İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ya göğüslerde acıma anlamıyorum onu pek göğüslerim küçük ondan sanırım .. sadece kabarcıklar var şuan

Ağzınız bal yesin, Rabbim ne istiyorsanız onu versin :) çok istiyorduk daha 4. Aylık evliyiz ama gerçekten çok istiyoruz :) bi de bu belirtiler olunca kendimi odaklamakta istemiyorum ama hep araştırıyorum belirtiler hep var :)

canim saka bir yana inan bir kadin gebe oldugunu his ediyor rabbim tarafindan bir icgudu bazen buna inanmak istmeyiz bazense inanirz. ellini ac dua et sadece bunu dile rabbinden birde hamille bir tanidgin varsa dua etsin hamillwein duasi kabul oluyor

Ya bilmiyorum geçen ay da bekliyorduk ama bu kadar ağrılarım olmuyordu işte ondan bu denli heveslenmelerim kasığımda bi aralar falan ki şu da var gaz problemi de yaşıyorum çıkmıyor :/ yarın kan testi yaptırsam mı sizce ..

Dün öğlen başlayıp bu akşama kadar ara ara yoklayan, sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı oldu. Bat 27 Ekim. Korunmasız tek ilişki tarihi ise 14 Ekim. Gelecek haftayı merakla bekliyorum.
Günaydın Yerleşme ağrısı olabilir. Şu an erken test için bence. Adet tarihini bekle. Bi gün önce ya da o gün kan testi ver. Ama belirtileri de yaz bize.

Günaydın canım. Yumurtlama tarihin ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…