- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Hep beraber bekliyoruz yaaaa. Bakalım neler olacakbenm de 25 falan. 24 gecesi oldum sanirim ben 25 diyorum
ins siz ilursunz ben olmam:)Hep beraber bekliyoruz yaaaa. Bakalım neler olacak
Kısmette ne varsa o. Hayırlısı diyelimins siz ilursunz ben olmam:)
Ovu testi ile mi öğrendin?K Kutsal Alerji yumurtlama tarihim canım 9 ekimdi. 1, 6,9,11 tarihlerinde de ilişki oldu..
Yarın kan testi yap bence. :)K Kutsal Alerji yumurtlama tarihim canım 9 ekimdi. 1, 6,9,11 tarihlerinde de ilişki oldu..
Ben de senin gibi normalde de çok giderim. O yüzden bu durumu belirtiden sayamıyorum. Sağ Kasık ağrım biraz azaldı ve sağ belime vurdu. Belimin sağ tarafında bi ağrı hali var ve kasıkta olduğu gibi yanma hissi var.Bende de brklemedeyim deli gibi tuvalete gidiyorum ya normaldede sık idrara çıkardım ama baya abarttım üşütmüş olabilirim
Vazgeçtim, zaten sık çıkardım idrara eskiye göre daha sıkBende de brklemedeyim deli gibi tuvalete gidiyorum ya normaldede sık idrara çıkardım ama baya abarttım üşütmüş olabilirim
Bende daha fazla cıkıyorum bi tık üstü yani kasık ağrım hala var geçmedi sızı gibi ara ara vuruyo belimde agrıyor ama adet belirtisi de olabilir ondan çok düşünmemeye çalışıyorumVazgeçtim, zaten sık çıkardım idrara eskiye göre daha sık
kanamanin her turlusu tehlike tabiki yerlesme kanamsida olabilrKızlarrr ben bugün kalktığımda çok fazLa sarı akıntı gelmişti sonra peçeteyle silerken bi yerini çizdirirsinde hafif kanar ya öyle bi kan geldi çizik kanı gibi peçeye yarın ilk doktor randevum var ama korktum şu anda bişey yok ama bu durum korkuttu sizce kötü bişey var mıdır bebekteson adet tariheme göre tam 5 haftalık bugün
Yarın doktora danışacağım inşaallah kötü bi sonuç olmazsa yarına kadar çok korkuyorummm dua edin nolur ilk hamileliğim çok heveslenmemeye çalıştım ama başaramadım galiba çoktan kurmuşum bebekle bağkanamanin her turlusu tehlike tabiki yerlesme kanamsida olabilr
5 hafta diyor. Yerleşmiştir artık. Randevu saatine kadar bi şey olmaz inşallah. Kötü düşünme. Doktorun en iyi cevabı verir.kanamanin her turlusu tehlike tabiki yerlesme kanamsida olabilr
Adet tarihin ne?Bende daha fazla cıkıyorum bi tık üstü yani kasık ağrım hala var geçmedi sızı gibi ara ara vuruyo belimde agrıyor ama adet belirtisi de olabilir ondan çok düşünmemeye çalışıyorum
İnşaallah çok korkuyorummm Allahım herkesin bebişinide bizim bebişlerimizi de korusun bize bağışlasın sağlıkla huzurla5 hafta diyor. Yerleşmiştir artık. Randevu saatine kadar bi şey olmaz inşallah. Kötü düşünme. Doktorun en iyi cevabı verir.
canim yerlesme agrisi. 12 haftaya kadar surebilir hatta kanama olabiliyor5 hafta diyor. Yerleşmiştir artık. Randevu saatine kadar bi şey olmaz inşallah. Kötü düşünme. Doktorun en iyi cevabı verir.
25 ekim adet tarihimAdet tarihin ne?
İnşallah yerleşme ağrısıdır. Benim de 26 ekim.kan testi yaptırmayı düşünür misin?25 ekim adet tarihim
ayniyiz senld test yapsans25 ekim adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?