İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende de brklemedeyim deli gibi tuvalete gidiyorum ya normaldede sık idrara çıkardım ama baya abarttım üşütmüş olabilirim

Bende de brklemedeyim deli gibi tuvalete gidiyorum ya normaldede sık idrara çıkardım ama baya abarttım üşütmüş olabilirim
Ben de senin gibi normalde de çok giderim. O yüzden bu durumu belirtiden sayamıyorum. Sağ Kasık ağrım biraz azaldı ve sağ belime vurdu. Belimin sağ tarafında bi ağrı hali var ve kasıkta olduğu gibi yanma hissi var.
Bi de çok çabuk acımaya başladım. Sizde var mı böyle bi şey

Kızlarrr ben bugün kalktığımda çok fazLa sarı akıntı gelmişti sonra peçeteyle silerken bi yerini çizdirirsinde hafif kanar ya öyle bi kan geldi çizik kanı gibi peçeye yarın ilk doktor randevum var ama korktum şu anda bişey yok ama bu durum korkuttu sizce kötü bişey var mıdır bebekte son adet tariheme göre tam 5 haftalık bugün

Son düzenleme:
Vazgeçtim, zaten sık çıkardım idrara eskiye göre daha sık
Bende daha fazla cıkıyorum bi tık üstü yani kasık ağrım hala var geçmedi sızı gibi ara ara vuruyo belimde agrıyor ama adet belirtisi de olabilir ondan çok düşünmemeye çalışıyorum

kanamanin her turlusu tehlike tabiki yerlesme kanamsida olabilr

kanamanin her turlusu tehlike tabiki yerlesme kanamsida olabilr
Yarın doktora danışacağım inşaallah kötü bi sonuç olmazsa yarına kadar çok korkuyorummm dua edin nolur ilk hamileliğim çok heveslenmemeye çalıştım ama başaramadım galiba çoktan kurmuşum bebekle bağ

5 hafta diyor. Yerleşmiştir artık. Randevu saatine kadar bi şey olmaz inşallah. Kötü düşünme. Doktorun en iyi cevabı verir.
İnşaallah çok korkuyorummm Allahım herkesin bebişinide bizim bebişlerimizi de korusun bize bağışlasın sağlıkla huzurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…