- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
bole gogusunde karincalanma hissi oluyor elektrik carpiyo gibi hasasiyet oluyor. iste bunu hep adetteki gogus agrisyla karistiriyorlarGöğüs kenarlarım baloncuk baloncuk olmuş hatta ..
Çeşidi çok ya oldumu çıkıyor zatenvala hic duymadim. hatta bole kutusu pempe gibi
Hayırlı olsun büyük ihtimal gebesin yrn test yapbole gogusunde karincalanma hissi oluyor elektrik carpiyo gibi hasasiyet oluyor. iste bunu hep adetteki gogus agrisyla karistiriyorlar
pazartesi test alacam cocugu asiya goturecem o zamn sonucu paylasacamHayırlı olsun büyük ihtimal gebesin yrn test yap
canim saka bir yana inan bir kadin gebe oldugunu his ediyor rabbim tarafindan bir icgudu bazen buna inanmak istmeyiz bazense inanirz. ellini ac dua et sadece bunu dile rabbinden birde hamille bir tanidgin varsa dua etsin hamillwein duasi kabul oluyorAğzınız bal yesin, Rabbim ne istiyorsanız onu versin :) çok istiyorduk daha 4. Aylık evliyiz ama gerçekten çok istiyoruz :) bi de bu belirtiler olunca kendimi odaklamakta istemiyorum ama hep araştırıyorum belirtiler hep var :)
26 ekimdemek bitiyor senin bat ne zamndi
Günaydın Yerleşme ağrısı olabilir. Şu an erken test için bence. Adet tarihini bekle. Bi gün önce ya da o gün kan testi ver. Ama belirtileri de yaz bize.Dün öğlen başlayıp bu akşama kadar ara ara yoklayan, sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı oldu. Bat 27 Ekim. Korunmasız tek ilişki tarihi ise 14 Ekim. Gelecek haftayı merakla bekliyorum.
Günaydın canım. Yumurtlama tarihin ne zamandı?Kızlar 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bat salı günü fakat 6 gündür şiddetli kasık, bel sırt ağrılarıö devam ediyoruyuyamıyorum ağrılarımdan ne yapmalıyım regli gününü mü beklesem ağrılar mahf etti beni sabah 4 5 oluyor yatsam kalkmam 1 2 kalkamıyorum uyuyunca da, sigara kullanıyorum ona bile tiksintim başladı midem kalkıyor içtikçe .. bunlar belirti mi ..
Günaydın :)Günaydın kızlar yağmurlu bir pazar sabahından merhaba
Aynen yaaaA Annelerin en yorgunu canım den 3 çocukla nasıl bu kadar aktif ve uykusuz kalabiliyosun ya benim bi taneyle pertim çıkıyo bakamıyorum buralara vallahi helal sana
canm gece uyuyamiyorm ki birde dusun yemek. temizlik esim .hic zor degil ben gozu kapali yapiyorm diyo:))A Annelerin en yorgunu canım den 3 çocukla nasıl bu kadar aktif ve uykusuz kalabiliyosun ya benim bi taneyle pertim çıkıyo bakamıyorum buralara vallahi helal sana
benm de 25 falan. 24 gecesi oldum sanirim ben 25 diyorum26 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?