5 oluyor yatsam kalkmam 1 2 kalkamıyorum uyuyunca da, sigara kullanıyorum ona bile tiksintim başladı midem kalkıyor içtikçe .. bunlar belirti mi ..

bas agrisi ta doguma kadr devam eder yapacam pazartesi test kan vermek istiyorm ama ebe de bikti benden:) yetr cus diyo artk umrumda degil insanlarin ne dusundugu ben yaptim. ayin 17 snde hic bise yoktu dun gece yaptim negatif oldugu sndim sabah baktim sanki ikinci cizgi belirgin golge gibi fota atsam ruh gibi. kendi bildgim bir test var onu alacam 3 cocuguda ondan ogrendim

cok bariz gebelim belirtsi ama adette benziyor

5dk geçtimi geçersiz oluyor ben valla 3,buçuk liraya test aldım öyle vermişler yani küçük görümceme aldirmistim onda bile çıktı varsa zaten 5/10saniye sonra ikinci çok azda olsa vardır valla millete bakma konuşurlarda konuşurlar ne güzel kalabalık iyidir herzaman

Adetten 1 hafta önce bunların hiç biri olmaz ki bende.. 1 veya 2 gün önce olur 1 hafta olacak ben bu durumdayım ..

Bana da hamilesin gibi geliyor :)

Hakkında hayirlısı canım Allah yardimcın olsun aman kimene varsa var hep birlikte büyürler allahın izni ile neymiş kiz senşn bildiğin test bizede söylee

Düşük yaptığım gebeliğimde benimde battan önce çok aşırı ağrım olmuştu koku hassasiyetin psikolojik olabilir belirtilere erken Braz yrn bi test daha yap

daha 10 gune kadr istahi acik olan ben hic bise yiyemityorm kizlar birdr hamile olunca bole yureginizden bise atyo heycan gibi bise bole ritim bozulmus kalp gibi o belirtiyede dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…